Дано от Ботев не се навият.
Не са навити. Ми той и Мъри не е навит
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дано от Ботев не се навият.
bnborisov написа:Дано от Ботев не се навият.
Не са навити. Ми той и Мъри не е навит
stg333 написа:СТАМАТ написа:stg333 написа:СТАМАТ написа:ХРАНИТЕ САМО ПРАЗНИ НАДЕЖДИ!!! НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОПРАВИ В БЛИЗКИТЕ 10-18 МЕСЕЦА! Когато Мъри дойде в Ботев, гръбнакът на отбора вече го имаше и беше сработен!!! Феро беше направил СТРАШНО МНОГО! А сега Мъри ако отиде сред развалините на "отбора народен", ще му трябва 2 пъти повече време и много парички, които ги няма при Бай Ганьо!!! А със здраве!:)))
да не останеш изненадан в първия кръг
Точно там е разковничето!!!! При мен ще е ГОЛЯМА ИЗНЕНАДА, а обратното действие за теб ще е НАВИК!!!:)))
кое да е навик бе човек да падаме от вас ли, абе вие откакто станахте собственост на ДПС и тяхно лице в България , много си повярвахте беай спокойно не се въодушевявайте толкова, не сте нищо особено, както и ние не сме разбира се. А да и моля ви не пускате Мъри да се върне при нас, че ако и той се появи в Левски с Насо ще ми дойдат в повече.
ralka_levskarka написа:Jürgen написа:Толкова ли някой нов не може да се намери![]()
![]()
??
Ами не, искаме да е добър треньор, ама не по душа, а да работи за малко пари - няма как да стане
turbogena написа:Не го искаме Синоптика...
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
[/offtopic]СТАМАТ написа:ХРАНИТЕ САМО ПРАЗНИ НАДЕЖДИ!!! НИКОЙ НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ВИ ОПРАВИ В БЛИЗКИТЕ 10-18 МЕСЕЦА! Когато Мъри дойде в Ботев, гръбнакът на отбора вече го имаше и беше сработен!!! Феро беше направил СТРАШНО МНОГО! А сега Мъри ако отиде сред развалините на "отбора народен", ще му трябва 2 пъти повече време и много парички, които ги няма при Бай Ганьо!!! А със здраве!:)))
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта