Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Levski4Ever » 13 юли 2013 23:39

Sardukar написа:
Levski4Ever написа:Треньора трябва да учи футболистите как да застават, как да тичат без топка и т.н. и т.н. Сериозно ли очакваш Вили Вуцов да научи някой на нещо такова? Мен малко ме съмнява. Кокала е малко по-добър вариант от Вуцов, но и той не ни трябва.

Ако въпросът е към мен...... надявам се, че се шегуваш :shock: Наистина ли си мислиш, че старши треньора в един отбор, учи футболистите, как да застават? Нещата, които си написал се учат е юношеските години. Подобни аргументи са неадекватни (нищо лично).

Ами като не са научени ще ги учи. ДА, прав си, че се учат в юношеските години, но щом мислят да държат тези тактически неграмотни дървари, ще се търси някой да ги учи и толкоз.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Наско вън!

Мнениеот metodito » 14 юли 2013 04:35

Абе, хора, вие сериозни ли сте?
Така като ви чета...бе да не би публиката да избира наистина треньорите на Герена? Щото те от няколко години...идиот до идиота!!!
Овчата глава?!
Евала на Наско, че реши да рискува с Мъри.
Но! Наско е голям винивник! Защото по негово време дойдоха големи имена като Майстора и Муслин. Те обаче не се съгласиха той да си прави далаверките на гърба им и после заради него да ги уволняват!!!
Майстора още можеше да ни е треньор. Или Муслин. Само че Насето е крадливо насекомо! ОК?
Титлите? Наистина ли това е най-важното??? Наско изгони Гонзо. Наско изгони Иванков и Кривия. Изгони Топчо и Мечо. Как не могат да вдянат толкова хора, че този човек е колкото полезен (не ми се правете - всеки знае с какво), толкова и вреден!
Батков е излъгал Наско и Мъри със сериозни кинти от ШЛ. Но защо Наско се сърди на "Левски", а не на Батков. Какво сме му направили ние? :(

Живко6461
Контакти:

Re: Наско вън!

Мнениеот Живко6461 » 14 юли 2013 10:11

metodito написа:...
Евала на Наско, че реши да рискува с Мъри....
Наско изгони Гонзо. Наско изгони Иванков и Кривия. Изгони Топчо и Мечо...
Но защо Наско се сърди на "Левски", а не на Батков. Какво сме му направили ние? :(

1. Аз не споделям положителните оценки за поканата към Стоилов. Напротив! За мен е израз на арогантност, наглост, липса на достойнство и уважение към околните.
2. Наско Сираков изгони и Димитър Димитров.
3. Защото Батков му дава заплата и свободата за далаверите. Сираков е покзвал многократно какво означава тези неща за него. И какво е "Левски" за него.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Наско вън!

Мнениеот Batkoto » 14 юли 2013 10:12

metodito написа: Как не могат да вдянат толкова хора, че този човек е колкото полезен (не ми се правете - всеки знае с какво)!

много сте зле, ако предпочитате по този начин да печелите в България, а после да ви лъсват нааканите гащи в Европа .. какво е удоволствието въобще от играта, да печели отбора ти с измама, какъв морал въобще като хора притежават тези фенове :?:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 14 юли 2013 10:59

Всеки от вас, който иска истинска промяна нека изпрати имейл до ръководството на клуба (gerena@levski.bg) със следното съдържание:

Условия за треньор на Левски:
1. Да е печелил първенство най-малко с два различни клуба
2. Да е влизал редовно в групите от турнирите на УЕФА
3. Да се е задържал във всеки от предишните си отбори не по-малко от две години.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 14 юли 2013 11:26

makedonski написа:Всеки от вас, който иска истинска промяна нека изпрати имейл до ръководството на клуба (gerena@levski.bg) със следното съдържание:

3. Да се е задържал във всеки от предишните си отбори не по-малко от две години.

Дано просто да тролваш......
Трябва ни човек, зад който да застане целия клуб - от Батков до футболистите. Единственото условие е да не налага схеми, а стил на игра.
Писна ми да ни залъгват с титли, калъфки и европейска слава. Не искам купи, нито групи на ШЛ - те са недостижими с подобна клубна политика! Искам футболистите на "Левски" да знаят какво да правят, когато водят или изостават в резултата. Нямам претенции играта да е "атрактивна", а да има ред в нея!

ПП Бтв остана ли някой, който да не сме наплюли като некадърник? Гонзо, Илиев, Сираков..... Всеки дърпа за неговия любимец, а за отбора патка.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 14 юли 2013 12:40

Александър Янкович ще стане треньор на Левски в близките два дни. “Сините” пак се разминаха със Станимир Стоилов.

Мъри не получи конкретна оферта до вчера. В същото време никой от висшето ръководство не го потърси. Треньорът има и определени изисквания за персонални промени, за които няма намек да бъдат изпълнени. Поне до вчера Левски не задейства и освобождаващата клауза по договора на специалиста с Ботев (Пд) - 80 000 евро без ДДС.

