Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Вие на мач ли ходите или на купон?
Дреме ми за вашата ПЛАТЕНА хореография.
Бил съм на мачове с Барселона, с Аякс, с Рейпас,с Ренджърс и тогава нямаше хореография!
70-те години, ако можеше някое шалче да размахаш и да не те пипнат ушавите , си беше геройство, НО на стадиона имаше по 50-60-70 хиляди !
Хора , които от сърце подкрепяха отбора!
Имаше и много тежки моменти, завършвали сме дори не в тройката, но хората подкрепяха Левски!
За бой щели сме да разчитаме на тези?
С кого ще се биете бе?
Вие изобщо знаете ли , как се подкрепяше Левски и какво сме изтърпяли заради тази си подкрепа?
Да, сега играят банда бездушници.
Но това не е причина ,някой, който взима пари от клуба, за да е "голям левскар" да пуска тъпи декларации!
Като сте хореографи, направете си танцов състав!
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Само дето времената с по 20 000 на мач с Добруджа са минали и никога няма да се върнат
Играчите не играят със сърце, не им пука, интересуват се само от заплатите си. Колко години вече им е прощавано , колко пъти се подкрепяваше отбора ? Без тая "шепа" организирани фенове на стадиона ще има 50-100 човека колкото да ни се смеят. Нали сме голяма публика и се сравняваме със Звезда, Динамо Загреб и т.н... ами нека го докажем

- ultralevski
- Контакти:
groti написа:ultralevski написа:Laetitia написа:+1.didayyord написа:Ей Богу! Когато аз ходех в агитката, тия дето цяла седмица приготвят хореографии ги нямаше, но аз имах много повече незабравими преживявания. Такива, които се случваха долу на терена. И да, само аз мога да реша дали ще ида на мач или не. Е, и БФС - то, ако решат, че мача ще е пред празни трибуни.
Ако има нещо, за което съжалявам, че не съм по-възрастна, това е, че не съм живяла по времето, когато на тренировка на Левски е имало 10 000 човека.
Когато не са се пускали декларации, забраняващи да се ходи по мачове на любимия отбор. Когато въпреки репресиите на властта, Левски е бил подкрепян и обичан.
Умряла съм ви за хореографиите, след като това го няма.
Ходили са толкова хора, защото тогава играчите са играели с хъс и сърце, дори и да не са били шампиони всяка година. И в клуба се е работило нормално. А не като сегашните лайна на терена и неадекватниците в ръководството.
A,те играеха с хъс и сърце защото на трибуните имаше по 20-30 хил човека. Играеха с червените на пълен стадион В.Левски (беше по-голям от настоящия момент). А,се работеше толкова нормално,че на Герена можеше да направиш сафари. Само мечки не се разхождаха.
И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.
Само феновете са важни!
- ultralevski
- Контакти:
фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Като няма на какво да се радваме на терена, на хореографии ще се радваме, да.
Само феновете са важни!
-
- Контакти:
Не съм от Левски или Ботев, но ми се вижда абсолютно недопустимо някой да ми забранява да ходя на стадиона. Да не говориме, колко са разходите да се вдигнеш от София до Пловдив. Бензин, храна, пиене и билети и накрая и да останеш навън е глупаво. Пак ви казвам, че куките ще пуснат всеки, който желае да гледа мача. Ако стюардите тръгнат да спират хората ще станат сблъсъци 100%. Феновете имат право да изразяват мнението си, но невлизането на само един мач е несериозно. Левски има нужда от подкрепа в момента, а една абдикация на сините запалянковци ще нажежи още повече обстановката. Празните трибуни не са начина да покажеш на лигльовците, че са сгрешили. Повечето ще го приемат с облекчение, а чужденците едва ли им дреме.
ultralevski написа:groti написа:ultralevski написа:Laetitia написа:+1.didayyord написа:Ей Богу! Когато аз ходех в агитката, тия дето цяла седмица приготвят хореографии ги нямаше, но аз имах много повече незабравими преживявания. Такива, които се случваха долу на терена. И да, само аз мога да реша дали ще ида на мач или не. Е, и БФС - то, ако решат, че мача ще е пред празни трибуни.
Ако има нещо, за което съжалявам, че не съм по-възрастна, това е, че не съм живяла по времето, когато на тренировка на Левски е имало 10 000 човека.
Когато не са се пускали декларации, забраняващи да се ходи по мачове на любимия отбор. Когато въпреки репресиите на властта, Левски е бил подкрепян и обичан.
Умряла съм ви за хореографиите, след като това го няма.
Ходили са толкова хора, защото тогава играчите са играели с хъс и сърце, дори и да не са били шампиони всяка година. И в клуба се е работило нормално. А не като сегашните лайна на терена и неадекватниците в ръководството.
A,те играеха с хъс и сърце защото на трибуните имаше по 20-30 хил човека. Играеха с червените на пълен стадион В.Левски (беше по-голям от настоящия момент). А,се работеше толкова нормално,че на Герена можеше да направиш сафари. Само мечки не се разхождаха.
И къде са тия 20 хилки сега? А сегашните играчи не е като да играят пред малка публика в Европа.
Ами как къде? Вие не ги пускате на стадиона!
Тези коитовзимаха пари от един продукт който го разпространяват в София за да правят хореография, нека да не идват в Пловдив. Оставете тези хора, които обичат този смешен отбор да го подкрепят в неделя. А наркодилърите нека да ходят на мачовете от европейските клубни турнири. Те са от "голямото добрУ утрУ". Няма нарко кинти за хорео, няма да одим на мач !
- MainEventer
- Контакти:
Според мен е по-добре да напълним сектора и през цялото време да псуваме и обиждаме некадърниците на терена.
- фифи перото
ultralevski написа:фифи перото написа:Е сега ме ядосахте!
Каква хореогрфия бре?
Като няма на какво да се радваме на терена, на хореографии ще се радваме, да.
Ами радвайте се.
Аз не ходя н мачове от момента, когато до мен и малкият ми син преди години избухна бомбичка.
Приятелите ми също не ходят заради такива изцепки.Синът ми, вече голям и приятелите му-също.
Правете си хореографии, сравнявайте се с диваците от сърбия и ще оставате все по-малко на стадиона.
Нямам нищо против нормалната хореография, радва окото.Но нещата , които я съпътстват, озверелите лица на хора, които не са наясно къде се намират и защо са там, не подкрепата на отбора , а да се покаже как сме " мъже" и можем да се бием и да пием , ме отвращава.
Аз не ходя на мач заради публиката, а заради отбора.
Ако това ме прави по-малко Левскар-добре.
Но за сведение ще ти кажа, че съм Левскар от 50 години.
Дай Боже повечето от вас да са дори и по-дълго от мен.
Успех!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
MainEventer написа:Според мен е по-добре да напълним сектора и през цялото време да псуваме и обиждаме некадърниците на терена.
С псувни и обиди нищо не се оправя