Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
way написа:MainEventer написа:Според мен е по-добре да напълним сектора и през цялото време да псуваме и обиждаме некадърниците на терена.
С псувни и обиди нищо не се оправя
ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.
didayyord написа:ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.
Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!
фифи перото написа:ultralevski написа:фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?
Като няма на какво да се радваме на терена, на хореографии ще се радваме, да.
Ами радвайте се.
Аз не ходя н мачове от момента, когато до мен и малкият ми син преди години избухна бомбичка.
Приятелите ми също не ходят заради такива изцепки.Синът ми, вече голям и приятелите му-също.
Правете си хореографии, сравнявайте се с диваците от сърбия и ще оставате все по-малко на стадиона.
Нямам нищо против нормалната хореография, радва окото.Но нещата , които я съпътстват, озверелите лица на хора, които не са наясно къде се намират и защо са там, не подкрепата на отбора , а да се покаже как сме " мъже" и можем да се бием и да пием , ме отвращава.
Аз не ходя на мач заради публиката, а заради отбора.
Ако това ме прави по-малко Левскар-добре.
Но за сведение ще ти кажа, че съм Левскар от 50 години.
Дай Боже повечето от вас да са дори и по-дълго от мен.
Успех!
groti написа:ultralevski написа:И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.
Ултрасите с простотиите си ги отказаха. И аз не говоря за преди 30-40 години ,като фифи. Аз говоря за по-близките години. Дори когато атаката на Левски се водеше от култовия нападател Чушката се събирахме десетки хиляди. Нямахме стадион,нямахме никакви успехи в Европа,футбола ни беше в ръцете на сик,вис и мултигруп и пак имаше хора по стадионите. Знаеш ли защо? Защото тогава можеше спокойно да отидеш на мач,нямаше ги "утрасите",който да започнат още от трамвая с бомбички и камъни (тези простотии започнаха малко след това). Футбола беше в пъти по-грозен и слаб,но ги нямаше тези гордите хулигани. Или пък ако ги имаше бяха в пъти по-малко. Тези,които се водят големи националисти,а в живота си не са прочели едно стихотворение на Ботев.
Потребители, разглеждащи този форум: Aronaks, csimoen2, vvessel и 26 госта