Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот White Fang » 14 юли 2013 23:56

groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора

Кой, по дяволите, е тоя, че си толкоз доволен?
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 14 юли 2013 23:59

Levskar_forever написа:
groti написа:Според балоните Славиша Йоканович вече е в София и преговаря с Левски. Ако това е истина съм много доволен от избора

Поредното сръбско мекере.

Е,добре де. То никой не остана. Всичко оплюхме преди да сме го видяли.
110 години любов!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юли 2013 00:00

http://en.wikipedia.org/wiki/Slaviša_Jokanović
За 44-годишен, нелоша визитка.
Последна промяна от metodito на 15 юли 2013 00:03, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 15 юли 2013 00:00

White Fang написа:

Може и да не е носител на КЕШ,но 2 титли и купи на Сърбия с Партизан и Войводина (едит) + участия в групите на ЛЕ все са нещо. Ако си мислите,че ще вземем нещо по-добро се лъжете. Вече се радвам на всеки,който знае как да нареди състава
110 години любов!

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 15 юли 2013 00:04

С тия некадърници набързо ще се осере. Трябва на момента да изгонят минимум 6-7 човека - Плешо, Старокин, Пинто, Везала, Бру, Димов, Пл Димов, Бацил, Силва, Рамос. Това на първо четене...

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 15 юли 2013 10:09

White Fang написа:

При този няма празно. Бил е две години треньор на Партизан и прави два последователни дубъла (единствени последователни в историята на клуба). Влиза в групите на УЕФА с Партизан (за съжаление се представя слабо). Една година е бил в Тайланд където печели титлата без нито една загуба (рекорд за тази страна). Това означава 100% успеваемост. Или казано по друг начин - за три години води два отбора и печели пет трофея.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2013 10:13

Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са :shock: :shock: :shock:
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юли 2013 10:17

Ами качествените треньори работят за пари, няма какво да се лъжем. Гледайки успехите на човека, има право да търси прилична заплата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 15 юли 2013 10:32

mistreated написа:Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са :shock: :shock: :shock:

Наполовина ако иска можем да ги платим със сегашния бюджет. Трябва само да освободим трима-четирима играчи със заплати между 12-15 хил. евро месечно и ще изпълним желанието на треньора.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 юли 2013 12:35

makedonski написа:
mistreated написа:Те много преговаряха, ама в крайна сметка отказаха... Визитката на Йоканович е добра за нашите стандарти, друг е въпросът колко пари ще поиска. Защото Антич май е искал 1.2 млн еврака... Тоя и наполовина да иска пак са :shock: :shock: :shock:

Наполовина ако иска можем да ги платим със сегашния бюджет. Трябва само да освободим трима-четирима играчи със заплати между 12-15 хил. евро месечно и ще изпълним желанието на треньора.

То е така по принцип, ама дали тия играчи ще искат да напуснат? И с кого точно ще играете, като ги освободите?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”