Локо ПД с трансферен удар-взима Паулиньо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Локо ПД с трансферен удар-взима Паулиньо

Мнениеот tsonpen » 14 юли 2013 22:50

kokorz написа:Този не е ли същия, който беше в Лудогорец за няколко дни миналата година и после го махнаха за нередовни документи?

Друг е. Нашият беше по-дребен и с различни други имена :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 15 юли 2013 00:20

Ванко_Ултраса написа:...

Спрях да чета на "Здравко щом е на 37г и е класа..." :lol:
Иначе поредния смешник...на Станков му трябвало външен халф.КЪДЕ Е ЗЛАТИНСКИ?ДАНИ ?РОНИ? КЪДЕ СА?Или по-скоро ПАРИТЕ ОТ ТЯХ КЪДЕ СА?
Ванко за това не говорехте ли с твоите приятели?

Ебати смеха, трансферен удар сме направили...тази тема неможе да е сериозна.

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 15 юли 2013 00:44

Смешни са ми всички нещастници, които гледат , каква по-голяма глупост да напишат за Локомотив Пловдив!
Жал ми е обаче, когато виждам наши фенове да пишат същите тъпотии по адрес на любимия си клуб, заслепени само от името Динев!
Коко си е Коко и за него сме си говорили много помежду си и си знаем всичко! Не е нужно обаче, само заради него да казваме на черното-бяло, за щяло и нещяло ей така, без да мислим ама грам!
Каквото и да си говорим, тази година ще сме в пъти по-силни от миналата, именно заради селекцията в отбора и заради такива, "звезди от ю=туб" и не само! Друг е въпроса, за жалките мачове, които ще гледаме по "обективни" причини!
Като изреждате имена на футболисти, защо първо не започнете с Дембеле или Карвальо и после да пишете за Раймонди и т-н! :?:
Не защитавам никой, но много мразя, когато някой не е обективен!
Гарата ще се помни още десетилетия у нас, защото такъв нападател, поне аз не помня да е играл в БГ........! Карвальо също е доста качествен за нашето първенство! Защо бързате да оплюете и този, без някой да го е видял? На всичкото отгоре определението "трансферен удар" е поставено от медиите и от никой от клуба ни! Стига сте плюли по собственото си лице и сте се хващали на долните, медийни провокации като някви шарани! Срамно е!
И стига сте цитирали Златински, Котев, Дани или Рони като "светци"! Ами не са такива!
Ицо още през зимата беше убеден, че си тръгва(това го знам лично от него).............! Щеше да остане само ако "газпром" ни бяха взели!
Киро си тръгна много преди да му е изтекъл договора! Е, данеби Котев да е по-голяма работа от Камбуров и Тунчев, които решиха да подпишат с нас а той "големеца" отиде във Варна!? Глупости на търкалета!
За Дани мога да кажа същото! Той пък даже се осра яко, когато при първата "спекулация", че си е тръгнал, категорично отрече за Черно Море и после, само след седмица пак отиде там! :mrgreen:
Рони пък (голям фен съм му) беше много наясно, че трудно ще се пребори с До Кормо и Камбуров(това и новородено би го знаело и съвсем логично) и след като все още чака "обещан" трансфер, логично и той реши да си иде!
Кажете ми, през пролетта, особено Дани и Абушев, какво играха? НИЩО! Е, с играчи като тях, какво да очакваме?
Стига сме ги правили по-католици от папат тези момчета, които за 1000-2000 лева повече заплата ще целуват емблемата на всеки друг отбор!
Нищо против тях, но нека сме обективни, а не само да плюем, ей така..........!
Срамно е, че заради някъв си Коко Динев, черно-бели фенове не се радват на Камбуров и Тунчев и дори някои ги "поставят" в един кюб наречен "Коковата дружинка"! Срамно е!
Така серем върху самите нас си и падаме на нивото на други публики, които плюят за щяло и нещяло по всичко, което не им изнася в момента!
Коко всички го знаем, колко пари чине, но това е друга тема, по която сме говорили и тепърва ще си говорим, но не по форумите!
Динев не е Локомотив Пловдив, нито някой преди или след него! Това са временни явления, които оставят някакви негативни или позитивни следи след себе си, но никога тези "следи" не могат и не трябва да променят нас, Локомотивците, защото ние се раждаме с любовта към този клуб, възпитаваме децата си с това, и умираме накрая, както са го правили нашите дядовци и бащи!
Като плюем по собствения си клуб заради някакъв си Динев, само и единствено си вредим и пълним душите на враговете ни! Нищо друго!
Нека бъдем преди всичко Локомотивци,............а проблемите всички си ги знаем и трябва да се борим с тях до край, но не по форумите!...........

