Gil-galad написа:Karsa Orlong написа:Gil-galad написа:Karsa Orlong написа:Добре бе, тоя Пачеко е нещо като Станко Йовчев в ЦСКА. Няма отърване от него ...
Ма той винаги в контролите играе добре и после го дават под наем някъде...е ся и в тоя мач се включи добре и е най-дейния от началото на полувремето....според мен да остане и този сезон, да му се даде някой друг шанс във ВЛ и купите и да се прецени дели ще стане човек от него или не...
В контролите да, но едва ли е случайно, че няколко мениджъра го дават под наем и преценят, че няма да им е нужен. За мен е достатъчно показателно, че и в испански опашкар не успя да се наложи като титуляр. Не мисля, че такъв "вечен талант" има място в клуб като Ливърпул
Е и ти си прав, ама ако никой не иска да го купи, поне да остане за широчина на състава тоя сезон...все ще е полезен в някой мач...няма смисъл пак да се дава под наем където пак няма да играе и накрая пак ще се върне.
Роджърс да си решава, за мен остане ли Суарес - в атака сме направо претрупани, трябва да се обърне внимание на централен защитник, ляв бек и дефанзивен халф. Наистина не мога да проумея особено за последния пост как на този етап дори и слухове няма. Ако останем само с Лукас за пореден сезон нещата няма да са никак добри.
P.S. А Престън всъщност от коя дивизия са?