Срамно отпадане или...гениален ход?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Срамно отпадане или...гениален ход?

Мнениеот runnersa » 15 юли 2013 12:33

Трябваше да пуснете такава тема след автогола на Везалов може би това също е било гениален ход :?: :?

Потребителски аватар
СИНЬО ГАБРОВО
Контакти:

Мнениеот СИНЬО ГАБРОВО » 15 юли 2013 13:34

Аз ,мисля че това отпадане си беше нагласено.Просто мустака няма пари да издържа отбора .Мача за мен е продаден за много пари.Сега ще си измият ръцете със Влади Гаджев и някои други футболисти.Според мен ,не чакайте шампионска титла ,братя ЛЕВСКАРИ.Така мисля аз ДАНО ДА ГРЕША АМА НА ДА ЛИ.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2013 23:53

Foreigner написа:Не си запозната с нещата от кухнята. Както сама казваш с юноши да бяхме играли, пак щяхме да бием. Какво ти говори това?! Наско за 1 месец в Левски какво направи? Аз не казвам, че ако беше махнал 4-5 човека щеше да е по-лошо, НО нямаше да има оправдание и да си прокара идеите (прочети ми по-предния пост в тази тема). Не става въпрос за интереса на Левски, а за интереса на Сираков.
Виж в понеделник като дойде новия треньор как веднага ще "докара" поне 1 централен защитник. ;)

Сираков ми падна в очите. Преди го харесвах, защото беше единствения, който заставаше срещу Батков. Толкова му сипваше, дори и жена му, а сега изведнъж се върна и почна със него. Всичко било забравено и т.н.. Това не го одобрявам..Явно парите са по-важни от честта и достойноството му.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 юли 2013 11:14

Българските треньори и играчи отдавна са забравили думата чест. Колко пъти ги гонят от даден отбор, а след година пак се връщата, все едно нищо не е било. В свят, в който парите са основната движеща сила това е нормално. Сираков е гърмян заек и знае, какво да направи в момента, но дали ще му позволят е друг въпрос. Ходът с искането на Мъри Стоилов от Ботев, който се беше обречен още началото го показва. Успя да посее съмнения и от двете страни. Ботев отказаха, но ще имат едно на ум, защото първия мач е именно с Левски. Левскарите пък са обедени, че Сираков е направил всичко възможно, но не е успял по-други причини независещи от него. Така с един куршум два заека: внесе смут в лагера на противника и измести фенското недоволство от себе си, към играчите и слабия треньор. Заради тези гадни игрички шефовете на канарчетата трябва да изискват задължителна победа, иначе ще останат съмнения са нещо нередно.

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 16 юли 2013 15:14

Red_Girl написа:
Foreigner написа:Не си запозната с нещата от кухнята. Както сама казваш с юноши да бяхме играли, пак щяхме да бием. Какво ти говори това?! Наско за 1 месец в Левски какво направи? Аз не казвам, че ако беше махнал 4-5 човека щеше да е по-лошо, НО нямаше да има оправдание и да си прокара идеите (прочети ми по-предния пост в тази тема). Не става въпрос за интереса на Левски, а за интереса на Сираков.
Виж в понеделник като дойде новия треньор как веднага ще "докара" поне 1 централен защитник. ;)

Сираков ми падна в очите. Преди го харесвах, защото беше единствения, който заставаше срещу Батков. Толкова му сипваше, дори и жена му, а сега изведнъж се върна и почна със него. Всичко било забравено и т.н.. Това не го одобрявам..Явно парите са по-важни от честта и достойноството му.

В името на отбора по-добре така,отколкото иначе ;) .

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 16 юли 2013 15:23

Jürgen написа:В името на отбора по-добре така,отколкото иначе ;) .

И колко ще е така? Докато Батков не реши да направи нова афера , за да лапне кинти и не се издъните отново?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 16 юли 2013 16:02

eelche написа:Здравейте на всички левскари ;)

Изминалите 2 седмици ни предложиха много емоции-замалко да закрият срамното четирибуквие,цирковете в БФС,евробитките на отборите...

Да си кажа честно бях доста голям оптимист преди началото на сезона за Левски.За съжаление след първия мач срещу посредствения отбор от Казахстан отново проличаха старите слабости и оптимизма ми премина в реализъм :roll: Щеше да е странно,ако този слаб и съсипан отбор беше продължил напред при положение,че не успяхме да вкараме гол 180 минути.Безумно слаба двойка защитници,некадърен ляв бек,липса на качествен дефанзивен халф,неефективни нападатели...Има ли смисъл да споменавам,че купихме 3 нови попълнения от които дефакто игра само 1?

