"Отворено общество" финансира протестите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: "Отворено общество" финансира протестите

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 юли 2013 20:39

alp написа:
Jorkorazporko написа:Пълна глупост!!! Червените комуняги се опитват да изкарат протестиращите платени, от сините комуняги! Хората на протеста са колкото против БСП, ДПС и Атака, толкова и срещу ГЕРБ! И това ще си проличи след изборите, когато ГЕРБ ще управляват, но протестите няма да стихнат, даже протестиращите ще са повече! Това правителство, както и всяко следващите са обречени и ще бъдат сваляни докато не направят желаните реформи!

Защо тогава протестите не са формулирани "Долу монополите" , а да падне правителството?! Относно "комунягите", герб да не би да са анти-комунисти? :geek:

Зимните протести имаха ясна цел, докато това сега е гнусен партиен цирк. Тиквата можеше да не си дава оставката, а да направи нещо. Сега има наглостта да иска пак да е на власт.

Кратко и точно :!:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 юли 2013 20:43

Правителството е пътник.Хората по площадите са достатъчни да го свалят.Ако Орешарски каже колко хора иска да види по площадите за да подаде оставка,веднага ще ги събере под прозорците си.Опита на някои хора да препишат протестите на ГЕРБ са жалки.Протеста е за морал и липсата на такъв ще види сметката на орешарския урод!Дали след месец, два или три е без значение.Ината на кабинета само ще радикализира протеста."Подкрепа" вече предупреди кабинета за възможна общонационална стачка ,а тогава повярвайте ми, няма да излезнат майките с деца които сега са на улицата.Но всеки си плаща за гяволъка и явно Орешарски е готов да плати тази цена.Лошото е,че пак ще е на наш гръб!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2013 20:44

HardWork написа: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :) :) какви 3,4 хиляди бе комсомолски ми другарю??! Имаше дни с по 70, 80 хиляди! Най - дразнещото е, че не спирате да лъжете! Затова ще ви изметем! Ще го издухат Бойковци, СерГЕЙковци, Догановци, Сидеровци, Костовци, Куневци и всички политически подлоги, чеда на БКП, ДС, ДАНС и МВР! Айде радвайте се, скоро ще ядете дедовия :mrgreen:

Ама разбира се, и по 350 000 имаше... Даже към милион отиват. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще изметете на дедо терасата, той Цветлин откога ви чака да сгазите лука, та да ви напука репите.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 15 юли 2013 20:53

Aз предлагам да си правиме избори през ден ,на кой както му е кеф. През ден по 15-20 милиона лева за избори ,за да се "оправим" :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 15 юли 2013 20:54

za nas e toj religiq написа:
alp написа:
Jorkorazporko написа:Пълна глупост!!! Червените комуняги се опитват да изкарат протестиращите платени, от сините комуняги! Хората на протеста са колкото против БСП, ДПС и Атака, толкова и срещу ГЕРБ! И това ще си проличи след изборите, когато ГЕРБ ще управляват, но протестите няма да стихнат, даже протестиращите ще са повече! Това правителство, както и всяко следващите са обречени и ще бъдат сваляни докато не направят желаните реформи!

Защо тогава протестите не са формулирани "Долу монополите" , а да падне правителството?! Относно "комунягите", герб да не би да са анти-комунисти? :geek:

Зимните протести имаха ясна цел, докато това сега е гнусен партиен цирк. Тиквата можеше да не си дава оставката, а да направи нещо. Сега има наглостта да иска пак да е на власт.

Кратко и точно :!:

Зимните протести не бяха само срещу монополите, това бе само едно от перата в конспекта на протеста! Останалите бяха за реформи в съдебната система, промяна на изборния закон и против олигархията! На зимните протести бяха същите хора, които са и сега! Сега идеята на протеста е малко по - всеобхватна! Сега искаме да променят изборния закон, така че да дадат на обществото възможността за пряк контрол, да се промени закона за референдумите, да се въведе мажоритарен вот, да се отнеме имунитета на депутатите и служителите в съдебните органи, и да се предвидят съкращения в администрацията, и да се спре тоталната репресията над малкия и средния бизнес ! Трябва да се смаже политическата класа и олигархията, и да заработи съдебната система в интерес на народа!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 15 юли 2013 21:01

Стига сте преписвали статии на знайни и незнайни вестници. Вижте, прочетете малко за възгледите на "Отворено общество" и след това ги сравнете с тези на Сорос. Тука някой се изпюе на улицата и след два дни се появява теория на конспирациите. Опомнете се!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 15 юли 2013 21:06

sin4ec написа:
HardWork написа: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :) :) какви 3,4 хиляди бе комсомолски ми другарю??! Имаше дни с по 70, 80 хиляди! Най - дразнещото е, че не спирате да лъжете! Затова ще ви изметем! Ще го издухат Бойковци, СерГЕЙковци, Догановци, Сидеровци, Костовци, Куневци и всички политически подлоги, чеда на БКП, ДС, ДАНС и МВР! Айде радвайте се, скоро ще ядете дедовия :mrgreen:

Ама разбира се, и по 350 000 имаше... Даже към милион отиват. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще изметете на дедо терасата, той Цветлин откога ви чака да сгазите лука, та да ви напука репите.

Лъжете защото ви е страх! Знаете, че сте на власт за последен път и не искате да си ходите толкова бързо! Имахте властта 70 години, но дойде време за промяна! Знаем, че ви трябва време за да си направите далаверите и да разграбите каквото е останало, след предишните които бяха пак от вашитее, но за ваше съжаление на народа му писна! Изкарахте протестиращите лумпени, лош материал, намалявахте десетократно броя им, бихте жени и деца, раздадохте спестяванията на хората на олигарсите си, изкарвахте нови лица на всеки 4 години - Костов, Царя, Бойко, Орешарски, Доган, Кунева, всички са лица на една и съща власт, всички са от едно и също котило и за хората са еднакви! Ти си поредната отрепка водена от личен интерес, и вървиш срещу народния интерес и благополучие! Поредния национален предател !!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2013 21:24

HardWork написа:Лъжете защото ви е страх! Знаете, че сте на власт за последен път и не искате да си ходите толкова бързо! Имахте властта 70 години, но дойде време за промяна! Знаем, че ви трябва време за да си направите далаверите и да разграбите каквото е останало, след предишните които бяха пак от вашитее, но за ваше съжаление на народа му писна! Изкарахте протестиращите лумпени, лош материал, намалявахте десетократно броя им, бихте жени и деца, раздадохте спестяванията на хората на олигарсите си, изкарвахте нови лица на всеки 4 години - Костов, Царя, Бойко, Орешарски, Доган, Кунева, всички са лица на една и съща власт, всички са от едно и също котило и за хората са еднакви! Ти си поредната отрепка водена от личен интерес, и вървиш срещу народния интерес и благополучие! Поредния национален предател !!!

Баууууу, какви силни думи...Тц,тц,тц-отрепките са по улиците с травеститските одежди, и именно те замеряха жена и я псуваха ентелегентно. И не са народа, а сбирщина шляещи се по сокаците. Броят им се знае прекрасно, но на вас не ви изнася.
За лицата съм съгласен, така е.
Не съм на власт и никога не съм бил. Но разни палячовци да се грижат за народния интерес и благополучие-благодаря! За разлика от подобна гмеж аз съм на работа и се грижа за семейството си, и не ме интересуват въжделенията на няколко хиляди ентусиасти. Проблемът си е техен. И когато внесеш в НОИ, НАП и НЗОК една десета поне от това, което аз съм внесъл, ще определяш кой е национален предател. Разбра ли, бе, травестит?

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 15 юли 2013 21:44

sin4ec написа:
HardWork написа:Лъжете защото ви е страх! Знаете, че сте на власт за последен път и не искате да си ходите толкова бързо! Имахте властта 70 години, но дойде време за промяна! Знаем, че ви трябва време за да си направите далаверите и да разграбите каквото е останало, след предишните които бяха пак от вашитее, но за ваше съжаление на народа му писна! Изкарахте протестиращите лумпени, лош материал, намалявахте десетократно броя им, бихте жени и деца, раздадохте спестяванията на хората на олигарсите си, изкарвахте нови лица на всеки 4 години - Костов, Царя, Бойко, Орешарски, Доган, Кунева, всички са лица на една и съща власт, всички са от едно и също котило и за хората са еднакви! Ти си поредната отрепка водена от личен интерес, и вървиш срещу народния интерес и благополучие! Поредния национален предател !!!

Баууууу, какви силни думи...Тц,тц,тц-отрепките са по улиците с травеститските одежди, и именно те замеряха жена и я псуваха ентелегентно. И не са народа, а сбирщина шляещи се по сокаците. Броят им се знае прекрасно, но на вас не ви изнася.
За лицата съм съгласен, така е.
Не съм на власт и никога не съм бил. Но разни палячовци да се грижат за народния интерес и благополучие-благодаря! За разлика от подобна гмеж аз съм на работа и се грижа за семейството си, и не ме интересуват въжделенията на няколко хиляди ентусиасти. Проблемът си е техен. И когато внесеш в НОИ, НАП и НЗОК една десета поне от това, което аз съм внесъл, ще определяш кой е национален предател. Разбра ли, бе, травестит?

Травестит ще викаш на жена си! Ти откъде знаеш аз колко съм внесъл в НОИ, НАП и НЗОК??? В думите ти прозира зверски антагонизъм - хем си плащал много данъци (парите от които след това са били разграбени, вероятно? :? ), хем не си облагодетелстван от властта, хем я подкрепяш и я толерираш!? Или лъжеш, или си мазохист! Наричаш майките с децата и младите и образовани хора които работят и се борят за благото на страната ни "гмеж", "сбирщина шляещи се по сокаците", " с травеститските одежди"! Защо толкова мразиш нормалните хора?? Направи ли си труда да видиш какви хора протестират и срещу какво протестират?? Или просто четеш пропагандата в медиите и храчиш злоба по малцинството което се бори за по - добро бъдеще???!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 юли 2013 21:53

В този ред на мисли, отрепка ще викаш на жена си. Това за протокола.
Че те самите не знаят за какво протестират, това е проблемът! За Пеевски-добре, но после? И няма злоба, а ирония. Щото 1997 аз бях един от лумпените пред Парламента и знам как се протестира и се прави. Не с травестити, а с павета и бомби МБ.
Но после ни излъгаха и всичко беше на вятъра. Пак те и доднес. Няма излизане от тази хватка, и затова си гледам работата и преценявам кое е по-добре, тези сега или нови избори. Логиката е елементарна. Изборите нищо няма да променят.
Още по-малко пък тия по улиците. Малко и мислене трябва!

Върни се в “Свободна зона”