Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 17:19

Karsa Orlong написа:
Gil-galad написа:
daduradam написа:22 млн паунда за двамката е просто невероятен удар.Интересно ми е колко ще дадем за ляво бегче.Като продадем Пачеко,Спиъринг,Даунинг и собствениците пожелаят да дадат още малко пари ще си вземем и Шакири.С такъв отбор мисля,че Суарес ще си затвори устата и няма да мрънка за трансфер,защото ще сформираме наистина един страхотен отбор.
Ех мечтии мечтии.

Добре наистина ли никой не му прочете интервюто от днес?

Някой да му обясни, че като отиде в Реал пак няма да спечели ВЛ :lol:

За мен след това интервю няма смисъл да се упорстват и да го държат повече насила в отбора...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 юли 2013 17:27

Еми да го пускаме к'во толкова,само че 50те млн.паунда са задължителни.Да се надяваме,че ще можем да му намерим качествен заместник.Изтървахме Йоветич между другото,а се казва,че от наша страна е имало интерес,но той не е искал да играе при нас заради отсъствието ни в ШЛ.
Интересно кой ще вземем за централен нападател.Бентеке си иска в Тотнъм,а и като гледам ще му искат 35 млн паунда :mrgreen:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 14 юли 2013 18:03

Не мога да разбера ръководството за случая на г-н Суарез - добре, показаха му до сега , че искат да остане,едва ли не БР си говори с него всеки ден като с любовница. Господина, обаче не ще и да чуе - еми тогава му казваш (на него и на агента му), че сумата за продажба няма да е по-малко от 45 милиона - изобщо няма да се разглеждат оферти под тази сума и сделката трябва да стане до 10 август - точка.Ако има оферти след тази дата цената е 50 милиона и то без пазарлък. Ако иска да върви да се моли на Перес,на Гуардиола,на арменския поп , нас това не ни засяга.А, и да вземе да пусне една молба за разтрогване, ама нещо не му се чува - ще загуби някой друг паунд.Май всички уруси са един дол дренки - днес чета, че президента на Наполи казва за Кавани : "Кавани мисли само за пари.Вече няма да говоря за него - той не ме интересува"

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 18:55

Ajax midfielder Christian Eriksen is not a target for LFC. (Sky Sports)

Сега от Скай казват, че Ериксен не е цел за Ливърпул.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 юли 2013 18:58

Gil-galad написа:

Важно е да вземем Алдервейрелд,Ериксен наистина не е чак толкова нужен на отбора.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 19:06

Gil-galad написа:

Браво бе Брендъне ,отново сме на едно мнение . :)
Aко имаме сериозни амбиции ,определено не ни трябва тоя посредствен и излишен играч. Шакири е нашия човек.Хем ще ни е полезен и ще играе крило на мястото на Даунинг ,хем е много по добър от Ериксен . А Ериксен къде ще ни играе ,като не може да се намаже и на малкия пръст на Коутиньо ?
Последна промяна от suareshampion на 14 юли 2013 19:14, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 19:10

kadett1 написа:Не мога да разбера ръководството за случая на г-н Суарез - добре, показаха му до сега , че искат да остане,едва ли не БР си говори с него всеки ден като с любовница. Господина, обаче не ще и да чуе - еми тогава му казваш (на него и на агента му), че сумата за продажба няма да е по-малко от 45 милиона - изобщо няма да се разглеждат оферти под тази сума и сделката трябва да стане до 10 август - точка.Ако има оферти след тази дата цената е 50 милиона и то без пазарлък. Ако иска да върви да се моли на Перес,на Гуардиола,на арменския поп , нас това не ни засяга.А, и да вземе да пусне една молба за разтрогване, ама нещо не му се чува - ще загуби някой друг паунд.Май всички уруси са един дол дренки - днес чета, че президента на Наполи казва за Кавани : "Кавани мисли само за пари.Вече няма да говоря за него - той не ме интересува"

Да добро мнение .Този път ми харесваш. :) С леката разлика ,че аз искам 60 млн за Суарес ,ако ще го продаваме.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 19:18

http://gong.bg/view_article.php?article_id=359549
И това за мен е добра новина ,тъй като тоя изобщо не го харесвам.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 22:17

http://gong.bg/view_article.php?article_id=359599
Перфектна новина . Добре ,че тоя добър футболист не отиде при мангалите .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 23:32

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... es-2053517?
Брех чак до съд опряха нещата за тоя малкия талант .

Върни се в “Ливърпул”