1912plovdiv написа:ФЕНОМЕН написа:
Много харесвам и уважавам Ботев Пловдив най-вече заради великите му фенове( най-добрите в България)! Но... Мъри със 100% сигурност не е отказал на Сираков заради Ботев, а заради заплатата! Тоя човек го интересуват само парите ! Голям левскар, ама навремето отиде в ЦСКА, а не в Левски заради по-високата заплата! Та сега е същото - голям левскар, ама предпочете да остане в Ботев заради хубавите парички! Не че нещо лошо, но не го избивайте на идеализъм точно с Мъри!
Хах, няма идеализъм пич, ясно ни е на всички че Мъри ботевист няма да стане

Но има и друго освен парите, при нас има свобода, каквата в Левски НИКОГА няма да има под ръководството на мустака. А фалиралия комарджия дето вие го идеализирате в момената дали се върна за да ви "спасява" или за трохите от трапезата на мустака ?
Не съм фен на Левски, за да ти отговоря за фалиралия комарджия! Но доколкото чувам, бизнеса му с хляб върви успешно, така че едва ли го е закъсал, но пък ако се облажи покрай строежа на стадиона и Газпром, трябва да е голям будала, за да не се пробва! Иначе за свободата съм съгласен, добър аргумент е, в малко клубове треньорите са свободни да взимат решенията сами! Но въпреки това Стоилов много се забави с коментарите за офертата, което си означава че е имало вариант да отиде в Левски.
Колега, НСПП обеща в ефир, че ще направи вичко възможно да върне СС в "Л".
Защо си мислиш, че това "вичко възможно", не включва и по-добро заплащане?
Защото СС не отиде в "Л"! Значи офертата не включва по-добро заплащане! Но , пак казвам, аргумента на 1912plovdiv е добър, може пък наистина да е предпочел по-спокойна обстановка. Макар че, доколкото ви познавам вас , феновете на Ботев, при липса на резултати или, не дай боже, лоши резултати, ще му стъжните живота здраво! Не знам. Просто като гледам кариерата на Мъри, и като играч, и като треньор, при него водещото винаги са били парите. Без да отричам факта, че се опитва да ги заработи, доколкото може , разбира се!
И успех в ЕКТ! Стискам ви палци! Както и на моя отбор Берое, разбира се!