Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот suareshampion » 10 юли 2013 23:31

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:йесил заспал на тренировка :)
http://www.whoateallthepies.tv/liverpoo ... pitch.html?

Тия резервите много "заспали"нещо.Ей го и Адам Морган.
Или тренировките са им тежки,или режима им куца нещо хахахаха :lol:

Изображение

Добре де пич ..кажи ми ,как човек може да каже лоша дума за тебе ? :)
Винаги даваш добри мнения ...освен това даваш прекрасна информация за младежките формации на Ливърпул . Никога не влизаш в конфликти или поне аз не съм те видял. И имаш чуство за хумор ,което гарантира ,че не си комплексар. :) Ако всички бяха като теб ,форумчето щеше да е блестящо. ;)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 23:33

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 23:34

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 17 юли 2013 12:07

Отбора ни до 21г загуби в приятелски мач от мъжкият отбор на Шрозбъри с 0-2.Мачът е бил при закрити врати и няма инфо за състава.Разбра се че в петък заминават на турне в Ирландия за поредица от мачове.

В друга контрола отбора до 18г обърна Дарби Каунти от 0-1 до 2-1 с 2 гола на крилото Хари Уилсън.Следващият мач е на 23-ри с Бирмингам.
Liverpool U18s: Ryan Crump (Andrew Firth), Jack Alexander, Sam Hart (David Roberts), Dan Cleary, Kristof Polger (Tom Brewitt), Nathan Burke (Corey Whelan), Seyi Ojo (Ryan Kent), Connor Randall (Will Marsh), Jerome Sinclair (Louis Robles), Matthew Virtue (Harry Wilson), Alex O'Hanlon (Dharius Waldron).
[offtopic]Малко инфо за голмайстора ;)

Изображение

22 март 1997
Крило със силен ляв крак,национал на Уелс до 17г
В академията е от 9 годишен.
Миналата година вкара красив гол с/у Стоук при загубата с 1-4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXZZhMDzsYY[/youtube][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 юли 2013 12:36

LIMASSOL написа:Отбора ни до 21г загуби в приятелски мач от мъжкият отбор на Шрозбъри с 0-2.Мачът е бил при закрити врати и няма инфо за състава.Разбра се че в петък заминават на турне в Ирландия за поредица от мачове.

В друга контрола отбора до 18г обърна Дарби Каунти от 0-1 до 2-1 с 2 гола на крилото Хари Уилсън.Следващият мач е на 23-ри с Бирмингам.
Liverpool U18s: Ryan Crump (Andrew Firth), Jack Alexander, Sam Hart (David Roberts), Dan Cleary, Kristof Polger (Tom Brewitt), Nathan Burke (Corey Whelan), Seyi Ojo (Ryan Kent), Connor Randall (Will Marsh), Jerome Sinclair (Louis Robles), Matthew Virtue (Harry Wilson), Alex O'Hanlon (Dharius Waldron).
[offtopic]Малко инфо за голмайстора ;)

Изображение

22 март 1997
Крило със силен ляв крак,национал на Уелс до 17г
В академията е от 9 годишен.
Миналата година вкара красив гол с/у Стоук при загубата с 1-4

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXZZhMDzsYY[/youtube][/offtopic]

мерси за инфото
кво стана със синклеър ,нещо спря да вкарва ..имам надежди за него..дано се стегне и да направи силен сезон ..трябва да вкара едни 20 гола ,ако иска да пробие при мъжете другата година

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 17 юли 2013 13:06

suareshampion написа:кво стана със синклеър ,нещо спря да вкарва ..имам надежди за него..дано се стегне и да направи силен сезон ..трябва да вкара едни 20 гола ,ако иска да пробие при мъжете другата година

Миналата година вкара 10-11 гола,после се контузи нещо и не игра 2-3 месеца.
Има талант,даже ако не се лъжа Брендо го беше повикал в състава за един мач от купата на лигата и подобри рекорда за най-млад играч.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 19 юли 2013 14:59

Видео от победата над Дарби К с 2-1
Суаресче,виж как Уилсън при гредата и при вторият гол поема топката.Може да стане играч от него :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HY4YX0g6FTk[/youtube]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юли 2013 18:04

LIMASSOL написа:Видео от победата над Дарби К с 2-1
Суаресче,виж как Уилсън при гредата и при вторият гол поема топката.Може да стане играч от него :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HY4YX0g6FTk[/youtube]

Да ,не е лош малкия Хари. Само не разбрах защо е резерва ? :) Как се казва новия треньор ?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 20 юли 2013 10:11

suareshampion написа: Как се казва новия треньор ?

Майк Гарити ,досега е водил подготвителните групи 6-11г.

Излезе програмата за първенството до 21г.Променят схемата,вече няма да има регионални групи,няма 1-ва 2-ра фаза.Оформя се елитна национална група от 22 отбора,които ще играят само по веднъж един с/у друг.Накрая първите 4 играят на кръст 1/2-финали,финал и т.н.
Това е нашата програма,имаме 10 домакинства и 11 гостувания.

Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 24 юли 2013 09:41

Отбора до 18г записа поредна победа в контролите.Вчера беше победен Бирмингам 4-1.
Дебют през второто полувреме са направили новите испански попълнения Серхи Каньос и Педро Чиривея.
Головета са вкарали Хари Уилсън,Райън Кент,Сам Харт и Каньос.
LFC XI: Crump, Alexander, Cleary, Brewitt, Roberts, Burke, Marsh, Ojo, Wilson, O’Hanlon, Robles (Whaldron, Hart, Polgar, Phillips, Randall, Kent, Canos, Virtue, Chirivella.)

Отбора до 21г продължава с подготовката в Ирландия.Предстоят 2 контроли с мъжките отбори на Гленторан(днес) и Хартс(събота)

Върни се в “Ливърпул”