Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Re: Минев и Ангелов провалиха националите

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 11 окт 2009 14:43

heavymetal написа:Един от болните червени мозъци надмина себе си без да усети как
чорбарско-панчаревската лумпенизация го е пленила изцяло!
Няма да споменаваме факта че е някъде от много дълбоката провинция и думи като
правопис, пунктоация и смислено съдържание, като връзка между отделните думи и идеи в едно изречение, за него са някакви доста чужди неща...

Сега за причините за това 4:1...
Мъри сгреши с някои от повиканите... с всички в защита най-вече....
Вариантите - Данчо тъча много по-добре от циганина от Сливен... да не говорим че има един забравен от всички Захари Сираков, който всяка седмица ИГРАЕ срещу много силни нападатели в Русия!!!
- Топузаков и Ил. Стоянов се познават отлично и срещу не особено претенциозни нападатели като кипърските нямаше да има проблеми... това което показаха маркуча и голямата руса глава ме е срам дори да коментирам!!!
- Венков например е много по-добър футболист особено в защита от нашия Веско Минев
- Къде е Мечо Телкийски.... Благо докато беше отляво направи по-добри влизания... можеше най-накрая да постави Мартин който не е във форма на пейката... можеше да ползва и Велизар... дори!
- Камбуров защо не получава шанс... заедно с Домовчийски Рангелов и Божинов!

Това е... за отбора в момента и за това което можеше да се направи... предполагам ще се съгласят повечето от вас... поне тези които разбират от футбол!

Абе ти си повърхностен като стюард от стадиона без значени червен или син.

Потребителски аватар
naziata
Контакти:

Re: Кипърците!!

Мнениеот naziata » 11 окт 2009 14:46

Ако бием някога Кипър и ние вече ще го имаме за успех :)

Потребителски аватар
Biyota
Контакти:

Re: До всички Левскари!

Мнениеот Biyota » 11 окт 2009 14:47

Всички които делят националния отбор по футбол на сини,червени и за каквито други цветове се сетите са просто тъпи парчета!Този отбор е на всички българи и няма място за делене на такива и онакива.Ако не се поучим от гршките си скоро няма да имаме отбор който да побеждава.Г-нСтоилов,г-н Сираков може да са много виновни,но по-виновни са тези от които зависи отборите да имат бази за да могат да развиват детскоюношеският футбол и от там стъпили на здрава основа можем и да дочакаме силен мъжки отбор,иначе само преливаме от пусто в празно.

Bear Grylls
Контакти:

Мнениеот Bear Grylls » 11 окт 2009 14:50

levskarinvt написа:Още веднъж казвам,че само ние сме си виновни и ,че играхме слабо,особено в защита.Но не смятам,че сме били чак толкова зле,че да потъваме в дън земя.Да ако погледнем резултата само това ни остава,но аз лично съм доволен от някой отделни неща колкото и странно да звучи.

Кажи от какво си доволен. Хубаво е да си оптимист, но играта на отбора беше просто безобразна. Мартин, Стилиян и Бербатов станаха на години вече. Просто не ми се мисли кои ще ги заместят и на какво ниво ще сме тогава.

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Re: До всички Левскари!

Мнениеот koko_1914 » 11 окт 2009 14:54

Скриите се !!! По цели романи изписвате, но е факт, че Иванушка глупака и сие червени дупки провалиха България снощи !!! Кога, кой, как и защо преди това играл, аз не питам ! Повтарям - червените хапльовци провалиха БЪЛГАРИЯ, следващия цикъл да излизат за Турция !!!
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
heavymetal
Контакти:

Re: Минев и Ангелов провалиха националите

Мнениеот heavymetal » 11 окт 2009 14:54

KIKO_ARMEETSA написа:
heavymetal написа:Един от болните червени мозъци надмина себе си без да усети как
чорбарско-панчаревската лумпенизация го е пленила изцяло!
Няма да споменаваме факта че е някъде от много дълбоката провинция и думи като
правопис, пунктоация и смислено съдържание, като връзка между отделните думи и идеи в едно изречение, за него са някакви доста чужди неща...

