Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
Да, никой няма да се сети да застане на касата и просто да каже на хората които са дошли да се ориентират към други сектори 

- фифи перото
1914lsfc написа:фифи перото написа:1914lsfc написа:фифи перото написа:Аз няма да отида.
Но ме дразни тъпоумният начин на написаното- на заплахи.
Явно не си ме разбрал.
Е, разбира се, че няма да отидеш просто си философстваш като 99% от пишещите в този форум!
Как видя "заплахите", а не видя това:
" .....Ще се успокоим и ще върнем доверието си чак когато всички наши искания бъдат изпълнени! Скоро те ще бъдат окончателно избистрени и обявени сред широка дискусия между левскарската общност.
Искаме Левски да възвърне своята отнета идентичност!
Няма да позволим на никого да помрачи нашата стогодишнина!
Ние ще направим така, че за вековният ни юбилей да се говори дълго!...."
След това, което си написал, наистина не си добре.
Правете каквото искате.
Продавайте наркотици, хвърляйте бомби, бийте се..
затова сте малко и все по-малко ще ставате.
Акъл не се присажда.Успех.
Отворко, аз наркотици не продавам - имам си достатъчно престижно образование и работа и няма нужда да избивам комплекси по стадионите или като мишлета като теб по форумите. Идеята на този бойкот е да покажем, че заедно можем всичко - че можем заедно да подкрепяме 90 минути, че можем заедно и да оттеглим тази подкрепа. Как мислиш дали ако ръководството ни види на какво сме способни заедно няма да се насерат разните мърши там?! Само, че винаги ще се появят разни всезнайковци и специалисти като теб, които да са контра и да се изявят. Естествено на теб изявата ти е само виртуална както сам си призна.
Момченце, квалификации може да даваш на родителите си.
Явно така са те възпитали.
Образование имал.

Ти възпитание, чест и достойнство нямаш.
Хайде, че стюардите ще те приберат.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Откакто София Запад взеха властта и на мястото на Златин Тепсиев поставиха Владимир Владимиров , отбор и публика взеха да потъват в комплект заедно .Сега нямаме отбор и свястна публика , но имаме "хореография" .Споделям с болка това ,понеже съм от поколението , когато нямахме " хореография ШАМПИОНИ" но ставахме шампиони. Не можехме да си намерим място ,където да застанем в препълнения сектор и билети за мача .Днешната олигофренска декларация чупи тъпомера .Аз цяла година разправям , че селекцията на отбора е смешна и , че отборът представлява една циркова трупа , ама няма кой да слуша .Тогава призоваваха -Подкрепяйте отбора / цирковата трупа на Иво Тонев / докрай .Причакват футболистите на летището - защо бе джанъм ,та те толкова си могат .Бийте железничарчето Тонев и Бай Ганьо Боратков ,които са ги селектирали и докарали да ви видя дали ще имате кураж .Емил Велев Кокала им го каза в очите какви са , защото е пич , мъжкар и истински левскар .Последно - крайно време е МАЛЦИНСТВОТО левскари-олигофрени да се оттегли и да даде път на МНОЗИНСТВОТО левскари обичащи Левски .
“Не купувам от Lafka”
Уж беше „Подкрепяй Левски докрай”,аз отивам заради тръпката и заради заряда на мача как някои наркоманизирани типове от София Запад,Изток,Юг,Север ще ме спрът?Ще ми сложат 10 продажни стюарда,къде заплащането ще им е по някой друг грам бело!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/613/6168613Q.jpg[/wrapimg][/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.
[/center]
[center]България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко,
Но само един - Левски футболен тим.
[/center]
flo написа:Поне ще има лов за папагали и вкарани в кафеза
Как се хваща пиле с копита?
1914lsfc написа:didayyord написа:1914lsfc написа:Защо не ми отговориш на мнението, а се правиш на ощипан?!didayyord написа:ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.
Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!
Хайде да видим тия "хиляди левскари", които "наркоманите" не пускат на мач дали ще напълнят стадиона примерно на мач с Любимец през ноември или просто ще си мрънкат по форуми.
Тук е пълно с некви дървени философи, които само говорят, но когато трябват действия никви ги няма, а ето, че веднъж се иска от вас нищо да не правите, за да покажем принципна позиция и веднага писвате![]()
Жалка история - добре, че има интернет където да се изявите.
Ходил ли си в Мадан, момче. Аз съм минавал от там няколко пъти и съм видял една местна забележителност, която ще използвам, за да ти отговоря сега.
Върху оградата на гробищата в Мадан, стои надпис:
И ние бяхме като вас и вие ще станете като нас.
В Мадан не съм бил, но съм ходил покрай мачове на Левски по много други градове, села и паланки из България както и на "живописни" места по чужбина като Сараево, но така и не ми отговори ще дойдеш ли на разни мачове с Любимец, Пирин ГД и т.н. през ноември, декември, когато примерно спре да се бойкотира или пак само наркоманите ще сме там. И дай по-конкретен отговор, а не форумно-философски
Извинявай, ако се изразявам твърде сложно за теб. Далеч съм от мисълта, че всички в агитката са наркомани и лумпени, достатъчни са десетина-двайсе човека, за да хвърлят петното върху всички. Те и на протестите сега, а и на предишните, платените са петдесе-сто човека, но са достатъчни да се заклейми протеста като платен.
Бил си казваш на много места с Левски, едва ли са повече от местата които аз съм обиколил с този отбор. Ходих до Барселона, Лисабон, Глазгоу, Гелзенкирхен, Лондон... Виж, в Сараево не можах да ида.
Като казах, че ще станеш като нас, имах предвид, че някой ден в живота ти, ще се появят по-важни неща! Неща които могат драстично да променят мнението ти за живота и мястото на футбола в него.
И да, ако имам възможност, защо да не отида на Левски-Любимец. Ако имам възможност, защото както ти казах, ние с колегите от по-старата генерация сме в период, в който на мач се ходи, когато имаш възможност, а не на всяка цена.
Последна промяна от didayyord на 15 юли 2013 22:10, променено общо 1 път.
- фифи перото
baltimore написа:flo написа:Поне ще има лов за папагали и вкарани в кафеза
Как се хваща пиле с копита?
Ще разбереш, пиле.

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
-
- Контакти:
deceitt написа:Да, никой няма да се сети да застане на касата и просто да каже на хората които са дошли да се ориентират към други сектори
Да да, бай ти Гочу от Хасково дето са дошли една кола и стотици като тях закупили билети по рано ще влезнат в другите сектори

Между другото ще ви издам тайната, че ние платихме за тази декларация та да има повече място за нас. Ако не знаете ни бутнаха едната трибуна и сега чакахме декларацията та да си седнем на вашите места. Ще има празен сектор, ама друг път

Никакъв бойкот! Всички в Пловдив!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- фифи перото
Преди да пожелая лека нощ на всички Левскари, ще припомня думите на виден наш политик, как се управлява.
" Со кротце, со благо и со малко кютек".
По - късно народа перефразира на: " С бой еб*не и сръПска музика."
Е, днес сръПскатА музика дойде.
Кой разбрал-разбрал.
САМО ЛЕВСКИ!
" Со кротце, со благо и со малко кютек".
По - късно народа перефразира на: " С бой еб*не и сръПска музика."
Е, днес сръПскатА музика дойде.

Кой разбрал-разбрал.
САМО ЛЕВСКИ!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!