Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот tiamat » 15 юли 2013 22:21

MainEventer написа:Платените наркомани в Сектор Б изгониха левскарите от стадиона. Всякакви простотии са ставали в сектора. Бой над левскари, сваляне на плакати срещу баткоф, някакъв нещастник с основно образование и с акъл на муха да псуе левскарите в сектора и т.н. и т.н.
И сега тези наркомани си помислиха, че могат да забраняват.

Хубаво де, не се заяждам, ама това някакси не го разбирам. Добре, "наркоманите" са в Б (това дали са наркомани или не, не мога да съдя). "Нормалните" (също така не мога да съдя дали са или не), като не искат/не могат да ходят в Б, какъв е проблема да ходят в А или В?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 15 юли 2013 22:29

Интересно дали тия НКП-та и фракции си дават сметка ТЯХ пък колко много левскари ги бойкотират си остават вкъщи, за да не бъдат асоциирани със "светлите" им личности и организации... :oops: :oops:

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 15 юли 2013 22:30

Декларацията е написана от фенове , подлоги на партия ГЕРБ , Бойко Борисов и неговото лично джудже в Левски Иво Тонев .Аз като редови фен на Левски от над 40 години мога да заявя , че мразя БКП и четирите и производни в настоящия парламент , и съм погнусен от опитите за вкарването в политиката на феновете на Левски и феновете на всички отбори в България .Не виждам как ще ми забранят да подкрепям любимия си отбор 30 стюарда олигофрени ,пък и без това ще съм проблем на другите стюарди - в сектор А .
Последна промяна от hellyeah на 15 юли 2013 22:34, променено общо 1 път.
“Не купувам от Lafka”

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 15 юли 2013 22:32

Официално:
Ботевистите ще купим вашите билети.
Стигнахме до извода да си купуваме билети първо за вашия сектор щом няма да идвате. Капацитета на стадиона отесня след бутането на трибуна изток и сме ви много благодарни.

Потребителски аватар
bach levskarina
Контакти:

Мнениеот bach levskarina » 15 юли 2013 22:33

Момчета,аз не живея от 6 години в България.Но аз съм един от тези които винаги бяха в сектор А.Не мога да разбера,сега когато в Левски дойде човек за който 80% от нас сме сигурни че ще започне болезнените промени,решихте да бойкотирате мача.Браво-напълно в стила на неорентираният в последните години сектор Б.Нито Тепсиев нито Гугудката са ориентирани какво точно трябва да правят като ръководители на Фен клуба на отбора ни.Не че тези нещастници не заслужават бойкота-но не е сега моментът.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 15 юли 2013 22:36

tiamat написа:
MainEventer написа:Платените наркомани в Сектор Б изгониха левскарите от стадиона. Всякакви простотии са ставали в сектора. Бой над левскари, сваляне на плакати срещу баткоф, някакъв нещастник с основно образование и с акъл на муха да псуе левскарите в сектора и т.н. и т.н.

Хубаво де, не се заяждам, ама това някакси не го разбирам. Добре, "наркоманите" са в Б (това дали са наркомани или не, не мога да съдя). "Нормалните" (също така не мога да съдя дали са или не), като не искат/не могат да ходят в Б, какъв е проблема да ходят в А или В?

ВСИЧКИ НОРМАЛНИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА ХОДЯТ СЕКТОР "Г". Само ако можете да се погледнете отстрани колко сте заблудени всички фенчета на лескито. Аз непознавам нито един фен на отбора от герена който да мисли и разсъждава обективно. Всички все едно сте правини в г.з.

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 15 юли 2013 22:38

Blue1914 написа:Интересно дали тия НКП-та и фракции си дават сметка ТЯХ пък колко много левскари ги бойкотират си остават вкъщи, за да не бъдат асоциирани със "светлите" им личности и организации... :oops: :oops:

В момента най - посещаваният отбор в България е новосъздаденият тригодишен отбор БОТЕВЬ Пловдив , просто защото София Запад изгони над 90 процента от истинските фенове на Левски .
Последна промяна от hellyeah на 15 юли 2013 22:56, променено общо 2 пъти.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 15 юли 2013 22:39

Дезертьори. Такива по време на война ги убиват
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 15 юли 2013 22:49

Ето го мача , в който беше заложено едновременно бъдещото издигане и потъване на Левски , дори мога да ви кажа , че ако не беше Наско Сираков/за когото мнението ми е- ела зло ,че без теб по-зло/ , никога нямаше да сме в ШЛ .От този ден последният отбор в България , който само взимаше пари от феновете , започна да им плаща .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=girdxKrmcVk[/youtube]
Последна промяна от hellyeah на 16 юли 2013 07:13, променено общо 3 пъти.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 юли 2013 22:51

MAXIMUS написа:
tiamat написа:

ВСИЧКИ НОРМАЛНИ И ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ НА ФУТБОЛА ХОДЯТ СЕКТОР "Г". Само ако можете да се погледнете отстрани колко сте заблудени всички фенчета на лескито. Аз непознавам нито един фен на отбора от герена който да мисли и разсъждава обективно. Всички все едно сте правини в г.з.

Fuck off.

Върни се в “Левски”