Националният селекционер Станимир Стоилов повика футболиста на Локомотив София Иван Бандаловски за квалификацията с Грузия, научи Гонг.
Какво ви е мнението за този футболист?
Бандаловски в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Бандаловски в националния
Пълна загадка ! Ново 5 !
Явно се опитват с привличането на Бандаловски да умилостивят Н. Гигов по въпроса с гоненето на Сираков и Стоилов от националния отбор, но ми се струва, че ще ударят на камък. 

Скоро не съм го гледал но преди беше много перспективен футболист.Предполагам, че в сравнение с онея шматки вчера ще е перфектен ...
futbolqga написа:Скоро не съм го гледал но преди беше много перспективен футболист.Предполагам, че в сравнение с онея шматки вчера ще е перфектен ...
Силно се надявам да е така

бандата става за национала от локото незнам кво стана с иво иванов много ми харесваше преди да се контузи.от черно море може да се пробва оново момче ал.александров,мишо венков,йорд. минев,караславов,в.илиев това са все момчета които могат да се изпробват мое мнение.
LEVSKI_FOREVER
бандата играе доста.....борбен е, умее да играе с глава......или просто поредният изпуснат футболист от Левски.твърдо за повиквателната му
PFC Litex написа:Утре ще обявят повиквателната и на Лъчезар Балтанов
О, боже

greedy написа:PFC Litex написа:Утре ще обявят повиквателната и на Лъчезар Балтанов
О, боже
Той като се включи с лъвското си сърце...... пушек ще се вдига

Той ще изоре терена ни....

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®