Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:17

MAXIMUS написа:Много си прост. Освен наркодилъри на кабрио стадиона осанаха и селянчетата като теб. И още нещо - молбата ти от четвъртък вечер да те приемат в "армейските"редици е ОТХВЪРЛЕНА ! Причина - пълен евроидиот .

Може и да съм прост, но съм мъж, за разлика от теб , афд тракия. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 15 юли 2013 21:18

deceitt написа:Кой не е пускал хората на стадиона бе, шизофреници. Кой ви пречи да идвате на мач? Защо сме по 2000 , че даже и по-малко на малко, на мач с Монтана, Пирин Гд и тем подобни, ама по дербита и евромачове сме големи левскари.. 100% съм сигурен, че най-големите мрънкачи са били на по-малко от 5 мача миналата година. Хореографиите са само част от огромната работа, която се върши от тези хора , за да се чувствате вие добре, за да има нормални фенски артикули, за да има нормално изглеждащи абонаментни карти и т.н. Как можете да плюете по фонда ??? Хората, които нямат общо с нито един фенклуб, си скъсват задника от работа преди мачовете, за да си прекараме всички добре! Ама то българина си такъв по природа - всичко хубаво трябва да се оплюе.

Гроти ти е обяснил всичко. Повече няма какво да се добави.

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 15 юли 2013 21:18

фифи перото написа:
deceitt написа:Тука пишат някакви тотални идиоти.. Хубаво идете всички. Сега няма да ги има наркоманите дето толко ви пречат. Ще видим като сте 100 човека какви обяснения ще дадете, че няма хора.

Такъв си ти и такива като теб.
След като не си разбрал за какво иде реч!
Обяснение пред кого ? :lol:

Да, идиот съм. Обясни ми за какво иде реч.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 15 юли 2013 21:19

Сега ще се види от цяла България дали сте под командването на наркосектора или има и свободни хора между вас.Най- малкото местните левскари спокойно могат да претрепят командированите от София стюарди и да си влезнат на мача.В противен случай ще се види ясно ,че сте под командването на една престъпна платена шайка щом се съобразявате с нейните заповеди. Имаше един лозунг преди време" Левски значи свобода" колкото и неадекватно, и абсурдно да звучи в днешно време.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 15 юли 2013 21:20

Не е на добре това което става тук :!:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 21:21

Защо не ми отговориш на мнението, а се правиш на ощипан?!
didayyord написа:
ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.

Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!

Хайде да видим тия "хиляди левскари", които "наркоманите" не пускат на мач дали ще напълнят стадиона примерно на мач с Любимец през ноември или просто ще си мрънкат по форуми.
Тук е пълно с некви дървени философи, които само говорят, но когато трябват действия никви ги няма, а ето, че веднъж се иска от вас нищо да не правите, за да покажем принципна позиция и веднага писвате :shock:
Жалка история - добре, че има интернет където да се изявите.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 15 юли 2013 21:22

deceitt написа:
фифи перото написа:
deceitt написа:Тука пишат някакви тотални идиоти.. Хубаво идете всички. Сега няма да ги има наркоманите дето толко ви пречат. Ще видим като сте 100 човека какви обяснения ще дадете, че няма хора.

Такъв си ти и такива като теб.
След като не си разбрал за какво иде реч!
Обяснение пред кого ? :lol:

Да, идиот съм. Обясни ми за какво иде реч.

"....За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив."

Ето за това.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

karabadabul
Контакти:

Мнениеот karabadabul » 15 юли 2013 21:22

Фифи перото е прав, че наркоманите в Левски не трябва да казват кой да ходи и кой не. да ме извиняват, ама точно този фенклуб го хванаха с кетъринг от НАРКОТИЦИ на софииското дерби.
Иначе ненавистта му към Пловдив е още от казармата и оттогава незнайно защо след две години прекарани в една стая с цигани от Пловдив все си повтаря - аз съм мъжкар, аз съм мъжкар, в Пловдив цигани, аз съм мъжкар..... и за 30 години след казармата почти си вярва ;)

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 15 юли 2013 21:23

Според мен не е добре сега да се бойкотира!Феновете трябва твърдо да си изказват становището и те го направиха,но в мач отборът трябва да се подкрепя!Не са виновни само играчите!Последните четири мача,в които се загуби всичко,загубата фактически е една -четвъртия мач!За втория мач с Иртиш,мисля,че азиатците в София коварно заблудиха и играчи и треньори в истинските си възможности и с вихрено начало във втория мач постигнаха своето!После "Левски"с 10 души доминираше, но колата се беше обърнала!Колкото и да е хулен/всеки откъдето свърне-хули ,всъщност ЗА ХУЛЕНЕ Е ТРЕНЬОРА!/"Левски"не е слаб и не знам защо си мисля,че мача в Пловдив не е за отписване!Всички ще играят за честта си и за отбора!Напред ,момчета!"Ботев"се помислиха за голямата работа!Не сте по-слаби!Само "Левски"!Играйте и за новия треньор и за 100 годишнината!Само "Левски"!Само "Левски"!Само "Левски"!Голяма грешка е бойкота точно в този момент,в който всичко едва се крепи-не става с "Дай ми парцалките,аз пък няма да играя с тебе!"Точно сега отборът се нуждае от подкрепа! Не бива, когато се клати ,да бъде блъскан!Левскари, подкрепете отбора в този труден момент!Той се нуждае от обич и вяра!Не сме само ние, феновете,които страдаме!В момента не е нужна жестокост!

deceitt
Контакти:

Мнениеот deceitt » 15 юли 2013 21:23

Най-смешното е ,че ако се беше казало всички на стадиона , нека да подкрепим отбора за 3453451234 път , щеше да има коментари от рода "няма да им стъпим на тия" и на стадиона щеше да има под 1000 души :lol:

Върни се в “Левски”