В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Брайтън бийч
Контакти:

Re: В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?

Мнениеот Брайтън бийч » 15 юли 2013 13:01

Син до гроб_ написа:
Брайтън бийч написа:Това което ще кажа сега, ще се стори утопично на всички вас, но според мен може да не е чак такава утопия. Юп Хайнкес обяви че слага край на треньорската си кариера и се оттегля от футбола.Защо шефовете на Левски не опитат да се свържат с него-какво им коства поне да опита...България е екзотична дестинация, защо пък Юп да не размисли, и да дойде тук-нищо не губи, човекът е на 68 години, за него ще бъде детска игра да спечели титлата на България,ще изкара некой и друго евро джобна пара, па ако още му става- в България хубави и лесни жени бол! :mrgreen:

:lol: :lol: Ако лъжа да пукна , ама и на мен ми мина същата мисъл през главата! И двамата нещо не сме добре! :lol: :lol: и в допълнение: то и Съра се пенсионира! ;)

еее, ама Съра остава директор в МЮ, където заплатата му сигурно ще е колкото годишния бюджет на ЛЕВСКИ, докато Юп е абсолютно свободен :lol:

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 15 юли 2013 13:01

Брайтън бийч написа:
Laetitia написа:И аз не съм особена фенка на сърбите като народ, да не кажа хич, но във футболно отношение си ги бива и това не може да се отрече.
Все още вярвам, че хитрецът Наско ще успее да стабилизира ситуацията в отбора и се надявам срамното отпадане от Иртиш да е било за добро.
И все пак - без играчи и Господ да ни стане треньор, няма да успее да ни направи шампиони.

Те па конкурентите щото страшни играчи имат, шЪ знайш! :lol: Иначе сериозно-в момента всички водещи отбори в България са доста слаби, и шампион ще стане този който има най-добър треньор, който поне умее да ги нареди правилно, да води правилно тактически мачовете, да извършва подходящите смени в хода на даден мач...

В България има точно 2-3 които да могат да си наредят отборите и един надъхвач, който умее много добре да зомбира феновете на отбора си. Това е.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 юли 2013 13:03

Брайтън бийч написа:Те па конкурентите щото страшни играчи имат, шЪ знайш! :lol: Иначе сериозно-в момента всички водещи отбори в България са доста слаби, и шампион ще стане този който има най-добър треньор, който поне умее да ги нареди правилно, да води правилно тактически мачовете, да извършва подходящите смени в хода на даден мач...
Къде съм казала, че имат? :lol: Аз бях посочила преди време - никой не заслужаваше титлата миналия сезон, затова я спечели най-малко слабият.
Иначе отбор се гради с мисъл и за следващите сезони и не само на местно ниво. Догодина, надявам се, няма да има подобни срамове като тазгодишния.
Последна промяна от Laetitia на 15 юли 2013 13:04, променено общо 1 път.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 15 юли 2013 13:04

Аз лично предпочитах Херо, но след като не може, Йоканович ми се струва добро попадение. След испанската, германската, италианската и португалската школи за мен на следващо място е сръбската. Дано дисциплината да е най-важна за него, защото на нашите примадони им трябва точно това ! Ставал е шампион, гледам доста купи е спечелил и като треньор, също така добра футболна кариера е имал, дано бг действителността не го откаже бързо, бързо....

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 15 юли 2013 13:04

Rivaldo10 написа:damyanov1963, научи се да цитираш, че така става голяма каша. Не е трудно! Натискаш с лявото бутонче върху "цитат" и под него си пишеш коментара...

Благодаря, така добре ли е?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 15 юли 2013 13:07

damyanov1963 написа:
Rivaldo10 написа:damyanov1963, научи се да цитираш, че така става голяма каша. Не е трудно! Натискаш с лявото бутонче върху "цитат" и под него си пишеш коментара...

Идеално! Имаш почти 500 мнения, не ми се мисли как си копирал и поставял голяма част от тях до този момент. :o :lol: :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 юли 2013 13:07

За мен треньорът на Левски трябва да е човек със самочувствие и безспорен авторитет. Специалист със силен характер (като Любо Пенев), който да не се поддава на простотиите и крапризи на играчите. За съжаление в Бъглария такива треньори не се намират, или не са свободни. Според мен Йоканович, който е спряган за нов треньор е точно човек със сериозна визитка, който няма да робува на псевдо футболистчета като Гаджев или Рамос... В съблекалнята трябва да става това, което каже и всички да му имат страх. Дано до края на деня ситуацията се изясни.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 юли 2013 13:08

Син до гроб_ написа:
dickinson написа:
damyanov1963 написа:от makedonski на 15 Юли 2013 10:33

При Йоканович няма празно. Бил е две години треньор на Партизан и прави два последователни дубъла (единствени последователни в историята на клуба). Влиза в групите на УЕФА с Партизан (за съжаление се представя слабо). Една година е бил в Тайланд където печели титлата без нито една загуба (рекорд за тази страна). Това означава 100% успеваемост. Или казано по друг начин - за три години води два отбора и печели пет трофея.

Значи, ако се паднеме с тайландски отбор имаме шанс да го отстраниме, така ли?

Няма смисъл да се играе с азиатски отбор, скоро нали играха
сега е наред Африкански отбор

И там не съм никак сигурен! :) На полюсите дали има някакви отбори?! :lol:

На Южния - сигурно, там може да се пробваме. На Северния има, но по водна топка - там ще пратим N3(BUL). ;)
По темата: Който и да е - да идва и да започва по-скоро работа, че първенството чука на вратата. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Брайтън бийч
Контакти:

Мнениеот Брайтън бийч » 15 юли 2013 13:10

Син до гроб_ написа:
В България има точно 2-3 които да могат да си наредят отборите и един надъхвач, който умее много добре да зомбира феновете на отбора си. Това е.

Честно да ти кажа аз се сещам само за един който умее правилно да си нареди отбора, и това е Херо.Мъри да ме извинява, но много неща му куцат във воденето на мачовете, Хубчев има потенциал но трябва да се доказва още, щото примерно финала за Купата показа че има още какво да учи- 80 минути с човек повече срещу един посредствен тим на Левски, води с 3:1 и допуска изравняване...и за други не се сещам...Тройчо е по лозУнгите и постулатите, той по-скоро повече би бил сериозен конкурент на ГА, може спокойно да основе някоя червена секта, и ше кърти яко кинти между другото ако го направи, сериозно говоря :lol:

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 15 юли 2013 13:11

damyanov1963 написа:

Най-накрая се научи-браво :roll:
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Върни се в “Архив”