Мнениеот zlobul » 14 юли 2013 13:01
Според мен не е морално точно в този момент Станимир Стоилов да дойде в Левски . Отборът на тракия продължава в следващия кръг от ЕКТ , така че е напълно нормално хората там да разчитат на треньора си в този момент. Не искам да натъртвам , но мен някак си ме е яд , че никой не търси отговорност за нищо от простия локомотивец , защото той е главния виновник за всичко , като се започне от манекените , които привлече , мине се през разрушаването на сектора и се стигне до това , че забави развитието на клуба с поне година и половина . Бях писал , че точно миналия сезон трябваше да бъде нулев , т.е. тогава да започне да се гради нов отбор . пак бяхме отпаднали рано и единственото нещо , което трябваше да се направи , беше по най-бързия начин да привлекат СС , чистка из основи и т.н.
Да , ама Не , педала разигра всякакви други варианти , но не и правилния . И вместо сега да имамае що годе обигран отбор и да чакаме следващия противник , ще ближем рани от поредния евро-резил . Тва ми е мнението по въпроса .
ПП: Бру , Лопес , Генков , Силва , Рамос , Йорданов, Пинто ,везалов , Ели , Пелето. М.Василев , Димов , прохазка , Михелич , Марсиньо , Диамутен на фона на един Гари Родригес . Закво говорим, как да стане ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !