Връщат "кометата" след 20 годишно прекъсване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Връщат "кометата" след 20 годишно прекъсване

Мнениеот vaskonti » 13 юли 2013 15:38

PFC Litex написа:
4akala написа:Иначе е страхотно,от Созопол до Варна за 30 минути път

Няма как да стигне за толкова кратко време ;)

Е, искал е да каже Бургас... ;)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 13 юли 2013 15:50

Прелестна новина! Кометата, както много от нас помним, обезателно бе считана преди години за люлката на романтиката. Дори с другари я наричахме "Тридесет възела любов". Мисля да отпразнувам това събитие с чаша лимонов сок и сочно парченце локум от Айвалък, което бях скътал за точно такива специални моменти.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
ambelata
Контакти:

Мнениеот ambelata » 13 юли 2013 15:55

Да , новината си е стара . Вървят си кометите . След социализЪма бившите приватизатори се облажиха като продадоха на гърците "кометите" . Те от своя страна махнаха руските двигатели които харчеха като "Индевър" , а в никъкъв случай не бяха совалки :mrgreen: . Както и да е сложиха по един двигател Волво пента и си ги разхождаха по островите . До скоро можеха да се видят на пристанището в Кавала и до сега има и на други 3-4 места из Гърция . Сега пак си ги изкупиха от гърците защото се оказаха много добър воден транспорт и атракция едновременно . Единствения минус е като вдигне вълна и стават неизполваеми заради глисерите , но това е друга тема . Хубави машини са в техническо и технологическо отношение .

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 13 юли 2013 16:47

Аз как съм драйфал в това нещо като малък..... :)

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 13 юли 2013 16:53

Има комети от Варна - Бургас,Сoзопол,Несебър.Само не сядайте най-отпред :o :o :o Нищо не виждаш от цялата работа

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 юли 2013 17:37

Обичам ги тези комети.Те ми бяха транспорта до Варна, когато учих и служих във ВНВМУ ( сега ВВМУ)"Н. Вапцаров". Кометите бяха евтин и достъпен транспорт по ония години ( края на 80-те). Отпред на панорамното сядаха незнаещите, отзад на кърмата бяхме - ние знаещите. На едните им се гадеше, на другите ни се пиеше. Както писа по-напред един колега - отпред нищо не се виждаше, когато кометата се вдигне на шейните въпреки панорамния филистрин и множеството удобни седалки. Гледаш небето и се лашкаш, като надувна кукла за секс. Когато има вълнение - няма значение, къде седиш - важното е да те гали вятъра и да имаш здрав стомах и достатъчно стомашни сокове.
ПС: За някое гостуване във Варна бих използвал този транспорт. Ще предложа и на другите. Ей така- за кеф и романтика, когато играем с нашите приятели от Черно море - Варна. Дано този формат на шампионата ни отвее едно гостуване там в плавателен период. Иначе до Созопол - винаги. Кеф ми да я хвана от там, кеф ми е от пристана в Бургас. :P ...Еднакво близки ми са. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

0897800562
Контакти:

Мнениеот 0897800562 » 13 юли 2013 19:09

Билетът с автобус Варна-Бургас е 14лв.не е 20...силно се съмнявам някой да даде 55лв.до Бургас или до Варна съответно!!! :!:

Върни се в “Свободна зона”