El Grande Capitan написа:FILIP1912 написа:Думите на Мъри днес на мача бяха "Спокойно. Никъде няма да ходя.
Ами Мъри трябва да е наистина малоумен за да отиде при говедата точно сега.
Трябва да е тотално не в ред за да загърби: работещ все по-добре проект,който е НЕГОВ, не на Раев, Батков и прочее шебеци, има президент и собственик,който гледа напред и не изисква резултати сега и веднага, има отбор който играе чудесно и най-важното-има зад гърба си най-вярната публика в България.
Да си остави работата,парите и хилядите бултраси на всеки мач и да отиде да тренира обор, повтарям ОБОР, който играе пред 300 семкаджии всеки мач и където непрекъснато ще го обвиняват за тва и онова ако случайно вземе че падне....често....не ми се вярва...
По въпроса за отношението на бултрасите към Мъри: еми мен примерно не ми е проблем да го призная: да, не го исках в Ботев. За разлика от сигурно към 90% от тук пишещите аз БЯХ на мача Ботев-Фенербахче и си спомням Мъри от тогава, да никога не съм го харесвал като треньор преди да дойде при нас и съвсем определено имах резерви.
ОБАЧЕ! Нещата някакси се промениха с течение на сезона. За мен лично повратния момент,в който си казах: копеле,не беше прав, беше мача срещу Локо СФ като гости,в който ги смачкахме тотално и в който при 1-1 знаех че НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ начин да не спечелим.
Просто Ботев никога, повтарям го това за по-малките фенове: НИКОГА не е играл толкова мощно,доминиращо и уверено като гост.
Дори в най-добрите ни години. Дори по времето на Зехтински,Пашев,Георгиев,Пехливанов...
НЕВЪР ЕВЪР!
Е тогава разбрах че може би сме на прав път....така че...Мъри мисля да си остане в Ботев...
Напълно съм съгласен с теб. И аз бях на мача с фенерите и аз имах огромни резерви към Мъри и като човек и като треньор, но след първия домакински мач през пролетта в който прехвалените гости нямахи нито един точен удар в очертанията на нашата врата разбрах, че ръководството не е сгрешило с треньорската смяна през зимата.