daniel875 написа:dreben23 написа:Феноменални бяхме! Поляците никога не са изглеждали толкова жалки! Имаме прекрасен отбор и трябва само да се гордеем с тези момчета- днес почти нямахме слаб компонент в играта, а блокадата и атаките на Цветан Соколов бяха поразителни и отчаяха поляците рано-рано! Браво, българи юнаци, продължавайте да мачкате и на финалите! Абсолютно трябва човек да не е наясно със стила на Бразилия, за да смята, че щатите ще бият и в двата мача!![]()
Надявам се следващите, които ще бъдат поразени от Цветан Соколов и Йосифов да са руснаците- крайно време е да им върнем и на тях вересиите!![]()
Да си пожелаем още такива впечатляващи победи!
Мачкайте здраво, момчета! Българският спорт наистина е жив и ще си го подкрепяме истински...
Eто на такива като теб най - много се ядосвам. Какво са ти направили руснаците, че да ги мразиш? Мрази Запада, защото от него нищо хубаво не сме видели във времето. Абсолютно нищо. И демокрацията им толкова. Между другото, комунизмът се заражда пак там, но те ще отричат до последно, защото така им е изгодно.
Интересна работа. Да не се окажеш и запалянко на "Милан"? Все едни отбори в Италия си наредил...
Има две национални гарнитури, срещу които нямаме абсолютни никакви шансове - Бразилия и Русия. То и други нямаме принципно големи възможности, но сме способни да ги надборим с воля, желание за победа. Друг е въпросът дали в решаващ мач това е възможно?
Абе възрастни хора сте вече, добре се изразявате гледам, но се опитвайте и да мислите понякога. Нима някой като каже "трябва да го върнем на руснаците", това значи, че ги мрази, имайки предвид, че същото това изявление е направено в спортен форум и то от човек бивш спортист, който е възпитаван не да мрази, а да обича, който сам се е възпитал не да мрази, а да обича? Защо си мислите, укорявам някого понякога, защото го мразя ли според вас? На 30 години съм вече, кога съм живял във времена на Комунизъм, че да ми пука и да обсъждам подобни минали епохи с вас? Доколкото имам спомен по мое време думичката "комунизъм" беше забранена в литературните анализи, а днес в училищата я използват като мръсна дума, с която да намерят оправдание за случващото се в днешната Демокрация, в която сме се родили, мъчили, гладували и продължаваме да се мъчим по същия начин. Аз нямам право да говоря за комунизъм, че съм бил на 6 г., когато свалиха Тодор Живков, а после беше бутнат и Мавзолея, да не говорим за вчерашни пикльовци, които основно с това си запълват времето!

Айде да не казвам голяма приказка, че предполагам си спомняте как се налагаше да се виси по опашки по цял ден, за да си купиш два хляба и мляко, че беше кът. На колко години сте, та не ги помните тези времена? Преходи и политики не желая да обсъждам въобще, минали са ми много неща през главата, още по-малко умствено ограничени хора, каквито дал Господ в този форум!
Та исках да ви кажа, че когато казвам да го върнем на руснаците, имам предвид единствено победите по отношение на спорта! "Гаврят се" с нас, не значи, че ни измъчват или са ни наредили на ешафода за разстрел, а че ни лупкат където ни хванат в спорта! Време е да им го върнем, а това кой бил с Германия, Полша или САЩ, са си "лично техни извращения", както днес би се изразил човек на възрастта на доведения ми брат.

Ясно ли се изразих?

По-важното е, че България е вече на финалите и там ще се гаврим с руснаците!