Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Re: Официално:феновете на Левски бойкотират
Това и ние го правихме. И, да, няма как да се спрат всички - ушеви ще се постараят и да искате да не можете да спрете всички. Което ще обезсмисли протеста.
Не натискайте ТУК!
- bigbonusprize
- Контакти:
С бойкот и без бойкот решението съм си го взел за себе си. Най-големият срам беше това. Едно време си продължавахме с общ резултат 10:0 от първите кръгове, сега ни правят смешни тактически построени дървари... За първи път от сигурно 9-10 години няма да си купя карта и ще отида само и единствено на дербитата. И ще се върна отново като редовен, когато ни отсрамят в Европа. Когато видя футбол над ниското и около средно европейско ниво. Тука в нашата родна картинка е все тая, но в Европа лъсва всичко!
Иначе нека всеки си бойкотира и протестира както иска. Дано само не се стига да ексцесии помежду ни. Срама си остава и една победа над Ботев, Лудогорец, Литекс, че дори и панчарево няма да промени положението...
Иначе нека всеки си бойкотира и протестира както иска. Дано само не се стига да ексцесии помежду ни. Срама си остава и една победа над Ботев, Лудогорец, Литекс, че дори и панчарево няма да промени положението...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
След като вече имаме нов треньор и ново начало , време е да имаме и ново ръководство на НКП на привържениците на Левски , сегашното трябва да подаде оставка .
Последна промяна от hellyeah на 15 юли 2013 17:56, променено общо 1 път.
“Не купувам от Lafka”
-
На линияUdoji90
- Контакти:
100% феновете на "Левски" имат право да са недоволни, но лично за мен е прекалено едва ли не да се забранява на хората да идат на мача. Голяма част от тях вероятно и без това ще си бойкотират и няма да ходят, но ако има такива, които желаят да посетят мача, не мисля, че някой има право да им отнема тази възможност. А това със стюардите, които щели да спират привърженици да не влизат на стадиона, е върховната тъпотия. Никой на никого няма право да диктува какво да прави или да не прави.
Последна промяна от Udoji90 на 15 юли 2013 17:57, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: Бойкот за мача в Пловдив!
Грешно решение според мен - точно в такива тежки моменти за даден отбор е нужна ПОДКРЕПАТА на публиката, а не бойкоти, но вие си знаете най-добре.. 

ralka_levskarka написа:Време беше
Някаква шизофрения май те е хванала и побратимите ти. Нали до край подкрепяше отбора и бойкотите били присъщи на други
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Бойкот за мача в Пловдив!
CSKA69 написа:Грешно решение според мен - точно в такива тежки моменти за даден отбор е нужна ПОДКРЕПАТА на публиката, а не бойкоти, но вие си знаете най-добре..
За 2 месеца тяхното мина всякакви граници. Това, че отпаднахме от Иртиш преля чашата, мисля.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ultralevski
- Контакти:
Тихо глупаци, това е начина! Така се прави бойкот, а не да има 100 заблудени и да ставаме за смях.
Само феновете са важни!
шивача написа:milen.hristov написа:Мен ме притеснява това
''За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив.''
По какъв начин ще възпрепятстват влизането на хората ми е интересно, дали пак няма да има заплахи от някои по хард групировки сред организираните фенове на Левски.
ще ви бият, който лезе ще яде бой...
Ти недей много да знаеш, че Цимбика иде.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- ralka_levskarka
- Контакти:
cska-632 написа:ralka_levskarka написа:Време беше
Някаква шизофрения май те е хванала и побратимите ти. Нали до край подкрепяше отбора и бойкотите били присъщи на други
А къде пише, че не ги подкрепям??? А бе ей, тия не ги интересува кой как се чувства, вземат си паричките и си броят ку*вите. От 5 години чакаме Левски да стане онзи Левски, с мъжеството и страстта, а те продължават да се гъбаркат. Е няма как да стане

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]