Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Мъри: Искам да водя националния отбор и на евроквалификации

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 16:27

Боримечката написа:
acmilan написа:Добре,според теб и Бербатов ли е кратуна и т.н.,след като казва,че Мъри тепърва трябва да учи футболистите на елементарни неща,които не се работят в клубовете?

Aма нали до вчера и Мъри беше треньор на наш отбор?Това автоматично означава,че и той не е работил с футболистите както трябва.Имаше бивш негов футболист(Николов)в защитата ни.
Въпросът е в честа и достоинството,каквито И.Иванов има,а явно при Мъри и Наско липсва.
А дано си ме разбрал! ;)

За мен точно при Иван Иванов да се говори за достойнство и мъжество е несериозно ;) Съгласен съм за Пламен Николов.Иначе за футболистите на Левски по времето на Мъри-всички се представиха на добро ниво,когато играха.Телкийски ни спаси в два мача,но това не се отчита естествено...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 16:29

Lyubooo написа:Факт е обаче, че каквото каже Перуката, това ще стане, ЗАЩОТО той е президент на БФС! А той иска евтин треньор, който да е българин, който да не е силен характер за да може да го маниполира по-лесно!
Мъри все още е млад треньор и за него обучението продължава, като в случая националния отбор ще му е училището за следващите 2 години!
Тука се появи и някакъв заблуден защитник на Мъри, само ако знаеше че любимеца му постигна европейския си успех случайно и тъй като е некадърник в последствие се провали и с един много качествен отбор като Литекс!
Мъри не е способен да измисли свястна тактика за даден мач и противник, още повече, не е и в способностите му да мотивира играчите си! Ето за пример са последните ни 3 двубоя, където напрактика отбора ни проспива първото полувреме, докато противника ни си играе, че даже и ни вкарва!
Но на практика предпочитам Мъри да е треньор, пред чужденец, който пак ще слугува на БФС-то, защото каквото и да си говорим, треньора-чужденец си се избира от Перуката, а той няма да избере някой, който ще му развали господството върху националния!

Ок,смятай ме за заблуден.Аз имам свое мнение,както и ти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 11 окт 2009 16:31

Хора,Кипър падна от Албания в контрола с 6:1! :o
Не ги ли е срам онези двамата да говорят простотий и да се измъкват по такъв нагъл начин?
Сега ще видим и крайните решения на Перуци!
Пфуууу ...не ги е срам! :evil:

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 окт 2009 16:31

acmilan написа:Мъри пробва какво ли не,но не се получава,няма материал,с който да работи.Бербатов го каза много точно преди малко на летището,че Мъри се опитва да ги учи на елементарни неща в националния отбор,които се учат в ДЮШ!Стоя зад думите си,че той няма вина за случилото се,почвам да си мисля,че и предишните треньори нямаха.В момента националния ни отбор се състои от резерви в западноевропейски отбори и от играчи от идиотското ни първенство!Еми няма как да стане.Необходима е цялостна стратегия за развитие на българския футбол в следващите поне 10-15 години.За мен трябва да дойдат специалисти от чужбина,които да се занимават с школите,държавата да предостави пълно съдействие на клубовете и БФС за строеж и модернизиране на спортни бази,модерни лаборатории и центрове за възстановяване.Младите ни футболисти са ужасяващо слаби.Само погледнете кои са най-добрите играчи в първенството ни в последните години-Кривия,Гонзо,Камбуров,Здравко Лазаров,все играчи от по-старото поколение.Отдолу идва поколението на Син Сити и БИАД,това е тъжната истина!Пълен картбланш за Станимир Стоилов в следващите поне два квалификационни цикъла,назначаване на треньори на всички национални отбор на посочени от него специалисти,като всички гарнитури да работят по неговата програма.Аз бих направил това,ако бях на мястото на Боби Михайлов.Същевременно държавата трябва да реши посочените по-горе проблеми,за които обаче се иска време,затова решението в по-кратък срок е пълен картбланш за Станимир Стоилов.Знам,че много малко хора са на моето мнение,но така виждам нещата,така ги казвам.

100% съм на същото мнение. Още пет треньора да сменим играта ни няма как да се подобри. И стига сме с заблуждавали, че със смянатана Мъри и Наско в комплект с Боби нещата в националния отбор ще се обърнат на 180 градуса. Не, нищо подобни. Лъчо Танев го каза най-добре на аерогарата преди малко. Трябва тотална промяна на всичко свързано със спорта в тази страна. Всички ДЮШ трябва да бъдат водени от чужди треньори, за да научат бъдещите футболисти на футбол, защото това, което се играе в момента в България е много различно от футбол. Нямаме нормални бази, футболисите ни нямат никаква футболна дисциплина, пълна свободия! Всички имаме възможност да гледаме чужди първенства събота и неделя и виждаме къде са те, къде сме ние! И лошото е, че ще затъваме все повече. Не ги виждам футболистите, които идват след тези :!:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 окт 2009 16:33

acmilan написа:Гарфилд,дай твоите идеи за развитието на националния отбор,пак казвам,може да са по-добри от моите.

