То и И.Иванов игра добре при предишните треньори.Така,че нелепо е да го защитатаваш Стоилов.Трябваше думите на Иванов на аерогарата да ги изрече той!
Капиш!Като се изакаш,трябва и да се избършеш.Не трябва да чакаш друг да го свърши,че може да ти бръкне в ....
Със здраве.
За втори път казваш нещо, за което съм сиг че не си прочел, а то е, че Мъри не бил поел вината. Е, приятел, чуй му интервюто на сайта и пак се изходи във форума

А колкото до Иванчо, като му слушах извинението ми се стори много нагъл(може и на мен да ми се е сторило само, но...)

Не смятам,че в тази тема аз съм нелепият,но както и да е.Доста вулгарно се изказваш,няма да влизам в твоята стилистика,макар,че съм убеден,че би ти харесало
 Не смятам,че в тази тема аз съм нелепият,но както и да е.Доста вулгарно се изказваш,няма да влизам в твоята стилистика,макар,че съм убеден,че би ти харесало  Със здраве.
 Със здраве.
 А за Мъри много ме съмнява,да направи трансформацията за която казваш.В Левски намери почти готов отбор и постигна големи успехи за БГ футбола.Но...след ШЛ,не показа нищо.И в Левски и в Ловеч(една купа на Б-я и аз и ти ще я вземем като играем с по-слаби отбори)и сега с нац.отбор.Като цяло не става,за мен и за доста други колеги от форума.
 А за Мъри много ме съмнява,да направи трансформацията за която казваш.В Левски намери почти готов отбор и постигна големи успехи за БГ футбола.Но...след ШЛ,не показа нищо.И в Левски и в Ловеч(една купа на Б-я и аз и ти ще я вземем като играем с по-слаби отбори)и сега с нац.отбор.Като цяло не става,за мен и за доста други колеги от форума.