daduradam написа:Прав си,позволих си да те цитирам,надявам се не е проблем.Не искам да ме цитираш само когато цитирането ще предизвика безмислен спор.
От една страна се майтапех,но от друга можем да си ги изнудваме да ни го дадат за по-малко кинти.Всички отбори правят така.Лайнарите от ТотМЪН виж ги к'ви цигании правят.Иначе Байерн купят ли Алкантара Шакири става излишен...Пак казвам,че не са 20 млн,защото част от тези пари ще се върнат при продажбата на Стю.
Промени си обръщението,"малкиЯ" някак си не ми харесва...Имам си никнейм,а името ми е Никола,можеш и с име да се обръщаш към мен

[offtopic]Eстествено ,че съм прав .Аз почти винаги съм прав .Погледни мненията ми и прогнозите ми по форумите от 2 години насам и ще разбереш за какво става въпрос.Във другите форуми съм Янис.
Вместо да четеш ония статистик от диема ,по добре чети мен и попивай .Защото тоя психопат и смешник сигурно и по физическо не се събличал едно време ,да не говорим ,че никога не е бил футболист ,треньор и т.н.
Предлагам ти да излезеш от ролята на мой опонент,защото рискуваш да ставаш за смях всеки ден .
И какво означава ,"да не те цитирам , когато цитирането ще предизвика безмислен спор" ?

Аз винаги ,когато видя смешно и глупаво мнение за футбола и в частност за моя любим клуб ..ще цитирам .

Когато видя и добро мнение ,пак ще цитирам ..но тоя път с удоволствие и без ирония .
И защо се обиждаш на "малкия" ,при положение ,че от това което виждам като твои разсъждения и начин на писане ...със сигурност си много по малък от мен . Ето аз съм на 35 а ти на колко си ? Какво значи "не ми харесва обръщението" ?

Това момче ,което всеки ден поства слухове е много по напред с материала от теб ,като го слушам как разсъждава за футбола .И към него се обръщам по този начин ,но момчето няма нищо напротив. Ми вие сте малки бе момчета .Аз като бях малък и на мен ми викаха така .Такъв е живота ,колелото се върти ..за жалост.

Няма нищо обидно в това обръщение и няма място за сърдене .
Малък мушкай в офтопик ,че незнам как става .

[/offtopic]
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.