Сръбската треньорска школа е добра. Пита се само защо не беше назначен преди месец, след като се знаеше, че Митов го кара на гол ентусиазъм и скромни познания.
Аз самият подкрепях Митов, но само при условие, че няма сериозна кандидати отвън .
Да му пожелаем успех и по-бързо да си подреди къщичката, за съжалени в движение.
Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
Какви успехи има сърбина, освен двете титли с Партизан. Говоря, като треньо, защото, като играч стигна до Челси в най-силния им период. Не е случаен, но повечето негови сънародници се провалиха във България. Може ли само Муслин и Люпко в началото донесоха някакви успехи на Левски. От там, като се започне, всичко е провал до провал. Достанич замалко не провали тотално сезона на Герена, та трябваше Локо София да се нагъзи та сините да отидат в Лига Европа. Йешич стана шампион, но с готовия отбор на Феро. След това, като остана сам-треньор се осра тотално. После не му тръгна нито в Литекс, нито в Партизан, а кариерата му забуксува в Иран. За второто му връщане в ЦСКА смятам, че е излишно да се пише. В Славия също имаше сръбски треньор, но не постигна нищо, въпреки, че имаше солидна визитка във Франция. Не му помня името, но играчите го ненавиждаха и му направиха бойкот. Затова не съм фен на сръбските треньори и играчи.
- MainEventer
- Контакти:
Договор за една година ? Това е нелепо. Това ме кара да си мисля, че Сираков не е сигурен в този избор и след края на сезона ще се оглежда за друг вариант. Дано да няма планове да връща Мъри след края на сезона. И след като помощниците ще водят мача срещу Ботев, пишете го загубен.
angelofdeath написа:Какви успехи има сърбина, освен двете титли с Партизан. Говоря, като треньо, защото, като играч стигна до Челси в най-силния им период. Не е случаен, но повечето негови сънародници се провалиха във България. Може ли само Муслин и Люпко в началото донесоха някакви успехи на Левски. От там, като се започне, всичко е провал до провал. Достанич замалко не провали тотално сезона на Герена, та трябваше Локо София да се нагъзи та сините да отидат в Лига Европа. Йешич стана шампион, но с готовия отбор на Феро. След това, като остана сам-треньор се осра тотално. После не му тръгна нито в Литекс, нито в Партизан, а кариерата му забуксува в Иран. За второто му връщане в ЦСКА смятам, че е излишно да се пише. В Славия също имаше сръбски треньор, но не постигна нищо, въпреки, че имаше солидна визитка във Франция. Не му помня името, но играчите го ненавиждаха и му направиха бойкот. Затова не съм фен на сръбските треньори и играчи.
Два пъти дубъл в Сърбия + участие в групите на ЛЕ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- mad butcher
- Контакти:
fiesta написа:Поредния неориентиран чужденец за треньор, който не знае какво го чака!
Само Борат ще спечели, защото ще насъска Сираков и Иво Иванов един срещу друг, когато сезона се провали, за да направи още някоя далавера на гърба на "Левски". С която да загроби окончателно клуба.
"Левски" мощно се е запътил в същата посока като ЦСКА. Тоест, да го употребят, ограбят и най-накрая да го закрият.
А добър ден,само да попитам колко треньори се смениха и в левски и в цска? Явно не е там проблема,а в бастуните които разхождат екипите по терена
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
За първи път съм тук. Опитах веднаж да ви пиша, но явно съм'"too old for this shit". Не се е появи във форма. Исках да ви кажа, че бях на малко годинки и Баща ми ме заяведе на ЛЕВСКИ и Чердофон-орловец Габрово. Гунди игра с превръзка на десното си бедро през целия мач и вкара 2 гола. Той игра за нас! Последните години са тежки за нас. Но мисля, че сега нашето ръководство направи най-правилния ход за ситуацията, в която сме. ЙОКАНОВИЧ е бил 3 години старши тренйор в живота си. 2 пъти с ПРТИЗАН / 2 дубала + група за уефа /. 1 година в екзотичен Тайланд. Шампион. 3 от 3. За нашия моментум той е лукс за нас. Между другото страшно ми прилича на Хю Джакман. Със синът ми без да се срамуваме слагаме сините шалчета и отиваме в Пловдив. А на Ботев и Мъри - успех.
След като печели дубъл в Сърбия с Партизан през 2008г е избран за "Най-добър треньор", но ОТКАЗВА наградата, заради слабите резултати на отбора в групите ЛЕ.
През 2009 отново печели дубъл с Партизан но се разделят с клуба по взаимно съгласие.
Стои 3 години без работа, след което поема тайландския Муангтонг, където става шампион. Договорът му там е за 1плюс2 години.
От сърце му желая да направи страхотна кариера с Левски и да остане 5 години.
През 2009 отново печели дубъл с Партизан но се разделят с клуба по взаимно съгласие.
Стои 3 години без работа, след което поема тайландския Муангтонг, където става шампион. Договорът му там е за 1плюс2 години.
От сърце му желая да направи страхотна кариера с Левски и да остане 5 години.
...
- santiliana
хора, разберете че дори Пеп, Жозе или Юп Хайнкес да станат тренери на Левски- все тая. С такава клубна политика, с такъв пишман собственик и с такива бездарни и некадърни играчи- такива ще са ни резултатите и успехите. Тук, на вътрешна сцена ще си натискаме съдийчета, БФС (Наско точно за това беше върнат, защото Вуцов не е достатъчен) и ще се надяваме да станем шампиони за 100 годишнината на Клуба. Но аз не искам никакви титли, купи и трофеи. Искам само любимия ми тим да ме кара да се гордея с играта и облика, който има. Сега, всъщност- последните 3 години- се срамувам, че в Левски има такива екземпляри като настоящите и предходните състезатели и треньори...
-
mad butcher написа:fiesta написа:Поредния неориентиран чужденец за треньор, който не знае какво го чака!
Само Борат ще спечели, защото ще насъска Сираков и Иво Иванов един срещу друг, когато сезона се провали, за да направи още някоя далавера на гърба на "Левски". С която да загроби окончателно клуба.
"Левски" мощно се е запътил в същата посока като ЦСКА. Тоест, да го употребят, ограбят и най-накрая да го закрият.
А добър ден,само да попитам колко треньори се смениха и в левски и в цска? Явно не е там проблема,а в бастуните които разхождат екипите по терена
Приятелю,що им отваряш очите? Няма да те разберат. Между впрочем благодаря ти че ме цитираш коректно! Моите уважения!
За първи път от няколко години имаме треньор с потенциал.
Пожелавам му успех! Дано се адаптира бързо към специфичните особености на работата с Батков и Сираков.
Пожелавам му успех! Дано се адаптира бързо към специфичните особености на работата с Батков и Сираков.