Laetitia написа:Митов стана поредният, който го отнесе заради шайката некадърници в управата и на терена.
Аз пък никога няма да забравя лудешкото му изражение и детската му радост на мача с Лудогорец, който бе сред малкото ни хубави моменти през изминалия сезон.
Докато не спрем да събираме некадърници от кола и въже, няма да се изненадвам, че ни отстраняват инкасатори, магазинери, трактористи и подобни.
И на мен ми хареса тва дето се радва, ма...Митов е по-виновен и от Батков. Абе като не ставаш, къде си тръгнал, да го... Ти не може да излизаш с един нападател. Каква беше тая малоумната тактика - в четвърти мач!!! след този с Разград, Славия и Иртиш. Тоя пич в колко мача пусна една и съща защита? Ако някой не му реди състава, то значи
на Герена, кретените ги избират с конкурс!!!Ок, Батков е режисьора и сценариста на цялата трагедия, но Митов му е асистент. Бях го вдигнал над Ратко...мне. Как не разбирате, че без треньор не става. Едно е да си помощник на Кокала и Илиан Илиев, друго - на Гочето и майстора. Последният успешен треньор може да е Мъри, но последния доказал се треньор беше Гочето. Факт!