NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри
Според теб дали ще държим?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри
sokkoban написа:NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри
Според теб дали ще държим?
stg333 написа:аз не разбирам какъв е проблема, ако Стгоилов и Ботев не искат, той няма да иде в Левски това са си нормални отношения икомуникации, ненормално е като се правят далавери и се преговаря зад гърба на отбора, така че автора на темата да ходи да се прегледа
stpehenhunt11 написа:Parmalat написа:Преди минути първите думи на НАско Сираков бяха,че Левски ще преговаря със Станимир Стоилов да им стане треньор.Да видим сега какво ще направи Ботев Пловдив!
Наско за пореден път се доказва като пумияр . Левскар съм и напълно не подкрепям боклуци като Наско Сираков ,които се подиграват и злорадстват като не бяха в Левски и като дойдоха се осраха
sokoban написа:Сираков,по добре не стъпвай на Колежа!!!Ще ти се види тесен града!
Говеда,вие нормални ли сте?Кой ще дойде във вашето смешно отборче?
Eminem написа:Какво стане бе, канари ? Нали беше Мърльо, г-н правилен футбол, каун....а сега не искате да го давате..............
![]()
![]()
run1973 написа:NO MERCY написа:Много ще ми е интересно, ако другата седмица Жрински Мостар ви тупнат,дали още ще държите на Мъри
Абсолютно си правСамо дето тогава ще е свободен да се върне в говеждата яма
и да ви е честит
представям си какви слухове ще тръгнат тогава,че е легнал нарочно на босненците,само и само да се върне да лиже на насо дупето
![]()
Нека цирка продължи с пълна сила СЕГА
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта