Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Foreigner написа:Не си запозната с нещата от кухнята. Както сама казваш с юноши да бяхме играли, пак щяхме да бием. Какво ти говори това?! Наско за 1 месец в Левски какво направи? Аз не казвам, че ако беше махнал 4-5 човека щеше да е по-лошо, НО нямаше да има оправдание и да си прокара идеите (прочети ми по-предния пост в тази тема). Не става въпрос за интереса на Левски, а за интереса на Сираков.
Виж в понеделник като дойде новия треньор как веднага ще "докара" поне 1 централен защитник.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Foreigner написа:Не си запозната с нещата от кухнята. Както сама казваш с юноши да бяхме играли, пак щяхме да бием. Какво ти говори това?! Наско за 1 месец в Левски какво направи? Аз не казвам, че ако беше махнал 4-5 човека щеше да е по-лошо, НО нямаше да има оправдание и да си прокара идеите (прочети ми по-предния пост в тази тема). Не става въпрос за интереса на Левски, а за интереса на Сираков.
Виж в понеделник като дойде новия треньор как веднага ще "докара" поне 1 централен защитник.
Сираков ми падна в очите. Преди го харесвах, защото беше единствения, който заставаше срещу Батков. Толкова му сипваше, дори и жена му, а сега изведнъж се върна и почна със него. Всичко било забравено и т.н.. Това не го одобрявам..Явно парите са по-важни от честта и достойноството му.
Jürgen написа:В името на отбора по-добре така,отколкото иначе.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
eelche написа:Здравейте на всички левскари![]()
Изминалите 2 седмици ни предложиха много емоции-замалко да закрият срамното четирибуквие,цирковете в БФС,евробитките на отборите...
Да си кажа честно бях доста голям оптимист преди началото на сезона за Левски.За съжаление след първия мач срещу посредствения отбор от Казахстан отново проличаха старите слабости и оптимизма ми премина в реализъмЩеше да е странно,ако този слаб и съсипан отбор беше продължил напред при положение,че не успяхме да вкараме гол 180 минути.Безумно слаба двойка защитници,некадърен ляв бек,липса на качествен дефанзивен халф,неефективни нападатели...Има ли смисъл да споменавам,че купихме 3 нови попълнения от които дефакто игра само 1?
Мога да потъна дълбоко в спортно-технически анализ на играчите и на отдавна достигналия "тавана" си на развитие Митов,но не мисля да го правя.
Искам да обърна внимание на сигналите,които Наско даде още в началото на подготовката.Той ясно даде да се разбере,че за 5 години ръководството извърши огромни глупости и Левски София не е мръднал крачка напред в развитието си.Скандално назначения Велислав Вуцов,инж.Гонзо Иванов,Иво "Втория начин" направиха изключителни глупости от управленска некадърност...
Сигурен съм,че Наско е видял тези неща и от висотата на своя интелект е разбрал,че с този безумно слаб отбор е немислим пробив в Европа!Той даде шанс и каза,че Митов трябва да убеди синята общност в гласуваното му доверие.Според мен нарочно остави Митов,който практически му осигури дефакто и де юре сигурен европровал и по този начин своята оставка,както и чистка сред "звездите" на отбора.Наско ще може да назначи треньор на който има доверие и да постави основите на новия вековен Левски,както и да привлече необходимите му играчи тъй като трансферния прозорец все още е отворен,а трансферното лято е в разгара си![]()
Тъй като сезона за нас е (почти) приключил е време за анализи.В нашия форум има наистина много мислещи хора,затова поставям въпроса така-авантюрата на Левски беше срамно отпадане или гениален ход?
Вие сте
Red_Girl написа:Сираков ми падна в очите. Преди го харесвах, защото беше единствения, който заставаше срещу Батков. Толкова му сипваше, дори и жена му, а сега изведнъж се върна и почна със него. Всичко било забравено и т.н.. Това не го одобрявам..Явно парите са по-важни от честта и достойнството му.
runnersa написа:Трябваше да пуснете такава тема след автогола на Везалов може би това също е било гениален ход![]()
petko.h.markov написа:Tribune East 1912 написа:Ако под гениален ход разбирате да се излага България пред света - добре. Но аз лично не намирам нищо "гениално" в това някакви туристи да отстранят един от "грандовете" в България. За каква гениалност говори авторчето, при положение, че за двата мача, Иртиш направиха точно НУЛА успешни атаки с многоходова комбинация. Всичките им атаки бяха с изсипани топки напред. Това ли ви е гениалността? И на първо място мислете за България, а не само за себе си, защото с тези прекрасни резултати, догодина може и непоставени да сте още в първия кръг.
Не ви ли прави впечатление простотията и в двата гранда-от всякакво естество.Тя е обхванала цялата страна.
Няма как футбола да бъде оазис.Явно ума на всички ни е много малко.Политиците се карат като цигани-феновете
не им отстъпват.А всички сме в едно блато-колкото повече мърдаме толкова повече потъваме.
Потребители, разглеждащи този форум: icemanbg33 и 237 госта