В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

eddie
Контакти:

Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски

Мнениеот eddie » 13 юли 2013 11:06

Да дадем шанс на Вуцата

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Re: Вашите варианти за треньор на Левски

Мнениеот neverbackdown » 13 юли 2013 11:17

milen.hristov написа:
Мистри написа:
W84me написа:Хубчев няма да се навие в този момент. Аз съм за Мариян Христов.

Има ли лиценз ?
И пак да се учи?
Верно е ,че Хубчев си има отбор, но не се знае знае ли се. ;)

Трябва да има, водеше преди време Балкан Ботевград

След мача с Иртиш пред стадиона като питахме Мариян защо не са върнали Мъри , отговора му беше "Ходете да му направите свирка на Мъри за да се върне..." направете си сметка какво ми чуха ушите...
По принцип съм за Янкович...Бил е тренер на Звезда и е ученик на Муслин....
Все пак искам да искажа мнение , че ни трябват поне 4ма футболисти. Вижте другите водещи отбори в България.Всички водещи футболисти са им българи , а ние....Рамосци , мюлдеровци и т.н. Няма как да стане без играчи като Терзиев например.Момчето каза поне 3 пъти , че е левскар и....нищо.
В средата сме много зле няма разиграващ халф! Кой ?! Аз ли да влезна да играя като защитник?! Поне нямаше да направя фаул за дузпа + червен картон като Димов идиота.... Момчета доста работа има , а сме без тренер....

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2013 11:19

eddie написа:Да дадем шанс на Вуцата

Ти луд ли си бе ? Изображение

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 13 юли 2013 11:20

kimi8311 написа:Глас за Седрик Бардон.

Не мерси достатъчно ученици минаха....

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2013 11:26

Дебелия да плаща тази неустойка от 80 хиляди евро и да си връщаме Станимир Стоилов :mrgreen:

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 юли 2013 11:28

ivan40 написа:Едва ли Хубчев ще се навие,не е свикнал под напрежение да работи-видя се в Ботев.Не трябва да му се изискват резултати веднага :!: Пък дали Феновете ще са навити на нова нулева година.Предполагам че ще заложат на Ясен,Здравков или чужденец :!:

абе каква нулева година бе, има и други като Ахмед...два мача ви оправят съдиите и сте в битката, не се излагайте
а и чувам от други съдии, че Ахмед и Ники Йорданов ще бъдат опростени съвсем скоро

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 юли 2013 11:31

шивача написа:от изброените треньари само Гочето и Любко биха имали смелостта да се противопоставят на Сирака, останалите ще са послушковци. А и всички им знаете възможностите, като изключим Бардон. Общо взето нищо интересно.

ти си бая зле...като знам Люпко как се мазнеше на Стойчо Стоилов в Ловеч, представям си как ще се противопостави на Сирака...единственото, което може с успех, да излезе сух от лайната и чист

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 юли 2013 11:32

santiliana написа:ако братушките ще ни стават спонсори, да пращат Романцев или някой друг, дето да научи отбора да играе футбол...

п.п. Евала на Мъри, показа как се прави отбор. Тактика и игрови облик...

Романцев? вие толова водка не можете да донесе на Гейреня

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 юли 2013 11:33

NO MERCY написа:Дебелия да плаща тази неустойка от 80 хиляди евро и да си връщаме Станимир Стоилов :mrgreen:

хахах, вие говедата сте бая жалки...тя неустойката да не е за прекратяване на договора бе, сладък...ми той Мъри е взел заплатите си за 6 месеца напред...ях кой ще ги връща? по 20 хил евро на месец, сметни ги колко пара ще излезе на Ганю да докара 'асковския

nasko75

Мнениеот nasko75 » 13 юли 2013 11:36

TristaNNN написа:Работата е мътна и кървава, откъдето и да се погледне. На този етап в България няма знаещи и можещи треньори, освен, може би Пенев, Мъри и Херо, които могат да застанат начело на Левски и наистина да си свършат работата както трябва. Ама и с тримата няма как да стане по ред обективни причини, иначе от останалата пълнеж-кандидати има бол. И как няма да е иначе, като при нас хлябът е бял и много мек, ама какво печели отборът от това...
Все си мисля, че е време да се погледне към Европа, макар че на дневен ред веднага идва един проблем: Нашите хубавци са прекалено разглезени и спортната дисциплина хич няма да им допадне, най-свеж пример е престоя на Ники Костов.
Тук вече е ролята на личността Сираков, не знам дали Легендата осъзнава колко кардинално решение ще трябва да вземе сега и веднага. По моему, треньор от Европа, а ролята на Наско ще е да не допусне играчите да "щурмуват" съблекалнята. Кръстопът, откъдето и да го погледне човек, но не за нас, а за човека който не спря да критикува. Ха да видим сега накъде ще завърти руля на синия кораб.

Костов беше обречен на неуспех заради дисциплината реда който налага...но Тонев нямаше как да пропусне да спечели титлата и реши да жертва треньора в името на някаква пиклива титла, спечелена с "други начини"...обаче тоя Иво Тонев като всеки комунистически син, е бая некадърен..и съдиите да хваща, и противника да пробива, не може и не може и тва е
иначе ако Костов беше останал, за 2 години щеше да направи отбор да мачка, но пък трябваше да бъде изгонен и антуража от герена, че правят интриги

Върни се в “Архив”