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Мнениеот tzvetan_tee » 15 юли 2013 00:49

Jord написа:
soccerav написа:Дай малко повече инфо ако може. Видео, wiki?

http://int.soccerway.com/players/flavio-paulino-da-silva/113192/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M5k_8M9_NCM[/youtube]

Това видео... по-скоро показа, че е посредствен. Аз да си събера "най-доброто" от мачовете в Неделната лига ще съм на същото ниво :) :) :) :)
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 15 юли 2013 01:42

момчета,вижте му на този колко пъти му е гледано клипчето в тубата и от кого е сложено.И вижте какви други клипчета е пуснал същия този потребител.Там има и видео на бившия ви страйкър неудържим Тасио.Това са агенти,които слагат клиповете и щом е някакъв имащ нещо общо с Тасио трябва да ви показва,че Коко Динев ще продължава по старому със същите си познати агенти и комисионни и страхотни трансферни удари

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 15 юли 2013 03:04

streetbard написа:момчета,вижте му на този колко пъти му е гледано клипчето в тубата и от кого е сложено.И вижте какви други клипчета е пуснал същия този потребител.Там има и видео на бившия ви страйкър неудържим Тасио.Това са агенти,които слагат клиповете и щом е някакъв имащ нещо общо с Тасио трябва да ви показва,че Коко Динев ще продължава по старому със същите си познати агенти и комисионни и страхотни трансферни удари

Недей им отваряй очите.Отбора щял да бъде много по-добър...някой интересува ли се че играчите не подписват договор с Локомотив, а с Коко Динев?И това че подобно на миналата година може да стане да си тръгне санданския боклук и отново да останем без отбор?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 юли 2013 16:11

Като дойде ще го видим.
Ти колкото и да учиш английски по-добре от англичаните не можеш да го говориш поради простата причина, че на тях английският им е в кръвта.
Та тоя малко да я може ще се откроява от всички останали...бъдете сигурни в това.
Не си мислете, че хората, които ще ходим на стадиона да подкрепяме любимия Локомотив сме някакви слепци или слабоумни :!:
Манталитета на Коко ни е ясен, както и трансферната му политика - привлича футболни инвалиди, които се учат на "Лаута" да "ходят" и ако някой проходи се продава на секундата, за да се върти парата.
И аз искам собственик, като Домусчиев или Гришата, които влагат в стадиона, базите и школата...не играят на дребно и мислят с перспектива, но кво да направим сега?!
Силно се надявам Коко да си е взел поуки и да последва примерът на Гришата, Домусчиев и Цецо Василев.
Сега ясно ни е, че Коко няма възможностите на гореизброените трима...никой не очаква от Коко да построи стадион за 3 дни.
Аз ще съм доволен ако Коко поетапно прави инвестиции в стадиона, базите и школата.
Изображение

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 15 юли 2013 23:21

Ванко_Ултраса написа:Аз ще съм доволен ако Коко поетапно прави инвестиции в стадиона, базите и школата.

Наистина ли толкова не сте в час или се правите на ударени?
Първо казваш "не сме слепци", а в следващото изречение - "ще съм доволен, ако коко прави инвестиции в стадион, база и школа"

Динев ни вкара с 3 милиона задължения за 1 година, продаде финал чакан 30 години, остави ни без футболисти, дербитата с ЦСКА вече са дербита само по трибуните.

Тралала

Мнениеот Тралала » 15 юли 2013 23:30

Ванко_Ултраса написа:Като дойде ще го видим.
Ти колкото и да учиш английски по-добре от англичаните не можеш да го говориш поради простата причина, че на тях английският им е в кръвта.
Та тоя малко да я може ще се откроява от всички останали...бъдете сигурни в това.
Не си мислете, че хората, които ще ходим на стадиона да подкрепяме любимия Локомотив сме някакви слепци или слабоумни :!:
Манталитета на Коко ни е ясен, както и трансферната му политика - привлича футболни инвалиди, които се учат на "Лаута" да "ходят" и ако някой проходи се продава на секундата, за да се върти парата.
И аз искам собственик, като Домусчиев или Гришата, които влагат в стадиона, базите и школата...не играят на дребно и мислят с перспектива, но кво да направим сега?!
Силно се надявам Коко да си е взел поуки и да последва примерът на Гришата, Домусчиев и Цецо Василев.
Сега ясно ни е, че Коко няма възможностите на гореизброените трима...никой не очаква от Коко да построи стадион за 3 дни.
Аз ще съм доволен ако Коко поетапно прави инвестиции в стадиона, базите и школата.

За какво ти е Цецо Василев бе "ултрас"? Нали е ДПС-ар?!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 юли 2013 23:32

Тралала написа:
Ванко_Ултраса написа:Като дойде ще го видим.

За какво ти е Цецо Василев бе "ултрас"? Нали е ДПС-ар?!

И аз така мисля.Не ни трябват ДПС -ари.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”