Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот 1926 » 15 юли 2013 23:09

Странна е иронията, която демонстрират истанбултрасите. Къса памет или чисто нов клуб подкрепят вече? Че само преди 4 или 5 годинки и те си бойкатираха отбора когато ми скимне или когато им изнася. Даже на едно дерби си подвиха опашките. 8-)
Последна промяна от 1926 на 15 юли 2013 23:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 15 юли 2013 23:18

Напълно ми е ясно, че във форумите го вадите като много верни, но едва ли повече от 10% от вас щяха да отидат на мача. Изкарахте все едно ще сме 5000 в тая клетка...
Чакаме ви на Левски - Пирин Гд. Вярвам, че ще има минимум 10 000! 8-)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 15 юли 2013 23:26

1926 написа:Странна е иронията, която демонстрират истанбултрасите. Къса памет или чисто нов клуб подкрепят вече? Че само преди 4 или 5 годинки и те си бойкатираха отбора когато ми скимне или когато им изнася. Даже на едно дерби си подвиха опашките. 8-)

Друго си е да изгониш Коко...временно :mrgreen:

Потребителски аватар
Plovdiv1912
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1912 » 15 юли 2013 23:36

Ето и една истинска случка за резултата от еднополовата любов, между лузърите:

В един родилен дом объркали бебетата на ботевист, левскар и буфер.
Извикали бащите им да си ги познаят.
Влезнал в стаята ботевиста и след 5 минути излезнал,
носейки бебето си на ръце. Посочил и на другите 2-ма техните бебета.
-Как успя да ги разпознаеш? - попитал буфера
-Лесно. - отвърнал ботевиста. Влезнах в стаята и викнах "АЙ КАНАРИ".
Канарчето веднага ми отвърна, левскарчето се насра в същия момент,
а буфера отиде да му лиже задника.
100100100100

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 16 юли 2013 00:14

Без име написа:Напълно ми е ясно, че във форумите го вадите като много верни, но едва ли повече от 10% от вас щяха да отидат на мача. Изкарахте все едно ще сме 5000 в тая клетка...
Чакаме ви на Левски - Пирин Гд. Вярвам, че ще има минимум 10 000! 8-)

А , не така, много скромно1 Аз ги виждам поне 15-16000 точно на този мач.Относно мачът в Пловдив едвали щяха да дойдат повече от един-два автобуса софиянци и 300-400 запалянковци от околностите след тези резили.
Сега от София най- много да дойдат няколко с коли, които не са на акъла на наркосектора.Местните така или иначе ще си отидат на мача -Тях ги боли за директивата на София-лапат.
Все пак беше добре да се види кой командва парада в " отбора на народа".

На нашия събор в Хасковските минерални бани се видя дали Росен командва и дали личности ,като Стоичков ,Е.Димитров и Ст.Младенов щяха да се срещнат с тях.
Да не говорим ,че гугутките освен наркомрежи нищо друго не организират.Вие национален събор нещо не мога да се сетя да сте организирали?

Потребителски аватар
B-1912
Контакти:

Мнениеот B-1912 » 16 юли 2013 01:03

според мен трябва да има фенове и на двата отбора, защото това е едно от малкото посетени дербита в скапаното ни първенство. още по-добре, че лумпените няма да идват да мятат ракети и камъни, но не виждам как някой ще спре нормалните хора да влязат.

ако пък масата се води по акъла на тоя, това е доста зле

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 16 юли 2013 01:16

Има и други сектори бе. Като ви се ходи толкова на мача ,заминавате в секторите с папагали ;) И без това повечето се сещат да са Левскари само в дерби мачовете. През останалото време си ходим едни и същи лица на стадиона. За да се получи този бойкот ,трябва да сме единни! И не се връзвайте на чорбарски съчинения ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 16 юли 2013 06:28

фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?
Дреме ми за вашата ПЛАТЕНА хореография.
Бил съм на мачове с Барселона, с Аякс, с Рейпас,с Ренджърс и тогава нямаше хореография!
70-те години, ако можеше някое шалче да размахаш и да не те пипнат ушавите , си беше геройство, НО на стадиона имаше по 50-60-70 хиляди !
Хора , които от сърце подкрепяха отбора!
Имаше и много тежки моменти, завършвали сме дори не в тройката, но хората подкрепяха Левски!
За бой щели сме да разчитаме на тези?
С кого ще се биете бе?
Вие изобщо знаете ли , как се подкрепяше Левски и какво сме изтърпяли заради тази си подкрепа?
Да, сега играят банда бездушници.
Но това не е причина ,някой, който взима пари от клуба, за да е "голям левскар" да пуска тъпи декларации!
Като сте хореографи, направете си танцов състав!

+1914x1914
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 16 юли 2013 06:28

фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?
Дреме ми за вашата ПЛАТЕНА хореография.
Бил съм на мачове с Барселона, с Аякс, с Рейпас,с Ренджърс и тогава нямаше хореография!
70-те години, ако можеше някое шалче да размахаш и да не те пипнат ушавите , си беше геройство, НО на стадиона имаше по 50-60-70 хиляди !
Хора , които от сърце подкрепяха отбора!
Имаше и много тежки моменти, завършвали сме дори не в тройката, но хората подкрепяха Левски!
За бой щели сме да разчитаме на тези?
С кого ще се биете бе?
Вие изобщо знаете ли , как се подкрепяше Левски и какво сме изтърпяли заради тази си подкрепа?
Да, сега играят банда бездушници.
Но това не е причина ,някой, който взима пари от клуба, за да е "голям левскар" да пуска тъпи декларации!
Като сте хореографи, направете си танцов състав!

+1914x1914
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 16 юли 2013 06:38

groti написа:Това не бяха ли тези, които вместо да почетат паметта на българските герои на мачът с Литекс поздравиха за рождения ден онзи болен лилипут?

Точно същите олигофрени , от СЕК Б ТОР ,добре че направиха тази простотия с буквите в сектоРа , за да мога да спя спокойно сега .Аз съм бил много много пъти в сектор Б и нито веднъж в СЕК Б ТОР .
“Не купувам от Lafka”

Върни се в “Левски”