Мога да потъна дълбоко в спортно-технически анализ на играчите и на отдавна достигналия "тавана" си на развитие Митов,но не мисля да го правя.

Искам да обърна внимание на сигналите,които Наско даде още в началото на подготовката.Той ясно даде да се разбере,че за 5 години ръководството извърши огромни глупости и Левски София не е мръднал крачка напред в развитието си.Скандално назначения Велислав Вуцов,инж.Гонзо Иванов,Иво "Втория начин" направиха изключителни глупости от управленска некадърност...

Сигурен съм,че Наско е видял тези неща и от висотата на своя интелект е разбрал,че с този безумно слаб отбор е немислим пробив в Европа!Той даде шанс и каза,че Митов трябва да убеди синята общност в гласуваното му доверие.Според мен нарочно остави Митов,който практически му осигури дефакто и де юре сигурен европровал и по този начин своята оставка,както и чистка сред "звездите" на отбора.Наско ще може да назначи треньор на който има доверие и да постави основите на новия вековен Левски,както и да привлече необходимите му играчи тъй като трансферния прозорец все още е отворен,а трансферното лято е в разгара си ;)

Тъй като сезона за нас е (почти) приключил е време за анализи.В нашия форум има наистина много мислещи хора,затова поставям въпроса така-авантюрата на Левски беше срамно отпадане или гениален ход?

Вие сте :arrow:

И какво му е гениалното, да отпаднем от слабаци.

Още пролетта се видя, как не ни върви играта и карахме на гол ентусиазъм при Митов., който има заслугите, че все пак вдигна отбора (преди това напораво мертвец).

А сезонът сега започва. С този разбит необигран отбор повече от 4 мача в ЕКТ аз поне не виждах.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 16 юли 2013 17:11

Red_Girl написа:Сираков ми падна в очите. Преди го харесвах, защото беше единствения, който заставаше срещу Батков. Толкова му сипваше, дори и жена му, а сега изведнъж се върна и почна със него. Всичко било забравено и т.н.. Това не го одобрявам..Явно парите са по-важни от честта и достойнството му.

Защо се учудваш въобще? Не е само той. Все пак в Левски не са толкова много, но в Цска почти всички са такива. Ще ти дам пример с Майкъла в Цска, който уж не работи на заплата и прави всичко от "любов" към Цска. Бедна ти е фантазията колко "заплати" направи покрай строителната дейност в отбора. Ето ти друг пример - Стойчо Младенов. Кой уважаващ себе си треньор ще тръгне да води разнебитен отбор от "любов"??? Никой! Освен ако този отбор смята да привлече много нови играчи! Сещай се.
...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 юли 2013 16:23

runnersa написа:Трябваше да пуснете такава тема след автогола на Везалов може би това също е било гениален ход :?: :?

Автогола на Везалов е извън класациите за гениалност(изключителна гениалност без съмнение),докато отпадането от Иртиш има нотка на съмнение(в гениалната си част),затова са си направили темичка хората("Левскарите"),за да избистрят дали това отпадане е гениално или е просто отпадане от треторазряден отбор. :shock:
Image
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 03 авг 2013 19:27

petko.h.markov написа:
Tribune East 1912 написа:Ако под гениален ход разбирате да се излага България пред света - добре. Но аз лично не намирам нищо "гениално" в това някакви туристи да отстранят един от "грандовете" в България. За каква гениалност говори авторчето, при положение, че за двата мача, Иртиш направиха точно НУЛА успешни атаки с многоходова комбинация. Всичките им атаки бяха с изсипани топки напред. Това ли ви е гениалността? И на първо място мислете за България, а не само за себе си, защото с тези прекрасни резултати, догодина може и непоставени да сте още в първия кръг.

Не ви ли прави впечатление простотията и в двата гранда-от всякакво естество.Тя е обхванала цялата страна.
Няма как футбола да бъде оазис.Явно ума на всички ни е много малко.Политиците се карат като цигани-феновете
не им отстъпват.А всички сме в едно блато-колкото повече мърдаме толкова повече потъваме.

+1 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Левски”