Н. Михайлов титуляр за България срещу Грузия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Н. Михайлов титуляр за България срещу Грузия

Мнениеот Sole » 11 окт 2009 14:10

Сектор Б написа:Чудно ми е колко публика ще има на мача. Може би само родителите, приятелите и жените на футболистите и някой друг репортер :lol:

пропусна Георги Първанов 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2009 14:15

Абе изобщо да не ми сравнявате Генев с Иван Иванов!Единия има 5 мача,докато другия е титуляр втора година и си е супер!Генчо не знаеше къде е на дербито и го видяхме ква стока е!Просто до сега абсолютно никакво впечатление не ми е направил!За Цачев ще си замълча!Играе добре,въпреки че на последния мач(Пирин-ЦСКА 0:0) нищо не направи и логично го смениха второто полувреме!''Имам хъс да играя срещу ЦСКА''-нещо такова каза май не си спомням ама както и да е....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 11 окт 2009 14:16

delqnski47 написа:А и не може да виним двама играчи за загубата!Ако атакувахме както трябва и имахме положения то проблеми при защитата нямаше да имаме и нямаше да ни атакуват толкова лесно!
Костадин Стоянов не знам защо го е пуснал отдясно,а пък Бербатов си е ЧИСТ нападател и не знам защо САФ и Мъри го пускат като ХАЛФ!?!?!

И какво да вкарват по 10 гола нападателите че да не се притесняват защитата колко гола ще пусне.Между другото аз очаквах че в този си състав защитата ще се справи по- добре.А колкото до вратаря кой друг да пуснат ако не Михайлов?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2009 14:17

Сектор Б написа:
delqnski47 написа:
omegga megadeath написа:Предполагам че ще е нещо от сорта на : 1.Михайлов. 2.Манолев 3.Генев 4.В.Минев 5.Николов 6.Балтанов 7. Огнянов 8.Стенли.9.Цачев 10.Домо.11.Божинов

Да...ако ми пусне Генев ще е върха на сладоледа :mrgreen:

Трябваше да пусне Котев. Нали все не може да уцели топката. Явно искаш той да играе за по-голям цирк. :lol:

Нека да пусне Котев-Иванов(както си му е реда),а не да ми пуска или само Котев,или само Иванов!Или поне да пусне Топузаков.....къв е тоя смешник Николов не знам!!!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 11 окт 2009 14:18

delqnski47 написа:Абе изобщо да не ми сравнявате Генев с Иван Иванов!Единия има 5 мача,докато другия е титуляр втора година и си е супер!Генчо не знаеше къде е на дербито и го видяхме ква стока е!Просто до сега абсолютно никакво впечатление не ми е направил!За Цачев ще си замълча!Играе добре,въпреки че на последния мач(Пирин-ЦСКА 0:0) нищо не направи и логично го смениха второто полувреме!''Имам хъс да играя срещу ЦСКА''-нещо такова каза май не си спомням ама както и да е....

Няма смисъл да разтягаме локуми ама ще ти кажа, че И.Иванов само за вътрешна консумация става, но не и за Европа. Мисли си там, че е голям играч и прави "големи мачове" с отбори като Миньор, Берое, Ботев и т.н. :oops:
Изображение

Потребителски аватар
downlow

Мнениеот downlow » 11 окт 2009 14:19

ако оставят няколко мача да ни е една и съща защитата може да заиграее по-добре,то всеки мач различни хора и няма как да се сработят.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 окт 2009 14:21

tprodanov написа:И кво точно му е на Генев? Вчера гледа ли другия мач? И можеш да го сравниш с иван иванов....

А това, че имаме добри играчи.. абе, делянски, обедно време е, кога се натаралянка толкова, едно наздраве кажи поне?

Имаме,просто ни трябва добър треньор-чужденец!
Sofia.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 11 окт 2009 14:21

Някой знае ли какво стана с Тунчев. Много време вече е извън терена...
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 окт 2009 15:03

delqnski47 написа:
tprodanov написа:И кво точно му е на Генев? Вчера гледа ли другия мач? И можеш да го сравниш с иван иванов....

А това, че имаме добри играчи.. абе, делянски, обедно време е, кога се натаралянка толкова, едно наздраве кажи поне?

Имаме,просто ни трябва добър треньор-чужденец!

Делянски, като назначим треньор чужденец и като се осерем за пореден път, тогава обвиненията към бфс ще бъдат - що изхарчихте милион долара за тоя некадърник, като и с мъри-пенев-пацо-младенов пак си бяхме така. Нямаме футболисти. Ако имахме, що имаме всичко на всичко един смислен трансфер в последните години - Станислав Манолев? Виждал ли си какво става по школите? Нямаме футболисти и ще бъде още по-зле в близките години. ВСъщност, то ние нямаме нищо - нямаме инжинери, лекари, учители, нямаме наука, нямаме изкуство, пък футбол искаме....

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 11 окт 2009 15:34

Първа победа на Грузия в квалификациите... както и нов позор за националния на С.М.С. (Сираков-Михайлов-Стоилов)...
Ако ще продължават така, както и ако ще оставят Мъди - то освен серия от резили и камерна публика, доближаваща се до агитката на Славия - друго не очаква безсрамно носещия името БЪЛГАРИЯ отбор...
И ако има малко достойнство - повече от 1 лв НЕ трябва да бъде цената на билетите, и то защото ФИФа изисква заплащане... макар че ни 1 стотинка, ни безплатно да ги гледаме заслужават!

Върни се в “Национален отбор”