Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

konvoec
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот konvoec » 15 юли 2013 19:23

1914lsfc написа:
UltraBlue написа:Интересно ми е какво се очаква да се постигне с този т.нар. "протест". Мислите ли че на някой му пука? И без това отборите у нас не печелят почти нищо от продажба на билети-. Като бойкотирате един мач какво ще се постигне.

И другото- аз не членувам в ниаккви наркомански фракции и не искам такива да вземат решения вместо мен. Достатъчно голям съм за да знам какво искам,че някой друг да решава вместо мен. Комунизма умря отдавна и с тея малоумни решения само ставаме за смях :!:

Тия "наркомански" фракции бяха в Сарево, когато мършите почнаха без нас, а после се изсипахме с автобусите и тия мишки ни гледаха с наведени глави. Явно с подкрепа по мачове не става работата, а тия дето се оплаквате от наложения ви бойкот къде сте на домакинствата на Герена, когато в 80% от мачовете сме 1000 човека?! А?!
Същите тия "наркомански" фракции правит хореографиите и знамената на, които после се кефите и артикулите, които си купувате.
Гледам ти аватара и се сещам за: "Сектор Б е силен, когато е единен", а такива като теб го разединяват в случая, защото, за да се "чуе" думата ни трябва да сме всички заедно иначе ставаме смешни. И след като не ни чуват, когато сме на стадиона ще трябва да ни "чуят" по друг начин!
И понеже явно не си прочел цитата на Апостола, който пуснах в предишното си мнение сега ще ти го пусна в по-голям размер:
Всичко се състои в нашите задружни сили.

Никой не ти характеризира всички фенове като наркомани. Нито някой е казал, че щом даден човек членува във фенклуб, значи е наркоман. Пълни глупости са това. Също така хореографиите са страхотни, много добре организирани. Хубавите работи са си хубави, но искам да се съгласите, че това си е диктатура. Тези времена би било редно да са отминали. Надявам се повече хора да подкрепят протеста. Даже се надявам всички да го подкрепят, както се надявам и на по-неприятни мерки за някои от играчите. Гуми, бои, много начини има. Просто не мога да се съглася, че някой или някои са решили да не се допускат хора - лвскари на стадиона. Не всеки мисли като нас, които искаме бойкот. Всеки има правото ако иска да иде и подкрепи отбора... Това е идеята, а не да се караме кой бил членувал във фенклуб, кой бил наркоман и кой е по-голям фен...

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 15 юли 2013 19:24

angelco77 написа:Жалко за самия мач.Зрелището,които предлагат феновете и на двата отбора,е много добро.

Ами омръзна ми да гледам по трибуните и да се радвам на запалянковците, вместо на играта на любимия тим! То тогава да се съберат няколко агитки на националния стадион и да си правим шоу!!!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 15 юли 2013 19:25

konvoec написа:.....

и как ще постигнем нещо тогава? И не знам какъв човек трябва да си, за да искаш да гледаш играта на тия п.тки на терена....
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юли 2013 19:29

ultralevski написа:

и как ще постигнем нещо тогава? И не знам какъв човек трябва да си, за да искаш да гледаш играта на тия п.тки на терена....

Вземи се озъзнай малко! Левски не е твоя собственост, нито играчите, нито школата, нито терените. Дали ти харесва или не, твоето мнение има стойност нула. Като не щеш да гледаш, просто си затваряш очите.

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 15 юли 2013 19:31

konvoec написа:
1914lsfc написа:
UltraBlue написа:Интересно ми е какво се очаква да се постигне с този т.нар. "протест". Мислите ли че на някой му пука? И без това отборите у нас не печелят почти нищо от продажба на билети-. Като бойкотирате един мач какво ще се постигне.

