Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За и против привличането на Стоилов

За
64
35%
Против
117
65%

Общо гласове: 181

konvoec
Контакти:

Re: Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов

Мнениеот konvoec » 13 юли 2013 18:09

stefani написа:Феновете да не се правят на невинни божикравички, защото ако бяха оставили Илиян Илиев да работи нормално поне една от купите щеше да е синя, а резилът с Иртиш нямаше въобще да съществува, защото Левски шеше да играе направо във 2 кръг

Не феновете, а гугутките. Те винаги дават шанс и подкрепят, особено като им е удобно.
Да видим сега като няма да е Мъри, кой ще е... :)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 18:14

фифи перото написа:
СТАМАТ написа:
фифи перото написа:
СТАМАТ написа:
balef написа:Гарантирам ви 100%, че новия старши треньор на Левски ще е Мъри Стоилов !
Мъри умира за Левски и е готов на всичко и ако някой не знае да го знае вече !!!

Не знаех??? Браво. Това не променя нещата за Левски. Това са само мечти. И Господ да дойде при вас, все тая! Има една малка разлика, много мъничка. Сега за Ботев се натискат, а за Левски се редят на опашка такива като Митов, дето са по-добри с устата, а не с главата! Ботев върви напред и ако видим, че Стоилов си е свършил работата, и не може да помогне повече, веднага го освобождаваме и търсим по-добър.:)

Ти като гледам доста си се..освободил.
Чак целият форум омириса... :lol:
Не напразно собственик ви е ДПС-нали все пак сте били столица на техен вилает. :mrgreen:

Едно е да си бил столица на Източна Румелия, друго е, да си обикновено градче в Османската империя! Едно е да си отборът на най-старият град в Европа, друго е да си столично отборче, направено за смях от най големите депесари Иртиш!:) Друго е да разгромиш столичните депесари на Казахстан с 5:0!!!:)
Прав си в едно, че форумът замириса на наглост, будеща весел смях.:))) След бляскавото представяне на международната арена, наведи скромно глава и не заприличвай на ГЕНИЯ МИТОВ!!!:))))))))))))))))))))))))))

Защо ли си толкова предвидим, но и неумен? :lol:
Я се сети румелиецо, когато вие сте били столица на Източна румелия, София дали не е била столица на България?
Явно си много зле.Изложи се повече от Левски в Павлодар.
А на мърльо тепърва ще му ...таратора. :lol:
Хайде беги да се къпеш в столипиново.
Игнор и като понаучиш нещо от историята на България и стигнеш поне до 5-ти клас, тогава се..."освобождавай" пак миризливецо. :mrgreen:

Първо да приключим с историята:"
Основна статия: Източна Румелия

Санстефанският мирен договор от 3 март 1878 г. урежда създаването на Княжество България , включващо повечето земи с преобладаващо българско население.[12]

Временно руско управление избира седалището на новата власт да бъде в Пловдив,тъй като се е смятало той да стане столица на Княжество България.[13]"

Това е преди да изберат в Търново, от стратегически гледна точка, само с един глас повече, градчето София за столица на Княжество България.
Отвори букварчето за 4-ти клас, и си освежи граматиката!:)) Аз си имам отбор и му се радвам, а ти си лежи в хамака и чакай Сернаков да сглоби отбор:)))))))))))) Нашият собственик е банкер и си е много точен! Каквото е казал, това става!! Вашият е ..........палячо(цитирам беларуските медии) и е с депесарски корени от Родопа планина!:))))))))) Казано с две "предвидими думи", аз си го местя от единия крачол в другия, а ти дерзай!:)))))) Изкъпете се всички, заедно с отбора, че мирише здраво от казахстанската епопея!:)) Мъри дали ще отива в Иртиш или Миртиш, не ми пука, защото със сигурност, нашият банкер, ще намери по-добър за ЛЮБИМИЯТ МИ БОТЕВ!!:))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 13 юли 2013 18:19

Изключено.Мъри има договор в който ясно е написано при какви условия може да го прекрати.В Ботев всичко е перфектно и има всички изгледи това да продължи.В Левски е батак и това е ясно на всеки.Пожелавм ви скоро оправяне,но не вярвам СС да рискува.И кога стана голям левскар не знам.Ръководството на Ботев беше свикано спешно и отговор вече има.

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 13 юли 2013 18:21

СТАМАТ написа: защото със сигурност, нашият банкер, ще намери по-добър за ЛЮБИМИЯТ МИ БОТЕВ!!:))))))))

А знаеш ли вашият банкер от кой отбор е :!: :?:
Да не се окаже, че обича повече някой друг отбор.............както Гришата примерно :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 13 юли 2013 18:23

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Изключено.Мъри има договор в който ясно е написано при какви условия може да го прекрати.В Ботев всичко е перфектно и има всички изгледи това да продължи.В Левски е батак и това е ясно на всеки.Пожелавм ви скоро оправяне,но не вярвам СС да рискува.И кога стана голям левскар не знам.Ръководството на Ботев беше свикано спешно и отговор .............все още НЯМА.

А то и ръководството няма думата, не разбрахте ли, че всичко зависи единствено и само от МЪРИ
Кухи кауни :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 13 юли 2013 18:27

emilio написа:
СТАМАТ написа: защото със сигурност, нашият банкер, ще намери по-добър за ЛЮБИМИЯТ МИ БОТЕВ!!:))))))))

А знаеш ли вашият банкер от кой отбор е :!: :?:
Да не се окаже, че обича повече някой друг отбор.............както Гришата примерно :mrgreen: :twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen:

Знам. Знам, че и Гришата и Батков са от любимия ми отбор.:)))))) Защото Ботев я умеят, тази древна игра наречена футбол!:))) Скоро може и Херо да стане ботевист!:)))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 13 юли 2013 18:29

А то и ръководството няма думата, не разбрахте ли, че всичко зависи единствено и само от МЪРИ
Кухи кауни

зненм че зависи само от Мъри и той ви каза "да го духате" :o

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 13 юли 2013 18:31

А знаеш ли вашият банкер от кой отбор е

от ЦСКА е (бил), ако говорим за младежките му години

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 13 юли 2013 18:44

bnborisov написа:
А знаеш ли вашият банкер от кой отбор е

от ЦСКА е (бил), ако говорим за младежките му години

Абе пич, ти мнения ли трупаш :mrgreen:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 13 юли 2013 18:45

bnborisov написа:
Кухи кауни

зненм че зависи само от Мъри и той ви каза "да го духате" :o

КЪДЕ го каза bnborisov спри хапчетата :twisted:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА