Ботев Пловдив - Левски София - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив - Левски София 21.07., 18:00
Имам гадно усещане, че Ботев няма да бият. Дано да греша.
Flash1912 написа:Ние бяхме домакини на вашия стадион, вие никога няма да го постигнете на нашия, така че relax.
Домакини, когато протестирахме. Да ти покажа ли кои отбори бяха домакини на вашия стадион, когато вие протестирахте? Защото тогава Локо София например бяха домакини в Пловдив.
http://www.sportal.bg/video.php?video=1944
Тоя клип говори достатъчно.
мача е нарисувана двойка, моите уважения за Ботев но ще ви отнесем щото няма накъде повече се излагаме
Папагалите вече се празнят, а още не са били Жрински Мостар... След един мач се помислиха за прекалено много.
Гледайте да не ви се случи случка и да бойкотирате отново форума.

[center]1914[/center]
Без име написа:Папагалите вече се празнят, а още не са били Жрински Мостар... След един мач се помислиха за прекалено много.
Не бе ,ние бойкотирахме форума,а и 90% от нас още го бойкотират,защото един бял шаман се сдружи с няколко "истински майни" и решиха ,че трябва да ни изгонят от тук.Въпроса е,кое по важно?Тук или на стадиона?
Точно ти внимавай на теб да не се случи случка...или може би се возиш в полицейска камионетка?
Виждам, че са успели и са ви изгонили. Колко жалко племе, без борба се е предало и е избягало от гадния бял шаман!
Папагалче, много ми се каните с тоя отбор, ама Синоптика беше при нас и му знаем "правилния" футбол. Искам след мача да сте тук, а не скрити в Столипиново.

Папагалче, много ми се каните с тоя отбор, ама Синоптика беше при нас и му знаем "правилния" футбол. Искам след мача да сте тук, а не скрити в Столипиново.
[center]1914[/center]
- publicimage
- Контакти:
stg333 написа:мача е нарисувана двойка, моите уважения за Ботев но ще ви отнесем щото няма накъде повече се излагаме
има още какво да покажете на Света

- Kris_men2000
5:o за жълтурите.Левскар съм в червата но това е днешната действителност.Колкото и да ми се иска да бием това е реалноста за момента.А аз съм реалист човек и гледам реално за момента.5:0 е най-малкото с което ше се отървем.Така е с този нещастен и скапан отбор толкова .Догодина повече.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Ботев Пловдив 3:1 Левски София, освен ако Гари, Генков и Лопес не се развихрят - тогава може би 2:3 или 2:4 за Левски (сините ше пуснат 100% поне 1 гол, тва е ясно) 

[center]1914[/center]
Не бием ли този отбор на Левски, трябва да забравим амбициите за титла например този сезон. Единствените по-слаби от Левски в момента са: Пирин, Любимец и Нафтата.
Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!
2:1
Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!
2:1