И другото- аз не членувам в ниаккви наркомански фракции и не искам такива да вземат решения вместо мен. Достатъчно голям съм за да знам какво искам,че някой друг да решава вместо мен. Комунизма умря отдавна и с тея малоумни решения само ставаме за смях :!:

Тия "наркомански" фракции бяха в Сарево, когато мършите почнаха без нас, а после се изсипахме с автобусите и тия мишки ни гледаха с наведени глави. Явно с подкрепа по мачове не става работата, а тия дето се оплаквате от наложения ви бойкот къде сте на домакинствата на Герена, когато в 80% от мачовете сме 1000 човека?! А?!
Същите тия "наркомански" фракции правит хореографиите и знамената на, които после се кефите и артикулите, които си купувате.
Гледам ти аватара и се сещам за: "Сектор Б е силен, когато е единен", а такива като теб го разединяват в случая, защото, за да се "чуе" думата ни трябва да сме всички заедно иначе ставаме смешни. И след като не ни чуват, когато сме на стадиона ще трябва да ни "чуят" по друг начин!
И понеже явно не си прочел цитата на Апостола, който пуснах в предишното си мнение сега ще ти го пусна в по-голям размер:
Всичко се състои в нашите задружни сили.

Никой не ти характеризира всички фенове като наркомани. Нито някой е казал, че щом даден човек членува във фенклуб, значи е наркоман. Пълни глупости са това. Също така хореографиите са страхотни, много добре организирани. Хубавите работи са си хубави, но искам да се съгласите, че това си е диктатура. Тези времена би било редно да са отминали. Надявам се повече хора да подкрепят протеста. Даже се надявам всички да го подкрепят, както се надявам и на по-неприятни мерки за някои от играчите. Гуми, бои, много начини има. Просто не мога да се съглася, че някой или някои са решили да не се допускат хора - лвскари на стадиона. Не всеки мисли като нас, които искаме бойкот. Всеки има правото ако иска да иде и подкрепи отбора... Това е идеята, а не да се караме кой бил членувал във фенклуб, кой бил наркоман и кой е по-голям фен...

Ще повторя за трети път - за да се получи този бойкот трябва НИКОЙ да не влиза на мача иначе ставаме за смях! Колкото до тези, които са ви наложили "диктат" - точно на тях ще разчитате за другите мерки като бой и т.н.
И ми е много смешно като пискате, че някой не ви пуска да ходите на мач, а в крайна сметка на 80% от мачовете на Герена сме 1000 човека и то редовните, които не мърморят по форуми?
За справка може да видите подобни успешни случаи в Хърватия и Сърбия, а за разни пародии на бойкот - нашите панчаревски приятелки!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юли 2013 19:32

1914lsfc написа:Ще повторя за трети път

:lol: :lol: :lol:
Успех!
:|

bedrock1912
Контакти:

Мнениеот bedrock1912 » 15 юли 2013 19:36

бойкот глупости сигурно жандармерията е отказала ескорт до стадиона :) http://vbox7.com/play:18ae4673f6
Последна промяна от bedrock1912 на 15 юли 2013 19:56, променено общо 1 път.

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 15 юли 2013 19:39

Явно ще правите нещо като протест, но ако ще си пълните клетката със сини семкаджии хептен ще станете за резил...........върха на сладоледа ще е пък, ако стане и патаклама между сини стюарди и същите тези семкаджии.Честно казано понеже очакваме разгрома да е на терена не ни раздвоявайте погледите с вашите проблеми като гости в клетката.
Напълно ви разбирам в желанието за бойкот, но явно, че нямате волята да го направите както трябва. Навремето и ние правихме същия протест срещу селския и то на дерби с мангалите, но нашия сектор /като гости/беше идеално празен тогава...Така, че въпроса е или никой или идвайте, знаете как ви посрещаме.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 15 юли 2013 19:39

Nuke написа:
ultralevski написа:

Вземи се озъзнай малко! Левски не е твоя собственост, нито играчите, нито школата, нито терените. Дали ти харесва или не, твоето мнение има стойност нула. Като не щеш да гледаш, просто си затваряш очите.

Какво искаш да кажеш? Да продължаваме да гледаме как отбора ни се затрива ли?
Само феновете са важни!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 15 юли 2013 19:40

Хаха, я па тия! Аз не признавам това НКП бе. За мен, националния клуб на привържениците на Левски е по-нелигитимен от БФС. Дано да чете това и да успее в малкото моменти в които не е надрусан да го осмисли.
Аз не съм стъпвал в сектор "Б" от петнайсе години, а последния мач на който ходих, беше в Лисабон. Сега обаче, ще отида в Пловдив, да видим кой ще ме спре.

Върни се в “Левски”