kokorz написа:Този не е ли същия, който беше в Лудогорец за няколко дни миналата година и после го махнаха за нередовни документи?
Друг е. Нашият беше по-дребен и с различни други имена
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kokorz написа:Този не е ли същия, който беше в Лудогорец за няколко дни миналата година и после го махнаха за нередовни документи?
[/center]Ванко_Ултраса написа:...
Jord написа:soccerav написа:Дай малко повече инфо ако може. Видео, wiki?
http://int.soccerway.com/players/flavio-paulino-da-silva/113192/
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M5k_8M9_NCM[/youtube]
streetbard написа:момчета,вижте му на този колко пъти му е гледано клипчето в тубата и от кого е сложено.И вижте какви други клипчета е пуснал същия този потребител.Там има и видео на бившия ви страйкър неудържим Тасио.Това са агенти,които слагат клиповете и щом е някакъв имащ нещо общо с Тасио трябва да ви показва,че Коко Динев ще продължава по старому със същите си познати агенти и комисионни и страхотни трансферни удари

Ванко_Ултраса написа:Аз ще съм доволен ако Коко поетапно прави инвестиции в стадиона, базите и школата.
Ванко_Ултраса написа:Като дойде ще го видим.
Ти колкото и да учиш английски по-добре от англичаните не можеш да го говориш поради простата причина, че на тях английският им е в кръвта.
Та тоя малко да я може ще се откроява от всички останали...бъдете сигурни в това.
Не си мислете, че хората, които ще ходим на стадиона да подкрепяме любимия Локомотив сме някакви слепци или слабоумни![]()
Манталитета на Коко ни е ясен, както и трансферната му политика - привлича футболни инвалиди, които се учат на "Лаута" да "ходят" и ако някой проходи се продава на секундата, за да се върти парата.
И аз искам собственик, като Домусчиев или Гришата, които влагат в стадиона, базите и школата...не играят на дребно и мислят с перспектива, но кво да направим сега?!
Силно се надявам Коко да си е взел поуки и да последва примерът на Гришата, Домусчиев и Цецо Василев.
Сега ясно ни е, че Коко няма възможностите на гореизброените трима...никой не очаква от Коко да построи стадион за 3 дни.
Аз ще съм доволен ако Коко поетапно прави инвестиции в стадиона, базите и школата.
Тралала написа:Ванко_Ултраса написа:Като дойде ще го видим.
Ти колкото и да учиш английски по-добре от англичаните не можеш да го говориш поради простата причина, че на тях английският им е в кръвта.
Та тоя малко да я може ще се откроява от всички останали...бъдете сигурни в това.
Не си мислете, че хората, които ще ходим на стадиона да подкрепяме любимия Локомотив сме някакви слепци или слабоумни![]()
Манталитета на Коко ни е ясен, както и трансферната му политика - привлича футболни инвалиди, които се учат на "Лаута" да "ходят" и ако някой проходи се продава на секундата, за да се върти парата.
И аз искам собственик, като Домусчиев или Гришата, които влагат в стадиона, базите и школата...не играят на дребно и мислят с перспектива, но кво да направим сега?!
Силно се надявам Коко да си е взел поуки и да последва примерът на Гришата, Домусчиев и Цецо Василев.
Сега ясно ни е, че Коко няма възможностите на гореизброените трима...никой не очаква от Коко да построи стадион за 3 дни.
Аз ще съм доволен ако Коко поетапно прави инвестиции в стадиона, базите и школата.
За какво ти е Цецо Василев бе "ултрас"? Нали е ДПС-ар?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта