Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:14

siniq_fen написа:
ros написа:Признавам си че очаквах да отпаднете но не и по такъв категоричен начин!!! Това, което се случи, е наистина тотален провал и няма как да не добавя, че е отново в колонката Левски :|

Какво говориш, това е най-големия резил в цялата история на отбора!

Според мен не е... За мен онези 10 малки негарчета от Беверен и скиортите от Тампере са много по-сериозни издънки. ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 юли 2013 16:16

siniq_fen написа:
delqnski47 написа:
siniq_fen написа:Може би един ден отново ще имаме поводи да се радваме, кой знае.

Аз имам някакво странно усещане,че при вас се зароди някакъв навик с ранно отпадане в Европа!Дано не съм прав,разбира се!Даже си спомням,че като играхте с тия казахстанци и се връщах от Банско!Часът беше 16:14,вие вече бехте почнали,а аз бях забравил напълно!От някаква случайност и скука реших да проверя спортала на телефона.....и какво стана....
Първо прочетох Левски - Иртиш 2:0 (началото на изречението.....)!Докато мозъкът ми асимилира и поправи грешната информация(която е всъщност Иртиш - Левски 2:0),нататък изречението беше ''сините с 10 души''!Поправителните сигнали вече бяха достигнали до ''горе'' и се смесиха с още един ужасяващ факт!За пръв път се УЖАСЯВАМ в буквалния смисъл на ваша загуба(и хич не беше приятно чувството)!След това се сетих ''абе те май началото им беше в 16:00''!Погледнах си часовника......16:16 май беше!Е тва вече беше върхът на сладоледа за мене!Бях сигурен,че ще се затрудните и по някакъв начин ще минете,ама такова животно не очаквах,че ще ми дойде от засада......
Та има някаква такава тенденция при вас и дано не се окаже истина,защото хич не е приятно! :roll: Според мен тази тенденция е продиктувана от психиката на играчи и ръководство!В такъв случай трябва масова чистка в отбора,та да се махнат човечетата със заешки сърца(а футболистите ви определено са такива)
Колкото до ЦСКА...там проблемите по скоро са в управлението на клуба,което е довело до това състояние ,така че бирата там е съвсем друга!

Доста вярно.

Въпреки масовите атаки по ЦСКА последният месец,аз от много време съм на мнение,че тези провокации си идваха от разни дребнави хора,а не от ''левскари'' ''ботевисти'' и т.н.!Няма значение от кой отбор си,важно е как разсъждаваш индивидуално ти самият!Така че абсолютно по никакъв начин не мога да кажа,че съм ви искал отпадане от Иртиш!Даже бях оптимист,че ще продължите и исках да продължите!Просто си казвах на ум(но не пишех,защото знаех,че е клише,няма смисъл,а и не съм длъжен),че тия,които провокираха,е добре да отделят енергията и времето си за любимия си отбор,защото с плюнки по ЦСКА,нито се вреди на ЦСКА,нито се помага на съответния отбор,чийто собствен фен го игнорира!И вие това не го знаете...но сините провокации по ЦСКА повляха и на самия отбор Левски!Това вие не го знаете,но си е абсолютен факт!И то повлия негативно !Защо е така,мисля че всеки има глава на раменете си да помисли!
Затова бях писал,че най-големите виновници за загубата от Иртиш са самите фенове на Левски!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:16

ros написа:
siniq_fen написа:
ros написа:Признавам си че очаквах да отпаднете но не и по такъв категоричен начин!!! Това, което се случи, е наистина тотален провал и няма как да не добавя, че е отново в колонката Левски :|

Според мен не е... За мен онези 10 малки негарчета от Беверен и скиортите от Тампере са много по-сериозни издънки. ;)

Не! Белгия и Финландия са много по-напред във футболно отношение от Казахстан. Категорично ти казвам, че по-голям резил от този тук няма.
Да не говорим, че в онези отпадания не бяхме надиграни така.
Само Левски!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2013 16:17

ros написа:
siniq_fen написа:

Абе от Беверен излезнаха поне 2-3 прилични футболистчета. Виж Тампере вече беше най-лошото. Тогава уж супер фаворити, точно с най-силния отбор и да те бият някакви скиори.........добре че тогава бях в САЩ, та не бях свидетел на тоя резил.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2013 16:19

Това, ако стане, ще е много хубаво!!

