Да посрещнем подобаващо героите от националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Re: Да посрещнем подобаващо героите от националния отбор

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 11 окт 2009 14:08

VoyagerX написа:
KIKO_ARMEETSA написа:Футболистите ли трябва да направят базите. Те ли са виновни за детско-юношеските школи където синчетата ходят на тренировки с Мерцедеси. Те ли са виновни за черното тото на президентите. Четиримата от Левски ли бяха виновни за Рубин Казан. Футболистите ли бяха виновни за Лупи. футболистите ли са виновни за това че ако се класират на световното парите ще бъдат разпределени между български крадци и ще се пъчат до тях разни полотици и т.н. Футболистите ли са виновни, че държаватаа плаща близо 1 милион лева за мафиотско допингиращи шефове по щанги, а парите ако бяха отишли за поне едно игрище?????
Не не са виновни те просто това е БЪЛГАРИЯ ГЕТОТО НА ЕВРОПА!!!!!!

Изтрещял си нещо, като гледам. През 94-та всичко на 6 ли беше във футбола, че националният отбор беше на светлинни години от сега ??

Абе човече стига с тези случайности. Една Холандия е по-малка от БГ но не е гето и във футбола, и във волейбола и в живота.

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 11 окт 2009 14:12

VoyagerX написа:
KIKO_ARMEETSA написа:Футболистите ли трябва да направят базите. Те ли са виновни за детско-юношеските школи където синчетата ходят на тренировки с Мерцедеси. Те ли са виновни за черното тото на президентите. Четиримата от Левски ли бяха виновни за Рубин Казан. Футболистите ли бяха виновни за Лупи. футболистите ли са виновни за това че ако се класират на световното парите ще бъдат разпределени между български крадци и ще се пъчат до тях разни полотици и т.н. Футболистите ли са виновни, че държаватаа плаща близо 1 милион лева за мафиотско допингиращи шефове по щанги, а парите ако бяха отишли за поне едно игрище?????
Не не са виновни те просто това е БЪЛГАРИЯ ГЕТОТО НА ЕВРОПА!!!!!!

Изтрещял си нещо, като гледам. През 94-та всичко на 6 ли беше във футбола, че националният отбор беше на светлинни години от сега ??

През 94-та все още имаше инерция и не беше така развита българската "истинска действителност". А сега остава само едно залагане във форумите за залагания а то е "Кога БГ ще бъде изхвърлена от ЕС", просто на хората им писна от нас.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 окт 2009 14:26

:mrgreen:

ОК ! :shock: От повечето ви мнения разбрах, че няма нищо страшно в станалото и че явно аз нещо не съм добре щом не съм спал от нерви и ядове ... :shock:
Съгласен съм ! Значи всичко е наред - ще продължаваме да падаме от супер сили като Кипър и ще се класираме за голямо първенство някъде около 2050 година ...
Дано съм жив да го гледам ... :lol:
Понеже се вслушах в съветите ви да не ги притесняваме и освиркваме момчетата, си останах у нас и не отидох на летището ... Като гледам по Канал 3 май щях да си остана сам в протеста си ...
Сигурно аз нещо не съм нормален щом искам да бием поне треторазредни отбори като Кипър и да се класираме поне от време на време (ако не редовно) на Световни и Европейски първенства ... ;) :lol:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 11 окт 2009 15:32

човек, прсото chill и се примири (: фактите говорят - не сме футболна супер сила, и никога не сме били, и 99 % никгоа няма да бъдем (: от 18 световни първенства, ние сме участвали на 8 (ако се не лъжа), на европейско сме ходили 2 пъти (: на клубно ниво можем да се гордеем само с ЦСКА, и то за последно през 80-те (: и четврътфинала на Левски в УЕФА (ако говорим за пос-корошните години (:

тъй че, иксам да ти кажа - релакс, човече, не сме машини (: нормално е да падеме от кипър, щото не сме нещо повече от тях, и нормално е да падаме от БАТЕ, Беверен, Тампере, Дебрецен, Стяуа и т.н. защото и от тях отброите ни не са нещо повече (:

просто го приеми (: радвай се когато побеждаваме, и да не ти пука когато падаме (: нищо незакономерно не е станало (:

Върни се в “Национален отбор”