Това е Ботев Пловдив !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Това е Ботев Пловдив !

Мнениеот amoros » 14 юли 2013 12:21

Учил съм 5 години в Пловдив.Почти не съм пропускал мач на Ботев.Гледах на живо мача със Фенербахче,със Левски за купа 3 на 0 и много други.Страхотен град със чудесна публика.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 14 юли 2013 12:42

Discman написа:Не всички отбори са имали "честта" да бъдат подкрепяни с всякакви средства от държава, медии, правителства и съдии. Ние такива титли и купи не искаме.

Не се надявай да те разберат! Те, горките фенчета на Левски, са с толкова промити мозъци, че няма как да проумеят елементарни и очевидни неща!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 юли 2013 13:06

the_blue_fan написа:"Много хора пренебрегват това, което Мъри и ръководството направиха. Отказа на Левски да дадат Мъри. Всъщност направиха много повече от това. Отказа да предадат Ботев. Отказа да предадат хилядите фенове, които застават зад отбора във всеки един момент. Отказа да предадат град Пловдив. Някой може и да не разберат какво е Ботев и какво е Пловдив, но за нас това е много повече от Левски,София и титлите за вас."

Ето тук спрях да чета и разбрах, че си поредното безмозъчно пернато. Всеки би казал, че любимият му отбор за него е религия. Това не ви прави по-специални. Чорбарите са тези, които се хвалят и живеят все още с мисълта за подарените им титли. Да, разликата между феновете на Левски и Ботев е една : Ние имаме много повече фенове, които обаче ходят един път в годината на мач, някои заради финансовите си възможности, някои само ако имаме шанс да станем шампиони други и те не знаят защо. Когато ги питаш от кой отбор си обаче веднага отговарят от Левски съм. Вие от друга страна сте сплотени. 10 000 лесно събирате. Това което искам да ти кажа е да не слагаш всички фенове под общ знаменател, защото ще сбъркаш жестоко. Няма как да не ви тежи, че имаме повече титли от вас, повече купи, повече фенове като бройка, та дори извън стадиона, в преките мачове повече победи, доста разгроми и е напълно разбираемо комплексите ви да избият. Само че така е било и така ще бъде. А когато и нашите фенове се върнат по стадионите, ще ви отнемат единственото нещо с което ви остана да се гордеете !!!!

Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов изрази мнението си относно информациите за интерес на Левски към него.

Изпълнявам договора си като треньор на Ботев, защото вярвам в понятия като чест, достойнство и морал. Когато получиш пълно доверие трябва да отговориш с максимална отговорност, за да го оправдаеш. Взаимното доверие означава много повече от всякакви точки, клаузи и договори.

Мисля си, че след няколко години,Мъри ще успее да се излекува от ЖЕСТОКАТА И ПОЧТИ НЕИЗЛЕЧИМА БОЛЕСТ-"ЛЕФСКАРУКУС НАГЛИКУС ИЗЛАГАКИКУС"! ПРОСТО МУ ТРЯБВА ВРЕМЕ И ПОСЛЕ ЗАВИНАГИ ЩЕ ЗАБРАВИ ВСЯКАКВИ КУПИ, МУПИ, КАЛЪФКИ, А ЩЕ ПОМНИ САМО ЕДНА ВЯРНА И ДОСТОЙНА ПУБЛИКА!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 14 юли 2013 13:09

Discman написа:Не всички отбори са имали "честта" да бъдат подкрепяни с всякакви средства от държава, медии, правителства и съдии. Ние такива титли и купи не искаме.

+1912
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 юли 2013 14:30

ФЕНОМЕН написа:

Не се надявай да те разберат! Те, горките фенчета на Левски, са с толкова промити мозъци, че няма как да проумеят елементарни и очевидни неща!

... и миризливи...

В един родилен дом объркали бебетата на ботевист, левскар и буфер. Извикиали бащите им да си ги познаят. Влезнал в стаята ботевиста и за секунда, две излезнал, носейки бебето си на ръце. Посочил и на другите 2-ма техните бебета.
-Как успя да ги разпознаеш? - попитал буфера
-Лесно. - отвърнал ботевиста. Влезнах в стаята и викнах "АЙ КАНАРИ". Канарчето веднага ми отвърна, левскарчето се насра в същия момент, а "неподвластното,никога,никому" отиде да му лиже задника.