Сега за причините за това 4:1...
Мъри сгреши с някои от повиканите... с всички в защита най-вече....
Вариантите - Данчо тъча много по-добре от циганина от Сливен... да не говорим че има един забравен от всички Захари Сираков, който всяка седмица ИГРАЕ срещу много силни нападатели в Русия!!!
- Топузаков и Ил. Стоянов се познават отлично и срещу не особено претенциозни нападатели като кипърските нямаше да има проблеми... това което показаха маркуча и голямата руса глава ме е срам дори да коментирам!!!
- Венков например е много по-добър футболист особено в защита от нашия Веско Минев
- Къде е Мечо Телкийски.... Благо докато беше отляво направи по-добри влизания... можеше най-накрая да постави Мартин който не е във форма на пейката... можеше да ползва и Велизар... дори!
- Камбуров защо не получава шанс... заедно с Домовчийски Рангелов и Божинов!

Това е... за отбора в момента и за това което можеше да се направи... предполагам ще се съгласят повечето от вас... поне тези които разбират от футбол!

Абе ти си повърхностен като стюард от стадиона без значени червен или син.

На тебе пък ще ти се смеят като пускаш така във въздуха... някакви много задълбочени.... ето ти един отговор в твой стил.... Ъ-Ъ-Ъ-Ъ-Ъ.... ТИ СИ ПОВЪХНОСТЕН!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 11 окт 2009 14:56

Bear Grylls написа:
levskarinvt написа:Още веднъж казвам,че само ние сме си виновни и ,че играхме слабо,особено в защита.Но не смятам,че сме били чак толкова зле,че да потъваме в дън земя.Да ако погледнем резултата само това ни остава,но аз лично съм доволен от някой отделни неща колкото и странно да звучи.

Кажи от какво си доволен. Хубаво е да си оптимист, но играта на отбора беше просто безобразна. Мартин, Стилиян и Бербатов станаха на години вече. Просто не ми се мисли кои ще ги заместят и на какво ниво ще сме тогава.

Доволен съм от старанието в предни позиции.Да може би не ни се получаваше постоянно,но нормално.Доволен съм и от играта на Бербатов.Не само заради гола.Доволен съм от желанието за игра на някой играчи,които по незнайни причини преди излизаха само,за да се разходят по терена.Естествено нещата ,от които можем да сме недоволни са много повече.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Дискусии: Кипър - България (10.10.2009, 20:00 часа БНТ 1)

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 11 окт 2009 14:58

трагични бяхме снощи. Имам пред вид като се почне от защитата до нападението. Моето мнение е, че на максимум се раздаваха само Благо, Мартин, стенли и до някъде бербатов. кипър ни превъзхождаше във вчерашният мач. Можехме дори да паднем с повече.напълно заслужено загубихме.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: СРАМ!

Мнениеот acmilan » 11 окт 2009 15:05

Alternative написа:Едно не мога да разбера...Левскари и Цесекари спорят кои от техните играчи играли малко по-добре и националите с колко по-малко голове били загубили!Е,това вече е извратено,няма такъв синдром на емоционално и национално деградиране!

Доста точно изказване ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
cska_15
Контакти:

Поздравления за Иван Иванов.

Мнениеот cska_15 » 11 окт 2009 15:25

Националният защитник Иван Иванов пое изцяло вината за срамната загуба от Кипър с 1:4, след като при два от головете подари топката на противникови футболисти.

„Случи се така, че загубихме катастрофално. Извиних се на момчетата в съблекалнята, тъй като аз имам най-голяма вина”, каза Иванов на летище София при прибирането от Острова на Афродита.

„Поемам цялата отговорност аз. Момчета приеха нещата напълно нормално, извиних им се, това е.”

„Винаги ще се отзова, ако ме извикат друг път. Всеки път ще има някой, който няма да оправдае очакванията. Мисля, че това е напълно нормално.”

„Мотивацията сега е, че трябва да измием този срам. Публика срещу Грузия едва ли ще има.

„Пак казвам. Единствено аз нося отговорност за тази тежка загуба. Чувствам аз изцяло вината за тази загуба”, добави бранителят на ЦСКА.
ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Върни се в “Архив”