Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
Слушам как ще бьдем разгромени в Пловдив май забравяте срещу кой отбор играете (каквото и да ни е сьстоянието в момента) с бойкот нищо не става колкото и да ни е трудно подкрепа докрай Само Левски!
Това буквално е ненормална работа от страна на наркоманите във фенклуба на Левски. В демократична страна, където и без това футбола ни е умрял тотално да има нормални хора, които искат да отидат на мача и да не бъдат допускани, пък чак и стюарди щели да пазят да не влизат хората.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Олимпий_Тамперев
- Контакти:
КОЙТО НЕ СЛУШКА И СЕ ОПИТВА ДА ВЛЕЗЕ НА СТАДИОНА, ЩЕ СЕ СРЕЩНЕ СЪС СТЮАРДИТЕ !
ТОВА Е ШЕФА ИМ!

ОТНАСЯЙТЕ СЕ СЕРИОЗНО! КВО ДА СЕ ПРАВИ... ИДИОТИЯТА Е ОГРОМНА !!!
ТОВА Е ШЕФА ИМ!
ОТНАСЯЙТЕ СЕ СЕРИОЗНО! КВО ДА СЕ ПРАВИ... ИДИОТИЯТА Е ОГРОМНА !!!
deceitt написа:Не признават НКП, бе . Не го признават ! Онзи от 15 години не е стъпвал в сектор Б, но знае - всички са наркомани. Точка. Как ще му казват на него, че няма да ходи на мач. Ми то това е един от 4те мача, на които ще бъде този сезон. Като ви гледа мненията човек може да помисли, че има по 20 000 на Герена всеки мач, а не по 2000. Кои са тези, за да казват ли ? Това са тези хора дето по цяла седмица преди мач ви правят хореографии, знамена и ви правят някое от редките ви присъствия на стадиона незабравимо. Сигурен съм, че поне половината от "свободолюбивите" имате във фейсбук снимки от хореографии и се кефите колко сме велики.
Ей Богу! Когато аз ходех в агитката, тия дето цяла седмица приготвят хореографии ги нямаше, но аз имах много повече незабравими преживявания. Такива, които се случваха долу на терена. И да, само аз мога да реша дали ще ида на мач или не. Е, и БФС - то, ако решат, че мача ще е пред празни трибуни.
Те престъпници държавата управляват та вие за един сектор сте учудени 

+1.didayyord написа:Ей Богу! Когато аз ходех в агитката, тия дето цяла седмица приготвят хореографии ги нямаше, но аз имах много повече незабравими преживявания. Такива, които се случваха долу на терена. И да, само аз мога да реша дали ще ида на мач или не. Е, и БФС - то, ако решат, че мача ще е пред празни трибуни.
Ако има нещо, за което съжалявам, че не съм по-възрастна, това е, че не съм живяла по времето, когато на тренировка на Левски е имало 10 000 човека.
Когато не са се пускали декларации, забраняващи да се ходи по мачове на любимия отбор. Когато въпреки репресиите на властта, Левски е бил подкрепян и обичан.
Умряла съм ви за хореографиите, след като това го няма.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- ultralevski
- Контакти:
Laetitia написа:+1.didayyord написа:Ей Богу! Когато аз ходех в агитката, тия дето цяла седмица приготвят хореографии ги нямаше, но аз имах много повече незабравими преживявания. Такива, които се случваха долу на терена. И да, само аз мога да реша дали ще ида на мач или не. Е, и БФС - то, ако решат, че мача ще е пред празни трибуни.
Ако има нещо, за което съжалявам, че не съм по-възрастна, това е, че не съм живяла по времето, когато на тренировка на Левски е имало 10 000 човека.
Когато не са се пускали декларации, забраняващи да се ходи по мачове на любимия отбор. Когато въпреки репресиите на властта, Левски е бил подкрепян и обичан.
Ходили са толкова хора, защото тогава играчите са играели с хъс и сърце, дори и да не са били шампиони всяка година. И в клуба се е работило нормално. А не като сегашните лайна на терена и неадекватниците в ръководството.
Само феновете са важни!
-
- Контакти:
Един чисто научен коментар от мен. Прочетох коментарите и статията и отстрани нещата изглеждат така:
1. Фенклуб на Левски обявява бойкот, защото са недоволни. Разбираемо е няма треньор, слаби резултати и т.н.
2. Назначава се нов треньор, изгонват се футболисти, задава се надежда и стогодишнина.
3. Някои хора пак бойкот!?!?!?!???????
Извод: Както вече доста хора са се усетили явно покрай рязането и гоненето в синият клуб на някой вероятно са му клъцнали парите и сега жертва всички с безумни забрани и изнудвания.
Един за всички всички за един
Радващото е, че повечето фенове не са балами и няма да се оставят да ги манипулират шепа организирани "фенове"
1. Фенклуб на Левски обявява бойкот, защото са недоволни. Разбираемо е няма треньор, слаби резултати и т.н.
2. Назначава се нов треньор, изгонват се футболисти, задава се надежда и стогодишнина.
3. Някои хора пак бойкот!?!?!?!???????

Извод: Както вече доста хора са се усетили явно покрай рязането и гоненето в синият клуб на някой вероятно са му клъцнали парите и сега жертва всички с безумни забрани и изнудвания.
Един за всички всички за един

Радващото е, че повечето фенове не са балами и няма да се оставят да ги манипулират шепа организирани "фенове"
Така е, не съм го отрекла по никакъв начин.ultralevski написа:Ходили са толкова хора, защото тогава играчите са играели с хъс и сърце и в клуба се е работило нормално. А не като сегашните лайна на терена и неадекватниците в отбора.
Въпросът е в това, че "и преди, и сега - Левски значи свобода". Което означава, че всеки може да направи това, което реши.
Един може да е вечният оптимист и мазохист и да е постоянно присъствие на стадиона. Друг може да реши да бойкотира и да не стъпи на мач.
Трети да издигне плакат срещу ръководство, футболисти, чистачка и т.н.
Въпросът е в това, че не сме като болшевиките, които сляпо да следват стадото и да правят всичко, което им се каже.
Това е, аз нямам проблем, че има хора, които искат да бойкотират - тяхно право е.
Аз също съм ядосана от всичко, случващо се в клуба.
Но подобни декларации подобават на един друг клуб, не на нас.

"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
ultralevski написа:Laetitia написа:+1.didayyord написа:Ей Богу! Когато аз ходех в агитката, тия дето цяла седмица приготвят хореографии ги нямаше, но аз имах много повече незабравими преживявания. Такива, които се случваха долу на терена. И да, само аз мога да реша дали ще ида на мач или не. Е, и БФС - то, ако решат, че мача ще е пред празни трибуни.
Ходили са толкова хора, защото тогава играчите са играели с хъс и сърце, дори и да не са били шампиони всяка година. И в клуба се е работило нормално. А не като сегашните лайна на терена и неадекватниците в ръководството.
A,те играеха с хъс и сърце защото на трибуните имаше по 20-30 хил човека. Играеха с червените на пълен стадион В.Левски (беше по-голям от настоящия момент). А,се работеше толкова нормално,че на Герена можеше да направиш сафари. Само мечки не се разхождаха.
110 години любов!