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 14 юли 2013 15:10

nik_bg1 написа:
В един родилен дом объркали бебетата на ботевист, левскар и буфер. Извикиали бащите им да си ги познаят. Влезнал в стаята ботевиста и за секунда, две излезнал, носейки бебето си на ръце. Посочил и на другите 2-ма техните бебета.
-Как успя да ги разпознаеш? - попитал буфера
-Лесно. - отвърнал ботевиста. Влезнах в стаята и викнах "АЙ КАНАРИ". Канарчето веднага ми отвърна, левскарчето се насра в същия момент, а "неподвластното,никога,никому" отиде да му лиже задника.

:lol: :lol: :lol:
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 14 юли 2013 16:07

the_blue_fan написа:"Много хора пренебрегват това, което Мъри и ръководството направиха. Отказа на Левски да дадат Мъри. Всъщност направиха много повече от това. Отказа да предадат Ботев. Отказа да предадат хилядите фенове, които застават зад отбора във всеки един момент. Отказа да предадат град Пловдив. Някой може и да не разберат какво е Ботев и какво е Пловдив, но за нас това е много повече от Левски,София и титлите за вас."

Ето тук спрях да чета и разбрах, че си поредното безмозъчно пернато. Всеки би казал, че любимият му отбор за него е религия. Това не ви прави по-специални. Чорбарите са тези, които се хвалят и живеят все още с мисълта за подарените им титли. Да, разликата между феновете на Левски и Ботев е една : Ние имаме много повече фенове, които обаче ходят един път в годината на мач, някои заради финансовите си възможности, някои само ако имаме шанс да станем шампиони други и те не знаят защо. Когато ги питаш от кой отбор си обаче веднага отговарят от Левски съм. Вие от друга страна сте сплотени. 10 000 лесно събирате. Това което искам да ти кажа е да не слагаш всички фенове под общ знаменател, защото ще сбъркаш жестоко. Няма как да не ви тежи, че имаме повече титли от вас, повече купи, повече фенове като бройка, та дори извън стадиона, в преките мачове повече победи, доста разгроми и е напълно разбираемо комплексите ви да избият. Само че така е било и така ще бъде. А когато и нашите фенове се върнат по стадионите, ще ви отнемат единственото нещо с което ви остана да се гордеете !!!!

Пич усещаш ли се какви глупости казваш ? Каква ти е причината на теб да не ходиш по мачовете на Левски ? Как така на един мач имате 1 000 души, а на друг 15 000 ? Ето за това говоря. За вас Левски не е религия, за вас е даденост. Ако печели ние сме с него, ако не печели ни няма... ето за това говоря. Ще ви видим и тази година.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Тралала

Мнениеот Тралала » 14 юли 2013 16:18

Глупости на търкалета. Нали ви чета форума бе? Преди 2 месеца ги боготворяхте, сега са п***и, мърши, не знам си какво. Мерси за такива фенове!

Тралала

Мнениеот Тралала » 14 юли 2013 16:21

ФЕНОМЕН написа:

..... Но въпреки това Стоилов много се забави с коментарите за офертата, което си означава че е имало вариант да отиде в Левски.

Колега, НСПП обеща в ефир, че ще направи вичко възможно да върне СС в "Л".
Защо си мислиш, че това "вичко възможно", не включва и по-добро заплащане?

....

И колко точно се забави? Няколко часа. Ако следеше внимателно развитието на "сагата", щеше да разбереш, че беше свикано спешно събрание на ръководството именно по този казус. Като има официално запитване с документи и клаузи за откупване се прави така. Не може някой еднолично да взима решения. Освен това Стоилов каза "Не коментирам глупости".Това не беше ли достатъчно?

Тралала

Мнениеот Тралала » 14 юли 2013 16:24

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:К'ъв отбор гради Кауна бе-отбора го изгради Феро, а Кауня дойде на готово.Въобще Ферарио Спасов е много добър треньор ,но и много голям карък.През 2004 година Феро събра и обигра един доста силен отбор на ЦСКА, но пак го изгониха на полусезона,макар че ЦСКА нямаше загуба и беше с равни точки с Левски на първото място (червените талибани му намериха кусур че не можал да бие Левски два мача).На негово място дойде едно сръбско менте,което обра плодовете на Ферарио,чак и в "генерал" го произведоха.Разбира се после "генералът" осра всичко,ама и до днес титлата им от 2005 година се води на неговата сметка...та същата работа и сега-Кауна бере плодовете на Феро,но рано или късно и той като "генерала" ще се оцапа като карпатски вълк и истината ще лъсне!

Тук съм съгласен, ама донякъде. Феро създаде ядрото, Стоилов надгради и промени в положителна посока мисленето и поведението на някои играчи. Така че и двамата имат своите заслуги.

Върни се в “Ботев”