Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Николай Митов - Фен Тема
Закривайте темата ... 

Re: Митов бе дотук, Янкович фаворит за поста му
kiko3 написа:Стига сте посрамвали Българския футбол в Европа.(и в Азия)
Г-н Батков, г-н бивш треньор, г-н настоящ треньор,колко трябва да си прост за да осъзнаеш че
футболът е проста игра. Играе се от 11 футболиста, всеки от тях на различен пост и за да печели даден отбор, са необходими няколко малки, но много важни неща. Защитниците трябва да спират атаките на противниковите нападатели, а не да ги извеждат в чисти голови положения. Вътрешните халфове трябва да спират в зародиш атаките на противниковите играчи, а не да потичват след тях, сякаш са на кросче в парка. Когато пускаш на лявото крило футболист с по-силен десен крак, а на дясното крило, левичар си или идиот или за първи път гледаш футболен мач. И последно, нападателите ти трябва да могат да вкарват голове. Поне от дузпа!
Относно предпоследното изречение, не е съвсем така. Справка: Робен, или от по-близките Неделев.
THE G.A.M.E написа:Закривайте темата ...
Ще оставим темата още ден-два, докато минат страстите около Митов и след това в архива

- makedonski
- Контакти:
Сами можем да си поискаме треньор. Просто правим като протестиращите. Ходим всеки ден на Герена и искаме, докато не получим.
Николай Митов, който говори с феновете и за втори път каза и пред журналистите, че е сигурен, че Левски ще е шампион в края на първенството
Досега всичко което е казал не се е случило.Така че съм спокоен.

R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.
Митов специално отиде на срещата с феновете, а не се скри. Похвално.
Ти пък що си спокоен? Черноморец ли ще се бори за първото място или всеки да е, само да не е Левски.
Parmalat написа:Николай Митов, който говори с феновете и за втори път каза и пред журналистите, че е сигурен, че Левски ще е шампион в края на първенството
Ти пък що си спокоен? Черноморец ли ще се бори за първото място или всеки да е, само да не е Левски.
...
Parmalat написа:Николай Митов, който говори с феновете и за втори път каза и пред журналистите, че е сигурен, че Левски ще е шампион в края на първенството
Че,теб какво те боли? Вие не се ли борехте за оцеляване?

110 години любов!
Мъчно ми е за Митов,като човек. Батков съсипа и него. Същото направи и с Гонзо. Употреби и захвърли. Още миналия сезон се видя,че Митов не е готов за Левски. Той имаше място в Левски,но не и като старши треньор. Можеше и трябваше да го "понижат" и да го спасят от този позор. Той ли отпадна от Сараево? Сега,човека е просто поредния левскар,който се провали и беше натирен от клуба. Човекът е голям левскар и ми е много мъчно да го видя в такова състояние.
110 години любов!
И на мен ми е мъчно донякъде за Митов. Определено си виждаше ,че не става за този пост. Просто трябваше още след мача със Славия да бъде освободен и да не се стига до този момент. Жалко за него ,но не става за треньор на Левски! Успех му желая занапред!
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- santiliana
groti написа:Мъчно ми е за Митов,като човек. Батков съсипа и него. Същото направи и с Гонзо. Употреби и захвърли. Още миналия сезон се видя,че Митов не е готов за Левски. Той имаше място в Левски,но не и като старши треньор. Можеше и трябваше да го "понижат" и да го спасят от този позор. Той ли отпадна от Сараево? Сега,човека е просто поредния левскар,който се провали и беше натирен от клуба. Човекът е голям левскар и ми е много мъчно да го видя в такова състояние.
защо да ти е мъчно?! Той в тази глава дето носи на раменете си акъл няма ли?! А мъжко достойнство? Какво му пречеше да излезе и да каже пролетта, че няма играчи за постигане на поставените цели, а да не се прави на мъжкар...Иначе на пресконференциите голЕм го вадеше. И оригиналничеше...Айде, всички недоразумения да си търсят групата. И Гонзовци, и Вуцовци и тем подобни...