Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FILIP1912
Контакти:

Re: Наглост:Левски поиска Станимир Стоилов за треньор!

Мнениеот FILIP1912 » 14 юли 2013 00:22

El Grande Capitan написа:
FILIP1912 написа:Думите на Мъри днес на мача бяха "Спокойно. Никъде няма да ходя.

Ами Мъри трябва да е наистина малоумен за да отиде при говедата точно сега.

Трябва да е тотално не в ред за да загърби: работещ все по-добре проект,който е НЕГОВ, не на Раев, Батков и прочее шебеци, има президент и собственик,който гледа напред и не изисква резултати сега и веднага, има отбор който играе чудесно и най-важното-има зад гърба си най-вярната публика в България.

Да си остави работата,парите и хилядите бултраси на всеки мач и да отиде да тренира обор, повтарям ОБОР, който играе пред 300 семкаджии всеки мач и където непрекъснато ще го обвиняват за тва и онова ако случайно вземе че падне....често....не ми се вярва...

По въпроса за отношението на бултрасите към Мъри: еми мен примерно не ми е проблем да го призная: да, не го исках в Ботев. За разлика от сигурно към 90% от тук пишещите аз БЯХ на мача Ботев-Фенербахче и си спомням Мъри от тогава, да никога не съм го харесвал като треньор преди да дойде при нас и съвсем определено имах резерви.

ОБАЧЕ! Нещата някакси се промениха с течение на сезона. За мен лично повратния момент,в който си казах: копеле,не беше прав, беше мача срещу Локо СФ като гости,в който ги смачкахме тотално и в който при 1-1 знаех че НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ начин да не спечелим.
Просто Ботев никога, повтарям го това за по-малките фенове: НИКОГА не е играл толкова мощно,доминиращо и уверено като гост.
Дори в най-добрите ни години. Дори по времето на Зехтински,Пашев,Георгиев,Пехливанов...

НЕВЪР ЕВЪР!

Е тогава разбрах че може би сме на прав път....така че...Мъри мисля да си остане в Ботев...

Напълно съм съгласен с теб. И аз бях на мача с фенерите и аз имах огромни резерви към Мъри и като човек и като треньор, но след първия домакински мач през пролетта в който прехвалените гости нямахи нито един точен удар в очертанията на нашата врата разбрах, че ръководството не е сгрешило с треньорската смяна през зимата.
Изображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 юли 2013 09:53

Всички или почти всички ботевисти, предполагам са имали резерви към СС и особенно тези които бяхме на мача с фенерите. Всички си казахме/написахме/ мненията, някой лежерно, други по-остро. Няма начин да не си го кажем, та ние сме от "Ботев"Пловдив!
Казахме го и на Мъри лице в лице, когато пристигна на "Колежа" и му дадохме време да се докаже.

Е, доказа го в доста кратък срок на футболния терен, а сега и извън него!

Отук насетне стоим/поне аз/ твърдо зад него и решения му, и бъдете сигурни и да загубим мача с "Л" никой няма да му каже и копче...

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Станимир Стоилов: Взаимното доверие е най-важно

Мнениеот Adramelech » 14 юли 2013 09:59

След целият цирк от преди няколко месеца и ревовете на Мъри, че си иска Наско и след това да поеме отбор без Наско, това с морала и честта е малко смешно...

Още по-смешно е как само до преди няколко месеца жълтурите псуваха Мъри, а сега ще му целуват... да не казвам кое.

Дано този път сте си изчистили "стадиона" и няма павета, както и дано да не си вкарате крадливите стюарди пак...

Само не се филмирайте толкова, че ни чака ад в Пловдив, защото от над 15 години нямахте победа над Левски!
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 14 юли 2013 10:04

шивача написа:хахах, как замазва Кауна. Първо вика: "не коментирам", щото имаше вариант да отиде в подуене, а сега, когато приключиха нещата взе да говори за чест, и ала-бала........подлога :idea:

Еми надявал се е Сираков да даде повечко парички, ама на ...ядец, свидлив се оказа! Насето се е надявал на "синьото" сърце на Кауня, но нашто момче го грее само сухото! Ама що накисвам Сираков, може пък Мустака да е бил стиснатия!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 14 юли 2013 11:09

minchev_1951 написа:

" ... факта че се прочухте дори вече и в АЗИЯ... "

А дали в АЗИЯ знаят какво е N3 ? :roll:

Предполагам не, но знаят вече кой е Левски Иртишки :mrgreen:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 14 юли 2013 11:38

nik_bg1 написа:Всички или почти всички ботевисти, предполагам са имали резерви към СС и особенно тези които бяхме на мача с фенерите. Всички си казахме/написахме/ мненията, някой лежерно, други по-остро. Няма начин да не си го кажем, та ние сме от "Ботев"Пловдив!
Казахме го и на Мъри лице в лице, когато пристигна на "Колежа" и му дадохме време да се докаже.

Отук насетне стоим/поне аз/ твърдо зад него и решения му, и бъдете сигурни и да загубим мача с "Л" никой няма да му каже и копче...

Колега, как се доказа СС , че не разбрах ??? закупи всички така наречени добри футболисти на БЪЛГАРИЯ и направи състав .. и това , ако го прави много добър тренер ...
Треньор е този , който от една шепа лентяй и безхаберници, отритани от всички отбори да направи отбор ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 юли 2013 11:40

emilio написа:
Pupper_ написа:
emilio написа:Значи, самите думи на Мъри "НЕ КОМЕНТИРАМ" говорят много, но говорят само за тези които могат да четат между редовете. Или нека им обясня, че ако той не искаше отговора щеше да е друг!
Сами си правете изводите Канари :idea:

Не коментирам без тъмно сините очила означава: обичам отбора, съчувствам ви, но няма да стане. Ако искаше да поеме Левски, друг щеше да е отговора.

А като махнеш тъмно жълтите !?
"НЕ КОМЕНТИРАМ" - обичам ЛЕВСКИ, искам в ЛЕВСКИ, все ми е тая за Ботев, дайте ми пари да си платя неустойката. ;)

:twisted: Защо не съберете феновете парите за неустойката? Явно клуба не разполага с такива средства.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 14 юли 2013 11:42

zuekaa написа:
nik_bg1 написа:Всички или почти всички ботевисти, предполагам са имали резерви към СС и особенно тези които бяхме на мача с фенерите. Всички си казахме/написахме/ мненията, някой лежерно, други по-остро. Няма начин да не си го кажем, та ние сме от "Ботев"Пловдив!

Колега, как се доказа СС , че не разбрах ??? закупи всички така наречени добри футболисти на БЪЛГАРИЯ и направи състав .. и това , ако го прави много добър тренер ...
Треньор е този , който от една шепа лентяй и безхаберници, отритани от всички отбори да направи отбор ..

К'о речИ? :twisted: Я кажи кои са тези футболисти ???

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 14 юли 2013 11:43

zuekaa написа:Треньор е този , който от една шепа лентяй и безхаберници, отритани от всички отбори да направи отбор ..

Вуйчо,Бай Мангау, Боби Галчев,Домо...как се връзват с горното определение? Мисля пасват точно...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 14 юли 2013 12:19

zuekaa написа:Треньор е този , който от една шепа лентяй и безхаберници, отритани от всички отбори да направи отбор ..

Явно визираш НМ... хаахххахахххаааааа... :mrgreen:

Я отговори на колегата, кой футболисти са на "Л"?
:idea: Май имаш предвид, че само са играли за "Л"... :mrgreen:

Върни се в “Архив”