1.Онези навлеци,начело на БФС да си ходят.Четворко Стоилов и Наско,да си ходят и те.
2.Президент на БФС става човек който наистина мисли и милее за футбола,а не само да лапа.
3.Назначава се треньор чужденец,който отрязва разни мениджъри и фирмите им.В този треньор да е съсредоточена цялата власт във БГ футбола.Комшиите от Гърция например.Ото Рехагел коли и беси във футбола и резултатите му се виждат.Направи гръцките рендета европейски шампиони :!: и Гърция се наложиха като фактор във футбола,след назначението на крал Ото.
4.Тука съм съгласен с теб.Държавата дава всички бази и стадиони за спорт,на съответните клубове.Данъчни преференции и т.н. за тези които инвестират в базите и собственици на клубове и т.н.Защото пари за молове и бензиностанции има,а средства за спортни площадки и стадиони няма.
Това е накратко,колега асмилан.И да не забравя да ти кажа.Има момчета за А отбора и извън Левски,ЦСКА и Литекс.И бивши национали и момчета които изобщо не са били викани в нац.тим.Ако не ми вярваш,повярвай на Стратега който казва че "има материал".
Само Черно море.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 11 окт 2009 16:34

Ако искаме читав национален отбор ни трябва чежденец за треньор!
Мъри е подлога

Потребителски аватар
ranchoni
Контакти:

Мнениеот ranchoni » 11 окт 2009 16:35

omegga megadeath написа:
Ticha написа:Досега като се проваляхме при Стойчо, Пламен Марков, Стоичков и кой ли не, всички упреквахме тях. Сега изведнъж като начело са великите и недосегаеми Наско и Мъри, проблема с футбола стана глобален, държавата е виновна, първенството ни е много слабо и незнам си какво още...треньорите не носят никаква вина, а футболистите ни са супер слаби. Направо не е истина как ви промиват мозъците.
Момченцето acmilan се опитва да набутва някакви тези за държава,терени,финансова помощ....За съжаление всичко през призмата на клубните си пристрастия-т.е Левски и великия Мъри с 8 годишна програма....просто кво да говорим-в такива случаи се казва "Без коментар"

А ти бе, чорбарче, ти най-вече трябва да останеш без коментар - явно не си чувал, че един треньор трябва да има известен картбланш, за да постигне нещо. И Лусио и Самуел не беха играли заедно в Интер, ама след време ще са една от най-добрите централни двойки. И Фъргюсън не прави Юнайтед всяка година европейски шампион.
Лошото е, че Мъри прекалено много върти състава и не се вижда ясна концепция.

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 11 окт 2009 16:36

acmilan написа:Иначе за футболистите на Левски по времето на Мъри-всички се представиха на добро ниво,когато играха

То и И.Иванов игра добре при предишните треньори.Така,че нелепо е да го защитатаваш Стоилов.Трябваше думите на Иванов на аерогарата да ги изрече той!
Капиш!Като се изакаш,трябва и да се избършеш.Не трябва да чакаш друг да го свърши,че може да ти бръкне в ....
Със здраве.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 окт 2009 16:36

mmaryan написа:ami nali zatova se pravi podgotovka 4 dni da pokaje6 koi kade kak da igrae oba4e kak da pokaje6 kato ti samia ne znae6 kak stava samo na kvadrat s x 1 i ma4le za da se izpotim ne stava trqbva da se u4i tazi igra ne 25 godini tq se u4i po poslednia den

Едвам ти прочетох коментара...Разбирам, че и за теб Мъри е основния виновник за провала вчера. На какво очакваш да ги научи футболистите за 4 (четири) дена? И ти в това огромно изречение без нито един препинателен знак казваш две взаимноизключващи се неща :idea:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 16:42

garfild8 написа:
acmilan написа:Гарфилд,дай твоите идеи за развитието на националния отбор,пак казвам,може да са по-добри от моите.

1.Онези навлеци,начело на БФС да си ходят.Четворко Стоилов и Наско,да си ходят и те.
2.Президент на БФС става човек който наистина мисли и милее за футбола,а не само да лапа.
3.Назначава се треньор чужденец,който отрязва разни мениджъри и фирмите им.В този треньор да е съсредоточена цялата власт във БГ футбола.Комшиите от Гърция например.Ото Рехагел коли и беси във футбола и резултатите му се виждат.Направи гръцките рендета европейски шампиони :!: и Гърция се наложиха като фактор във футбола,след назначението на крал Ото.
4.Тука съм съгласен с теб.Държавата дава всички бази и стадиони за спорт,на съответните клубове.Данъчни преференции и т.н. за тези които инвестират в базите и собственици на клубове и т.н.Защото пари за молове и бензиностанции има,а средства за спортни площадки и стадиони няма.
Това е накратко,колега асмилан.И да не забравя да ти кажа.Има момчета за А отбора и извън Левски,ЦСКА и Литекс.И бивши национали и момчета които изобщо не са били викани в нац.тим.Ако не ми вярваш,повярвай на Стратега който казва че "има материал".

Виждам,че относно държавната помощ сме на едно мнение,смятам,че ново ръководство на футболния съюз също не е лош вариант,но не виждам в момента готов кандидат за нов президент.Не казвам,че съм против чужд треньор на националния отбор,но смятам,че Мъри също може да извърши транформацията на бг футбола.Все пак не решаваме нещата аз и ти,радвам се,че направихме културна дискусия с идеи и аргументи ;)

Върни се в “Национален отбор”