Локомотив Пловдив->представяне за сезон 2013/14 СНИМКИ+ВИДЕО

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив->представяне за сезон 2013/14 СНИМКИ+ВИДЕО

Мнениеот demy27 » 15 юли 2013 12:46

Тралала написа:
Адмирации за красавци. Достойно мнение.

Интересно ти какво мислиш за онези от вашите, които се срамуват, че отбор носещ името на революционер се държи от ДПС?

Иначе КрАСАВци със сигурност обича Локомотив и едно от много хубавите неща между нас, феновете на Локомотив е, че всеки уважава мнението на другия, даже и да не е съгласен с него, и никой не се опитва да налага собственото си мнение. За мен най-важното за човека срещу мен или до мен е, че обича истински Локомотив и чак след това дали съм съгласен с него или не.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Тралала

Мнениеот Тралала » 15 юли 2013 12:55

demy27 написа:
Тралала написа:

Интересно ти какво мислиш за онези от вашите, които се срамуват, че отбор носещ името на революционер се държи от ДПС?

Иначе КрАСАВци със сигурност обича Локомотив и едно от много хубавите неща между нас, феновете на Локомотив е, че всеки уважава мнението на другия, даже и да не е съгласен с него, и никой не се опитва да налага собственото си мнение. За мен най-важното за човека срещу мен или до мен е, че обича истински Локомотив и чак след това дали съм съгласен с него или не.

Поредната лъжа.Ето го и доказателството:

mark1926 написа:
Тралала написа:Ванко@имам един въпрос към теб.Знаеш ли какво точно означава ултрас,ултрас култура, ултрас движение? И как точно ТИ се вместваш в това , виждайки, че в никнейма ти присъства този термин!

Kакви адмирации за красавци?Щом жълтур и ЛОКОМОТИВЕЦ са на едно мнение значи нещо не е както трябва и това нещо скоро ще се промени.Този протест на малка част от феновете на Локомотив няма да трае дълго.

Относно въпросът ти, нямам намерение да влизам в полемики. Дъвчили сме го прекалено много и е твърде досадно да се обясняват едни и същи неща.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 15 юли 2013 16:29

Тралала написа:Ванко@имам един въпрос към теб.Знаеш ли какво точно означава ултрас,ултрас култура, ултрас движение? И как точно ТИ се вместваш в това , виждайки, че в никнейма ти присъства този термин!

Мускаринче, пак си буташ къртичата неградска мОцунка в темите на Истинските майни. Замисли, защо Мърльо и НС ви спретнаха този театрален диалог с привличането на Мърли? Напълниха ви вонящите устенца с бяло сладко: Браво мъри, голям си! Сега след неделното полягане, с пълни усти няма да можете и гък да кажете, че е говедо. Ще ревете за съдиите, за Мостар, но вие ще си знаете, че си върнахте версиите за пролетта! Споко. Ти само си изстуди пърцуцата в кофа с амониева селитра. Както си правите на село!!!!!
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 15 юли 2013 23:18

mark1926 написа:
Kакви адмирации за красавци?Щом жълтур и ЛОКОМОТИВЕЦ са на едно мнение значи нещо не е както трябва и това нещо скоро ще се промени.Този протест на малка част от феновете на Локомотив няма да трае дълго.

За главата се хващам колко сте ЛЕШ всички...нямало да трае дълго.
Ще ви видим колко ще сте на гостуването на чорбата...и вземете ги изгонете тия мангали от централната трибуна, че като гледам на снимки от представянето сигурно има 15 - 20 циганина на тумба.

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 17 юли 2013 10:46

Кърт, а как се наричат "ултраси" крадливи???? Това какво е?

http://bultras.net/

Кой от кого е "взаимствал"? Германците (Bultras=Brutal Ultras) ли са краднали от цървулите, цървулите са си "харесали" нещо от феновете на Динамо Дрезден? Нямаме песен или хореография, която да не сте ни КОПИРАЛИ! Най-смешно е като ревнете оная буферската песен: Най-великият на света.... Орки, пълна пародия сте!!!

Мод, те за мача 2008 година, като ги бихме на техния стадион разправяха, че нямало начин да не ни бият. Победата била толкова сигурна, че все едно, тиража за тотото да се тегли в неделя, а ти да си пуснеш фиша за тегления тираж в понеделник?!!! После ревяха в спортала на типичния за тях диалект...
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Върни се в “Локо Пловдив”