ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bucky_barabata
- Контакти:
Re: Италианците в Ботев пощуряха!Луд купон със стрийптизьорки
А ве отишли да изпият едно уиски, да видят как са баровете и веднага 'палил фас след фас', 'изпили бутилки с алкохол', 'заграждали мацките', 'най-кривокракия футболист' ... Веднага си личи, че е пълна провокация, сигурно единсвтеното вярно е, че са били някъде около Папараци. Трибуквие започващо с К за автора на статията.
Няма да скучаят,в Пловдив има много шафрантии. 

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Re: Сиренето е с пари сеньори..
botev forever написа:BPFC1912 написа:Предлагам на модераторите такива безмислени теми да се трият ! Защото този форум ще се напълни с тях.Имам чувството , че някои хора си избиват комплексите пред компа.
Форевър само едно ще ти кажа брато.Спри се с дивотиите.Не си мисли че ние падаме от небето и едва ли не вярваме на всяка дума на жабарите.На нас просто ни се иска да е така.И затова мечтаем на глас.Верно може и да си останем само с мечтите , но недей още преди всичко да е станало ясно , да наливаш сол в раната.Може и да си прав в това което мислиш , а може и да не си.Нека да изчакаме края на италиянската история и тогава ще обсъждаме.На този етап надеждата е има и тя не е по малка по проценти от вероятноста нищо да не стане.И не употребявай все още думите новите собственици , защото те все още не са такива.А ако помислиш реално , те и точно за това може още не плащат.Защото случая с Кръстева е още пресен.
Айде със здраве и само БОТЕВ !
Винаги съм залагал на факти и конкретика!Хайде сега кажи какви точно комплекси избивам и какви точно дивотии върша?Това,че се притеснявам за мизерията в клуба мой комплекс ли е?Редно ли е баровците да не изкарат около 400-500лв и да не купят витамини и минерална вода,а не футболистите да си подават шишето като клошари?Това,ако за теб е в реда на нещата за мен е трагедия.Мога да ти дам още много такива жалки примери.
Никой не отрича фактите! Това вече трябваше да го разбереш.Ние не сме малоумни за да казваме на черното бяло и обратно.Но ти се опитваш да натрапиш на всички , че нищо не става или няма да стане.Това е дразнищо.Не харесвам големите оптимисти , но още повече ме отблъскват големите песимисти.Така или иначе в момента нямаме някакъв друг вариант освен да изчакаме да приключи цялата одисея с жабарите.Ако недай Боже нищо не стане ще решаваме какво да правим , но докато има недежда нека сме по позитивни.Нашите изстрадали души имат нужда от това.
TNT написа:Няма да скучаят,в Пловдив има много шафрантии.
Със сигурност...

СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- supershampion2004
Ето ги новите ''герои"на Ботев.

Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

- Тракиец 1912
- Контакти:
supershampion2004 написа:Ето ги новите ''герои"на Ботев.
Хайде отивай на Лаута да гледаш пенсионерите от турският Галатасарай, извикани за ваша буферска наслада

-
BPFC1912 написа:botev forever написа:BPFC1912 написа:Предлагам на модераторите такива безмислени теми да се трият ! Защото този форум ще се напълни с тях.Имам чувството , че някои хора си избиват комплексите пред компа.
Форевър само едно ще ти кажа брато.Спри се с дивотиите.Не си мисли че ние падаме от небето и едва ли не вярваме на всяка дума на жабарите.На нас просто ни се иска да е така.И затова мечтаем на глас.Верно може и да си останем само с мечтите , но недей още преди всичко да е станало ясно , да наливаш сол в раната.Може и да си прав в това което мислиш , а може и да не си.Нека да изчакаме края на италиянската история и тогава ще обсъждаме.На този етап надеждата е има и тя не е по малка по проценти от вероятноста нищо да не стане.И не употребявай все още думите новите собственици , защото те все още не са такива.А ако помислиш реално , те и точно за това може още не плащат.Защото случая с Кръстева е още пресен.
Айде със здраве и само БОТЕВ !
Винаги съм залагал на факти и конкретика!Хайде сега кажи какви точно комплекси избивам и какви точно дивотии върша?Това,че се притеснявам за мизерията в клуба мой комплекс ли е?Редно ли е баровците да не изкарат около 400-500лв и да не купят витамини и минерална вода,а не футболистите да си подават шишето като клошари?Това,ако за теб е в реда на нещата за мен е трагедия.Мога да ти дам още много такива жалки примери.
Никой не отрича фактите! Това вече трябваше да го разбереш.Ние не сме малоумни за да казваме на черното бяло и обратно.Но ти се опитваш да натрапиш на всички , че нищо не става или няма да стане.Това е дразнищо.Не харесвам големите оптимисти , но още повече ме отблъскват големите песимисти.Така или иначе в момента нямаме някакъв друг вариант освен да изчакаме да приключи цялата одисея с жабарите.Ако недай Боже нищо не стане ще решаваме какво да правим , но докато има недежда нека сме по позитивни.Нашите изстрадали души имат нужда от това.
До някъде си прав за оптимизма,но не мислиш ли,че прекалено много са реверансите от наша страна.Всички се държат сервилно с жабарите и никой не си и прави труда да им задава въпроси,които ни вълнуват и коментираме по форумите.
- yasen_ov4arov
botev forever написа:До някъде си прав за оптимизма,но не мислиш ли,че прекалено много са реверансите от наша страна.Всички се държат сервилно с жабарите и никой не си и прави труда да им задава въпроси,които ни вълнуват и коментираме по форумите.
Ммм да така е.Как примерно онзи италианския мангал,който беше човекът на някакъв макарон-престъпник стана човекът на съвсем други италианци?Къде са новите екипи?Къде е новият спонсор (поне на рекламните пана отстрани и на анцузите трябваше да го има)?Защо не са платени заплатите на персонала за предните 6 месеца,които така или иначе трябва да бъдат платени?Защо нямат витамини и възстановителни хави играчите?Защо юношите още тренират на майната си и играят по селата?Нали уж парите нямаше да са проблем-колко е поискал онази печка Мбамба или там както се казваше та да не го подпишат?Защо реалният собственик така и не е стъпил още на стадиона?Как купува нещо,което е гледал само на клипчета по телевизията/интернет?Въобще толкова много въпроси,че направо ми се завива свят

Някой по-запознат може ли да ми каже дали ще има някаква хореография за мача с ЦСКА?
Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Морини 3 ма4а , 2 гола ...
ехехехе,нека да живеят.Отборът от 80 гоидни на миналия век са фиркали доста,но и са играели доста.Шампионският отбор на локотусарай, също бяха пиянки( лично съм ги засичал), но когато излезнеха играеха
Така че нека бати мити ни освободи,нека Морини проължава да бележи всеки мач,пък ако иска и на полувремето да пафка Боро и да жули Джак.
А пък за останалите оставям клишетата-"профисионалисти","така е в БГ", "трябва да си лягат в 20.00 и да пият кисело мляко"...

А пък за останалите оставям клишетата-"профисионалисти","така е в БГ", "трябва да си лягат в 20.00 и да пият кисело мляко"...