Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Официално:феновете на Левски бойкотират

Мнениеот milen.hristov » 15 юли 2013 17:48

ISTINSKI_LEVSKAR написа:В събота ще гостуваме на приятели от Пазарджик и в неделя сме на мача. Моля хората със замъглени погледи които изгониха нормалните от сектор Б да спрат с изявленията. Левски се подкрепя докрай! На Герена сме избягвали конфликти, но в Пловдив ми е много интересно как стюард ще ни спре да подкрепяме Левски. Радвам се, че няма да има наркоманизирани идиоти, които ще стачкуват, а само нормални фенове дошли да подкрепят, а не да търсят провокации. Ако може бойкотирайте завинаги и на Герена също.
Надявам се наистина да спрете отрепките пред стадиона за да може да се върнем на стадионите, а не ние да бойкотираме заради 100-на не знам как да ги нарека.

Подкрепям

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 15 юли 2013 17:49

шивача написа:
milen.hristov написа:Мен ме притеснява това
''За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив.''
По какъв начин ще възпрепятстват влизането на хората ми е интересно, дали пак няма да има заплахи от някои по хард групировки сред организираните фенове на Левски.

ще ви бият, който лезе ще яде бой...

Грешка, Цимбика е при вас!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 15 юли 2013 17:49

Ха да видим как ще ми обясни стюарда, че някакъв надрусан скапаняк е решил, че аз няма да отида на мач.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 юли 2013 17:50

Тъкмо ще има възможност нормалните хора да посетят мач на Левски.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Бойкот за мача в Пловдив!

Мнениеот 1912plovdiv » 15 юли 2013 17:50

Жалко. Доста чакан мач в Пловдив, а без сини няма да е същото .
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 15 юли 2013 17:52

джони написа:
Син до гроб_ написа:Подкрепям! Към автора: защо темата не е в подфорум Левски??? Милене, премести я!

виж обръщението на декларацията ,че не е само към Левски

Не видях темата да е в форума и на Ботев!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Plovdiv1912
Контакти:

Мнениеот Plovdiv1912 » 15 юли 2013 17:52

Интересно взе да става!
Да видим как ще бъдат спрени диваците идващи от високите местности!
И без това от София тръгват 100-200 човека, а останалото е баберек по оста София-Пловдив!
100100100100

alp

Мнениеот alp » 15 юли 2013 17:53

Щели да пратят стюарди да спират други фенове... Платени малоумници

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2013 17:53

hellyeah написа:Има стари фенове на Левски , които не членуват във фенклубове и фракции , тях защо ще ги спирате .Те не признават нито София изток нито София запад , нито измисленото НКП .

Абсолютно!!!

За целта НКП ще подсигури стюарди, които да не допуснат нито един "син" привърженик на трибуната в Пловдив. Искаме да призовем всички левскари да НЕ пътуват за Пловдив. Категоричната ни воля е да бъдем обединени и единодушни в този акт и за целта никой няма да бъде допуснат да влезе в гостуващия сектор!

На някои хора май им липсват тоталитарните порядки. Всеки има право на личен избор!!!

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 15 юли 2013 17:53

hellyeah написа:
ISTINSKI_LEVSKAR написа:В събота ще гостуваме на приятели от Пазарджик и в неделя сме на мача. Моля хората със замъглени погледи които изгониха нормалните от сектор Б да спрат с изявленията. Левски се подкрепя докрай! На Герена сме избягвали конфликти, но в Пловдив ми е много интересно как стюард ще ни спре да подкрепяме Левски. Радвам се, че няма да има наркоманизирани идиоти, които ще стачкуват, а само нормални фенове дошли да подкрепят, а не да търсят провокации. Ако може бойкотирайте завинаги и на Герена също.
Надявам се наистина да спрете отрепките пред стадиона за да може да се върнем на стадионите, а не ние да бойкотираме заради 100-на не знам как да ги нарека.

+1914

Има и много сини фенове от Пловдив, Стара загора и други близки градове и села на които не им е удобно да идват на Герена и искат да видят Левски под тепетата :|

Върни се в “Левски”