Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот we are the champions » 15 юли 2013 17:07

delqnski47 написа:
we are the champions написа:Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.

Къде е това ''тук'' :lol:
Иначе ми е любопитен коеф. на ЦСКА-то :lol:

http://www.eurofootball.bg/new_program.php?e=174784 20.00 :lol: тия си прават ташак с нас...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2013 17:10

we are the champions написа:
delqnski47 написа:
we are the champions написа:Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.

Къде е това ''тук'' :lol:
Иначе ми е любопитен коеф. на ЦСКА-то :lol:

http://www.eurofootball.bg/new_program.php?e=174784 20.00 :lol: тия си прават ташак с нас...

Явно имат пари в излишък :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2013 19:20

Йоканович изглежда добър избор :roll: Дано подобри играта на Левски.
Жалко е, че няма да може да дебютира срещу Ботев. Отборите, които сменят треньорите си постигат положителни резултати в първия мач на новия наставник.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юли 2013 19:25

Groucho написа:Йоканович изглежда добър избор :roll: Дано подобри играта на Левски.
Жалко е, че няма да може да дебютира срещу Ботев. Отборите, които сменят треньорите си постигат положителни резултати в първия мач на новия наставник.

И на мен в това ми беше надеждата, даже го написах в темата за новия треньор. Все пак и без него те ще искат да се покажат пред новия треньор, въпреки че няма да бъде на пейката, той ще си направи преценка именно от този мач. Така че играчите вярвам, че пак ща са мотивирани.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2013 19:59

Йоканович спечелил титлата с Ютд без нито една загуба в първенството :roll:

He was also selected as the year's "Best Coach in Serbia" by the Serbian FA, but refused to receive this award due to Partizan's poor results in the UEFA Cup group stage.

Показал е и принципност.

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 15 юли 2013 20:08

Groucho написа:Йоканович спечелил титлата с Ютд без нито една загуба в първенството :roll:

He was also selected as the year's "Best Coach in Serbia" by the Serbian FA, but refused to receive this award due to Partizan's poor results in the UEFA Cup group stage.

Показал е и принципност.

Ако знае какво го чака :cry:
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 юли 2013 20:12

Честит да ни е .

Славиша , заличи срама от Иртиша :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юли 2013 20:16

Жалко, че се получава така, че Левски отива в Пловдив като предварително обречен в битката.
Без един читав защитник, разклатена халфовата линия, безумно нападение, без треньор и най-важното без публика. Всичко е против нас. Всичко различно от победа за Ботев ще е изненада, поне на този етап, ако не стане чудно, трудно ще вземем нещо. Мъри, ако не може да бие този Левски в това състояние да си хвърля оставката направо. По-слаб Левски няма да срещне никога вече.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 20:27

tevez написа:Жалко, че се получава така, че Левски отива в Пловдив като предварително обречен в битката.
Без един читав защитник, разклатена халфовата линия, безумно нападение, без треньор и най-важното без публика. Всичко е против нас. Всичко различно от победа за Ботев ще е изненада, поне на този етап, ако не стане чудно, трудно ще вземем нещо. Мъри, ако не може да бие този Левски в това състояние да си хвърля оставката направо. По-слаб Левски няма да срещне никога вече.

Не се знае... може само да се надявате на това ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юли 2013 20:32

ros написа:
tevez написа:Жалко, че се получава така, че Левски отива в Пловдив като предварително обречен в битката.

Не се знае... може само да се надявате на това ;)

Вярвам, че друг път поне едно от тези 5 неща, без които ще сме в неделя, ще го има. Може защитници, халфове и нападатели да нямаме, треньор също, но поне публика се надявам друг път да не прибягва към бойкот. Само с нея да бяхме, пак имахме някакви шансове. Не веднъж заради нея Левски си е печелил мачовете. Не, че сега няма шансове в Пловдив, но са малки.

Върни се в “Свободна зона”