groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
Кой, по дяволите, е тоя, че си толкоз доволен?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
Levskar_forever написа:groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
Поредното сръбско мекере.
White Fang написа:groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
White Fang написа:groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
mistreated написа:Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са![]()
![]()
makedonski написа:mistreated написа:Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са![]()
![]()
Наполовина ако иска можем да ги платим със сегашния бюджет. Трябва само да освободим трима-четирима играчи със заплати между 12-15 хил. евро месечно и ще изпълним желанието на треньора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта