siniq_fen написа:delqnski47 написа:siniq_fen написа:Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.
Аз имам някакво странно усещане,че при вас се зароди някакъв навик с ранно отпадане в Европа!Дано не съм прав,разбира се!Даже си спомням,че като играхте с тия казахстанци и се връщах от Банско!Часът беше 16:14,вие вече бехте почнали,а аз бях забравил напълно!От някаква случайност и скука реших да проверя спортала на телефона.....и какво стана....
Първо прочетох Левски - Иртиш 2:0 (началото на изречението.....)!Докато мозъкът ми асимилира и поправи грешната информация(която е всъщност Иртиш - Левски 2:0),нататък изречението беше ''сините с 10 души''!Поправителните сигнали вече бяха достигнали до ''горе'' и се смесиха с още един ужасяващ факт!За пръв път се УЖАСЯВАМ в буквалния смисъл на ваша загуба(и хич не беше приятно чувството)!След това се сетих ''абе те май началото им беше в 16:00''!Погледнах си часовника......16:16 май беше!Е тва вече беше върхът на сладоледа за мене!Бях сигурен,че ще се затрудните и по някакъв начин ще минете,ама такова животно не очаквах,че ще ми дойде от засада......
Та има някаква такава тенденция при вас и дано не се окаже истина,защото хич не е приятно!

Според мен тази тенденция е продиктувана от психиката на играчи и ръководство!В такъв случай трябва масова чистка в отбора,та да се махнат човечетата със заешки сърца(а футболистите ви определено са такива)
Колкото до ЦСКА...там проблемите по скоро са в управлението на клуба,което е довело до това състояние ,така че бирата там е съвсем друга!
Доста вярно.
Въпреки масовите атаки по ЦСКА последният месец,аз от много време съм на мнение,че тези провокации си идваха от разни дребнави хора,а не от ''левскари'' ''ботевисти'' и т.н.!Няма значение от кой отбор си,важно е как разсъждаваш индивидуално ти самият!Така че абсолютно по никакъв начин не мога да кажа,че съм ви искал отпадане от Иртиш!Даже бях оптимист,че ще продължите и исках да продължите!Просто си казвах на ум(но не пишех,защото знаех,че е клише,няма смисъл,а и не съм длъжен),че тия,които провокираха,е добре да отделят енергията и времето си за любимия си отбор,защото с плюнки по ЦСКА,нито се вреди на ЦСКА,нито се помага на съответния отбор,чийто собствен фен го игнорира!И вие това не го знаете...но сините провокации по ЦСКА повляха и на
самия отбор Левски!Това вие не го знаете,но си е абсолютен факт!И то повлия негативно !Защо е така,мисля че всеки има глава на раменете си да помисли!
Затова бях писал,че най-големите виновници за загубата от Иртиш са самите фенове на Левски!