Остава впечатлението, че името на Стоилов отново бе разиграно “на покер” от “сините”, като дори Наско Сираков не успява да се оправи със ситуацията. Накратко - доста хора трябва да си тръгнат от “Герена”, за да се върне Мъри. Очакват се успешни преговори днес или утре със Сале Янкович, който е №2 в списъка. Трети засега няма. Сърбинът работи близо година като помощник на Славолюб Муслин на “Герена” преди десетилетие. Янкович често идва на гости на приятели в София и говори много добър български. Сале е обичан на “Герена” и няма никаква необходимост от време за адаптация. Засега той не потвърждава за официални преговори със “сините”, но е напълно възможно вече да е имал неофициални контакти.

Засега Левски отрича привличане и на сръбски футболисти, но въпреки това вървят усилени твърдения, че Сале ще доведе свой сънародник за централен защитник.

До скоростната развръзка около Мъри се стигна, след като на летище София вчера Наско Сираков обяви, че Стоилов е най-правилният вариант за Левски и от клуба са изпратили факс, за да уведомят Ботев (Пд) за интереса. Шефът добави: “Смятам, че мястото му е на “Герена”. Разбира се, първо поздравяваме “Ботев” за големия успех, който постигна. Съжаляваме, че в такъв момент прибягваме до такава стъпка, но смятаме, че ние трябва да се грижим за интересите на нашите привърженици и клуба.” Отговорът от Пловдив не закъсня. “Нямаме никакво намерение да се разделяме с Мъри - отсече спортният директор Александър Александров. - На този етап нито Стоилов, нито клубът е готов на подобна стъпка. Без наше съгласие “Левски” не може да задейства и клаузата на Мъри. Така че въпросът е приключен.” След 4:2 със сателита на Ботев - Раковски 2011 в събота, самият Стоилов обяви, че остава при "канарчетата".

Всъщност Левски и Ботев ще започнат новия сезон в “А” група с дерби под тепетата на 21 юли. “До тогава със сигурност ще имаме треньор на скамейката - заяви Сираков. - Всички сме с вина за провала с Иртиш, включително и аз. Моята е в това, че с връщането ми направих доста компромиси и със себе си и с отделни футболисти. И тези компромиси се стовариха с огромна сила на главата ми, но бързо ще ги поправя. Ще има продадени и освободени футболисти.”
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 юли 2013 13:01

Според мен не е морално точно в този момент Станимир Стоилов да дойде в Левски . Отборът на тракия продължава в следващия кръг от ЕКТ , така че е напълно нормално хората там да разчитат на треньора си в този момент. Не искам да натъртвам , но мен някак си ме е яд , че никой не търси отговорност за нищо от простия локомотивец , защото той е главния виновник за всичко , като се започне от манекените , които привлече , мине се през разрушаването на сектора и се стигне до това , че забави развитието на клуба с поне година и половина . Бях писал , че точно миналия сезон трябваше да бъде нулев , т.е. тогава да започне да се гради нов отбор . пак бяхме отпаднали рано и единственото нещо , което трябваше да се направи , беше по най-бързия начин да привлекат СС , чистка из основи и т.н.
Да , ама Не , педала разигра всякакви други варианти , но не и правилния . И вместо сега да имамае що годе обигран отбор и да чакаме следващия противник , ще ближем рани от поредния евро-резил . Тва ми е мнението по въпроса .

ПП: Бру , Лопес , Генков , Силва , Рамос , Йорданов, Пинто ,везалов , Ели , Пелето. М.Василев , Димов , прохазка , Михелич , Марсиньо , Диамутен на фона на един Гари Родригес . Закво говорим, как да стане ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 юли 2013 13:11

Айде, дойде Наско, дойдоха и сръбските аноними.
Когато се разбра, че Наско се връща хем се зарадвах, хем разбрах, хем се отчаях...
Разберете го - другата година и да влезем в групите (независимо на ШЛ или ЛЕ), това ще е просто кратко размърдване...

Всеки от вас, който иска истинска промяна нека изпрати имейл до ръководството на клуба (gerena@levski.bg) със следното съдържание:

ОК, това е до време. Батков е лош управленец, без визия, без ръководни качества, за когото този клуб е бреме и източник на далавери.
Докато не се появи човек, който знае как се управлява едно предприятие и как да просперира, няма да се измъкнем.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 юли 2013 13:16

metodito написа:Разберете го - другата година и да влезем в групите (независимо на ШЛ или ЛЕ), това ще е просто кратко размърдване...

Как го мислиш това..... какви групи... дори една купена титла за 100-годишнината няма да е достатъчна да измие срама от последните 3 години! Първо отборът да си върне истинския облик, който премазваше всеки в България първо на Свещения стадион и след това в останалите градове.

Върни се в “Левски”