Бизнесменът Александър Чакмаков, който издържа баскетболния ЦСКА, е готов да удари сериозно рамо на новите собственици на футболния отбор от сдружението "Червени шампиони". Сашо, който е син на първия капитан на армейците - Нако Чакмаков, е склонен да се ангажира с изграждането на терени за ДЮШ на "Армията" и да се заеме с ремонта на базата в "Панчарево". Sportal.bg научи, че за целта Чакмаков вече е говорил със свои бизнес партньори, които са дали съгласие да се включат в този така важен за ЦСКА проект. Стартът му обаче ще бъде даден тогава, когато хората от сдружението "Червени шампиони" излязат пред обществеността с имената си и докажат, че са сериозни в намерението си да възродят 31-кратния шампион на България. Не се ли случи подобно нещо, Сашо Чакмаков и съдружниците му ще замразят проекта за модерна ДЮШ и нова база.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=437589
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:21

delqnski47 написа:Въпреки масовите атаки по ЦСКА последният месец,аз от много време съм на мнение,че тези провокации си идваха от разни дребнави хора,а не от ''левскари'' ''ботевисти'' и т.н.!Няма значение от кой отбор си,важно е как разсъждаваш индивидуално ти самият!Така че абсолютно по никакъв начин не мога да кажа,че съм ви искал отпадане от Иртиш!Даже бях оптимист,че ще продължите и исках да продължите!Просто си казвах на ум(но не пишех,защото знаех,че е клише,няма смисъл,а и не съм длъжен),че тия,които провокираха,е добре да отделят енергията и времето си за любимия си отбор,защото с плюнки по ЦСКА,нито се вреди на ЦСКА,нито се помага на съответния отбор,чийто собствен фен го игнорира!И вие това не го знаете...но сините провокации по ЦСКА повляха и на самия отбор Левски!Това вие не го знаете,но си е абсолютен факт!И то повлия негативно !Защо е така,мисля че всеки има глава на раменете си да помисли!
Затова бях писал,че най-големите виновници за загубата от Иртиш са самите фенове на Левски!

Честно казано вината на нашите привърженици е в това, че много плямпат. Обаче тия жалкари се изгавриха брутално с нас. Няма как ние да сме виновни, че не става чеп за зеле от тях.
Само Левски!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:21

Хубава вечер ви пожелавам, аз отивам да се забавлявам! :)
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:22

siniq_fen написа:
ros написа:
siniq_fen написа:

Не! Белгия и Финландия са много по-напред във футболно отношение от Казахстан. Категорично ти казвам, че по-голям резил от този тук няма.

Ивчо - финландците си бяха тотални аматьори!!! Те за първи път разбраха, че могат да си подават топката и то срещу Вас. Казахстан може да звучи странно, но като бивша съветска република имат някаква представа за футбол, да не говорим, че имаха и обиграни футболисти. Няма как да е оправдание, че са финландски... все пак не говорим за хокей и ски бягане ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2013 16:24

ros написа:
siniq_fen написа:
ros написа:
siniq_fen написа:

Ивчо - финландците си бяха тотални аматьори!!! Те за първи път разбраха, че могат да си подават топката и то срещу Вас. Казахстан може да звучи странно, но като бивша съветска република имат някаква представа за футбол, да не говорим, че имаха и обиграни футболисти. Няма как да е оправдание, че са финландски... все пак не говорим за хокей и ски бягане ;)

Може да имат средства, ама са пълни неможачи. Няма как да ме убедиш в това, което казваш. Гледах мачовете с Иртиш, гледах и с Тампере. Определено Иртиш бяха ужасно слаби, ужасно. А и сегашния Левски е много по-слаб от тогавашния.
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 15 юли 2013 16:26

Еми точно - сегашния Левски не е новина че отпада!!! Тампере обра каймака на грандиозните провали

Върни се в “Свободна зона”