Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:30

ros написа:Еми точно - сегашния Левски не е новина че отпада!!! Тампере обра каймака на грандиозните провали

В историята остава отбора, който ни е елиминирал, а не с какъв състав сме били ;) Така че резил номер едно е Иртиш Павлодар.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:33

siniq_fen написа:
ros написа:Еми точно - сегашния Левски не е новина че отпада!!! Тампере обра каймака на грандиозните провали

В историята остава отбора, който ни е елиминирал, а не с какъв състав сме били ;) Така че резил номер едно е Иртиш Павлодар.

Ивчо - колкото си чувал за Иртиш преди мачовете им с вас, толкова си чувал и за Тампере... Финландия и футбол (тогава) е като България и американски футбол сега!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 юли 2013 16:39

modor написа:Другата седмица
[rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/46806_616856868348687_2112602010_n.jpg[/rimg]

Дезертьор :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2013 16:40

siniq_fen написа:
delqnski47 написа:Въпреки масовите атаки по ЦСКА последният месец,аз от много време съм на мнение,че тези провокации си идваха от разни дребнави хора,а не от ''левскари'' ''ботевисти'' и т.н.!Няма значение от кой отбор си,важно е как разсъждаваш индивидуално ти самият!Така че абсолютно по никакъв начин не мога да кажа,че съм ви искал отпадане от Иртиш!Даже бях оптимист,че ще продължите и исках да продължите!Просто си казвах на ум(но не пишех,защото знаех,че е клише,няма смисъл,а и не съм длъжен),че тия,които провокираха,е добре да отделят енергията и времето си за любимия си отбор,защото с плюнки по ЦСКА,нито се вреди на ЦСКА,нито се помага на съответния отбор,чийто собствен фен го игнорира!И вие това не го знаете...но сините провокации по ЦСКА повляха и на самия отбор Левски!Това вие не го знаете,но си е абсолютен факт!И то повлия негативно !Защо е така,мисля че всеки има глава на раменете си да помисли!
Затова бях писал,че най-големите виновници за загубата от Иртиш са самите фенове на Левски!

Честно казано вината на нашите привърженици е в това, че много плямпат. Обаче тия жалкари се изгавриха брутално с нас. Няма как ние да сме виновни, че не става чеп за зеле от тях.

Напротив,можехте!Работата на един истински фен е не само ''да подкрепя и да скача като някаква в транс овца в Сектора'',а и от време на време да помисли ''каква е всъщност самата действителност''!А тя е следната:
Първо,отборът на Левски НЕ привлече качествен защитник!Това беше очевадно,от самолет се виждаше!Но...пълна мъгла...ЦСКА бе на хоризонта и всички с него се занимаваха!Никой син журналист не потърси сметка и не си каза ''Абе тоя отбор наистина ли е подготвен за тая работа''!Не,братче....немаше такова нещо!ЦСКА фалира,празненства,погребения и т.н.
Второ,никой син(къде от шок,къде от незаинтересованост) не потърси сметка на Батков и компания(нещо,което отдавна не сте практикували,поради разни причини,които само вие си знаете в Сектора) как така.....отборът не спечели поне купата!?Нали беше ''силен'',''синята лавина'' а - у...ко стана?
Ами от километри се виждаше,че бяхте доста зле в много отношения!Как,по дяволите,отстранихте Литекс за купата,бихте нас,Миньор(мисля че беше) и Лудогорец,само Онзи горе знае!Истински парадокс,който изобщо нямаше допирни точки с някаква класа...или поне псевдокласа да имаше!Никой син журналист не обели и думичка против ръководството ви,което пък не стартира никакво чувство у обикновения син фен,че е време за промяна(е...това чувство стартира...но след резила с Иртиш!След дъжд качулка)!Журналистите може да са всякакви малоумници,но те доста влияят върху обществото и доста често манипулират(къде за добро,къде за лошо) неговото мнение!
И трето(не толкова значително,но е добре да се констатира и върху него) - как така ръководството ви не осигури нормално пътуване до Павлодар!Знам,че ЦСКА бе по важен от това,че футболистите ви са били като утрепани след полета и това,малко или много,повлиява после на играта,но цялата тая работа говори за една некадърност у самото ви ръководство!Според мен то се чувства в позиция да си прави каквото си иска,защото скоро протест срещу него аз лично не съм чувал!
Знам,че за много от тия неща тук ще обвиниш други хора(Батков,Митов,Гаджев и т.н....),но не е ли редно човек ПЪРВО да погледне себе си,да види дали е заслужавал някои неща и дали не е виновен той самият,както и останалите,които ''живеят с неговата...идея да речем'' и след това да обвинява други жертви на злощастните събития?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 юли 2013 16:42

siniq_fen написа:Хубава вечер ви пожелавам, аз отивам да се забавлявам! :)

Приятно изкарване ;)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 юли 2013 17:02

Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2013 17:04

we are the champions написа:Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.

Къде е това ''тук'' :lol:
Иначе ми е любопитен коеф. на ЦСКА-то :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 юли 2013 17:04

Аз ще съм доволен и на място в тройката за Ботев и участие в ЕКТ и догодина. По-важни са проектите - Коматево и ст. Христо Ботев. Принципно е възможно всичко, но излишният максимализъм не води до добри неща.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 17:04

Коментар от Гонг за резила на Левски?

КО? НЕ! :lol: :lol: :lol:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 17:06

we are the champions написа:Отборът на Левски ще отбележи своя 100-годишен юбилей с титла – това предвижда Еврофутбол, след като българският букмейкър пусна коефициентите за шампион в "А" група на България за 2013-2014-та година. Сините са с най-нисък коефициент от 2.20, следвани от Ботев Пловдив с 3.50, а бронзът се предвижда да е за двукратния шампион Лудогорец – 5.00. Всички коефициенти можете да видите ТУК.

Те от Еврофутбол изплатиха бая пари за титлата на Левски още след 29тия кръг на миналия сезон :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”