AMG сигурно е нещастен, но пък това ще отвори вратите на други младежи от Масия. Моето мнение е, че не трябва да се прибързва със закупуването на Мата. По-скоро да се наблегне сериозно на защитата.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот tibidabo » 15 юли 2013 09:26
Мнениеот tibidabo » 15 юли 2013 09:50
Мнениеот fcb_bg » 15 юли 2013 12:58
tibidabo написа:Желая му успех. Но щом няма нужното търпение, няма място в отбора. Аз съм доволен. Може и да е голям талант, но му липсва постоянство, а и не е черноработник. А след като чакаш да заместиш Шави, ти трябва много търпение и упорита работа. А 25 млн. евро не са чак толкова малко като си помисля, че Реал взеха Иско за 30 млн., минаването не изглежда толкова голямо.
AMG сигурно е нещастен, но пък това ще отвори вратите на други младежи от Масия. Моето мнение е, че не трябва да се прибързва със закупуването на Мата. По-скоро да се наблегне сериозно на защитата.
![]()
![]()
![]()
Мнениеот FCBarcelona7 » 15 юли 2013 13:06
Мнениеот tibidabo » 15 юли 2013 16:47
FCBarcelona7 написа:Тиаго щом иска да си ходи. Така се отвори пътя за Серхи Роберто, може той да излезе дори по-добър.
Мнениеот tibidabo » 15 юли 2013 20:45
Мнениеот AMG » 15 юли 2013 23:55
AMG е много нещастен. Thiago е по-добър от Сеск, а скоро и от Иниеста... от Шави нерде.tibidabo написа:Желая му успех. Но щом няма нужното търпение, няма място в отбора. Аз съм доволен. Може и да е голям талант, но му липсва постоянство, а и не е черноработник. А след като чакаш да заместиш Шави, ти трябва много търпение и упорита работа. А 25 млн. евро не са чак толкова малко като си помисля, че Реал взеха Иско за 30 млн., минаването не изглежда толкова голямо.
![]()
![]()
![]()
Мнениеот tibidabo » 16 юли 2013 08:58
AMG написа:AMG е много нещастен. Thiago е по-добър от Сеск, а скоро и от Иниеста... от Шави нерде.tibidabo написа:Желая му успех. Но щом няма нужното търпение, няма място в отбора. Аз съм доволен. Може и да е голям талант, но му липсва постоянство, а и не е черноработник. А след като чакаш да заместиш Шави, ти трябва много търпение и упорита работа. А 25 млн. евро не са чак толкова малко като си помисля, че Реал взеха Иско за 30 млн., минаването не изглежда толкова голямо.
![]()
![]()
![]()
Мнениеот FCBarcelona7 » 16 юли 2013 12:11
Мнениеот frostbite » 16 юли 2013 13:31
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта