В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски
Глас за Бардон. Мисля че е най-удачен избор. Само такъв вариант не сме пробвали.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Без Сале на Левски няма да му е никак лесно, коментира smedia.rs
Сръбската преса потвърди възможността местният специалист Александър Янкович да поеме Левски, след като Николай Митов оваканти поста си. Според изданието smedia.rs се очаква Янкович да бъде обявен официално като треньор на "сините" в понеделник.
Единствената пречка е решението на Тодор Батков. Собственикът трябва да даде зелена светлина за трансфера.
"Без Янкович на Левски няма да му е лесно, коментират от smedia.rs. - Въпреки факта, че е един от двата най-големи клуба в България, с армия от фенове, резултатите им не са на очакваното ниво. Титлата от 4 години заобикаля стадион "Георги Аспарухов". Тази година клубът чества 100-годишнината си и спечелването на шампионата е наложително. Феновете са нетърпеливи, а напрежението е високо".
Сръбската преса потвърди възможността местният специалист Александър Янкович да поеме Левски, след като Николай Митов оваканти поста си. Според изданието smedia.rs се очаква Янкович да бъде обявен официално като треньор на "сините" в понеделник.
Единствената пречка е решението на Тодор Батков. Собственикът трябва да даде зелена светлина за трансфера.
"Без Янкович на Левски няма да му е лесно, коментират от smedia.rs. - Въпреки факта, че е един от двата най-големи клуба в България, с армия от фенове, резултатите им не са на очакваното ниво. Титлата от 4 години заобикаля стадион "Георги Аспарухов". Тази година клубът чества 100-годишнината си и спечелването на шампионата е наложително. Феновете са нетърпеливи, а напрежението е високо".
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Аз искам БГ треньор,но никой от изброените не ми харесва.Ново име трябва!На някои може да им е смешно,но оня на който му казват "лаптопа" ми направи впечатление когато беше треньор на Пирин,орлетата играеха много,ама много приятен футбол.Все пак си мисля че няма как да не се излюпват нови треньори.Когато Мъри стана треньор на Левски никой не знаеше що за треньор е.Не може да няма такива като него.Освен това никой не говори за Ясен Петров,но по негово време отбора за последно имаше мачове в които игра хубав и силен футбол.Друг които ми идва на ум е Едуард Ераносян.
Гласувах за Вячеслав Грозни , защото го помня и сравнявам с останалите.Тогава помня онзи отбор на Левски , който ми доставяше огромно удоволствие с играта си.
Виждам , че има много гласували за Велев...Аз тоя футбол - Велевия не искам повече да го гледам в Левски с една дума мога да го опиша - МЪКА!
Петрович не го искам , защото според мен вече е изчерпан.По същата причина не желая и Гочето Василев.След Грозни бих наредил Янкович или Вуцов.
Виждам , че има много гласували за Велев...Аз тоя футбол - Велевия не искам повече да го гледам в Левски с една дума мога да го опиша - МЪКА!
Петрович не го искам , защото според мен вече е изчерпан.По същата причина не желая и Гочето Василев.След Грозни бих наредил Янкович или Вуцов.
ehh написа:Глас за Бардон. Мисля че е най-удачен избор. Само такъв вариант не сме пробвали.
Удачен е защото?

- santiliana
ако братушките ще ни стават спонсори, да пращат Романцев или някой друг, дето да научи отбора да играе футбол...
п.п. Евала на Мъри, показа как се прави отбор. Тактика и игрови облик...
п.п. Евала на Мъри, показа как се прави отбор. Тактика и игрови облик...
Твърдо за Херо на като не иска си е негов проблема следващия вариант е Вили Вуцов има много желание за работа и огромни познания и трябва да му се даде втори шанс защото Батков прибързано го изгони след мача с Бате Борисов а след това видяхме този отбор какви мачове изигра с много по-силни отбори от нашия.
terata написа:ehh написа:Глас за Бардон. Мисля че е най-удачен избор. Само такъв вариант не сме пробвали.
Удачен е защото?Бил е треньор на...? и е постигнал...?
А от проби го докарахме дотук! Нямаме нужда от още един учащ се!
Ами да, само това не сме пробвали. Да, няма опит, но пък нека има знания и визия и другото ще дойде. Както стана с Мъри.
Аз не знам от тия варианти, кой можем да върнем. От всички тия само на Вуцов не беше даден шанс. Цветанов и Цанков няма какво да ги коментираме даже. На сърби също нямам доверие. Няма смисъл от треньори тип Достанич.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Михаил Вълчев.
цар Лъв написа:1977 не знам кой си но си смешен сам сети защо
Yasene,legai si.Ne stavash za Levski
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes
https://www.facebook.com/fclevski/likes