СЛ: България - Полша
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: СЛ: България - Полша
Какъв бой само!!! Честито! Според мен домакинските мачове трябва да се редуват Варна, София, надявам се скоро и Пловдив.
venci_1913 написа:При 2 чисти победи за САЩ в един сайт пише ,че ни трябва 1 точка (2 гейма) защо???
Коефициента ни е по-лош от на САЩ за точките ,ама за геймовете ни е по-добър ? Кое се гледа при = точки
Значи,при две чисти победи за САЩ и наша загуба с 3:1 или 3:0 те стават с 18 точки,а ние оставаме с 17 точки,а вземем ли 2 гейма и ние ставаме с 18т и коеф. на геймовете ни е по-добър.
Аз лично,не вярвам Бразилия да не вземе поне точка от американците.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- venci_1913
- Контакти:
rmfan5 написа:venci_1913 написа:При 2 чисти победи за САЩ в един сайт пише ,че ни трябва 1 точка (2 гейма) защо???
Коефициента ни е по-лош от на САЩ за точките ,ама за геймовете ни е по-добър ? Кое се гледа при = точки
Значи,при две чисти победи за САЩ и наша загуба с 3:1 или 3:0 те стават с 18 точки,а ние оставаме с 17 точки,а вземем ли 2 гейма и ние ставаме с 18т и коеф. на геймовете ни е по-добър.
Аз лично,не вярвам Бразилия да не вземе поне точка от американците.
Ясно .. Гледа се коефициента на геймовете,когато са равни точките. Ако Бразилия вземе поне 1 точка се класираме дори и при загуба
Славия София
А Полша отпаднаха окончателно нали? Супер беше да им гледам тъжничките физиономии, особено в 3-тия гейм на Ку*ек

[center]

[/center]

Размазахме ги. Никакъв шанс дори гейм да вземат. Поляците дълго време няма да ги вали дъжд.
Какви блокади, какво нещо, какви нас_рани физиономии...
Голям кеф е да отстраним надменните поляци. В Полша ни отписаха, ама голям бой ги бихме. Браво на нашите, страхотно играха.
Бразилците май ще са с резерви, ама дано да бият или поне два гейма да вземат.
Нашите да не се отпускат, защото при победа на САЩ, поляците със сигурност ще искат да ни отмъстят и да ни отстранят от финалите.
ТВ7 ли не може да излъчи един мач с качествен звук или наистина атмосферата в залата беше слаба ?

Бразилците май ще са с резерви, ама дано да бият или поне два гейма да вземат.
Нашите да не се отпускат, защото при победа на САЩ, поляците със сигурност ще искат да ни отмъстят и да ни отстранят от финалите.
ТВ7 ли не може да излъчи един мач с качествен звук или наистина атмосферата в залата беше слаба ?
Великолепна победа на волейболистите! Браво момчета ! Мисля,че сега не е времето за никакви сметки,а само за едно - нова утрешна победа и тогава всичко се решава в наша полза.Какво ми направи впечатление.Първо - гениален Камило Плачи.Той показа,че е треньор както за подготовката на отбора,така и в определяне на тактиката за всеки един мач поотделно(информацията му за всеки противников състезател е уникална) и не на последно място във воденето на срещите.Браво! Другото,което очаквах е че Тошко Алексиев ще играе по-добре пред нашата публика.Това донякъде се оправда,но той си остана най-слабото звено в отбора.Показателите му за ефективност във всички части на играта са отчайващи.Дано утре покаже по-стабилна психика и помогне малко повече на другите момчета.И накрая останах изумен,когато на първия ред в публиката видях кокетката Радо Стойчев.Мислех си,че човешката наглост има някакви граници.Стойчев ме опроверга.За този наглец граници няма.Едно е сигурно.В залата имаше един човек,който желаеше загубата на България по-силно от полските фенове - и това бе Стойчев.Трябва да си изключително безочлив,след злините които си направил за българския волейбол,да се появиш в залата и да гледаш момчетата,които заради теб и действията ти срещу отбора,останаха без медали от олимпиадата.
Още веднъж - браво момчета и успех утре !
dimitar59 написа:Великолепна победа на волейболистите! Браво момчета ! Мисля,че сега не е времето за никакви сметки,а само за едно - нова утрешна победа и тогава всичко се решава в наша полза.Какво ми направи впечатление.Първо - гениален Камило Плачи.Той показа,че е треньор както за подготовката на отбора,така и в определяне на тактиката за всеки един мач поотделно(информацията му за всеки противников състезател е уникална) и не на последно място във воденето на срещите.Браво! Другото,което очаквах е че Тошко Алексиев ще играе по-добре пред нашата публика.Това донякъде се оправда,но той си остана най-слабото звено в отбора.Показателите му за ефективност във всички части на играта са отчайващи.Дано утре покаже по-стабилна психика и помогне малко повече на другите момчета.И накрая останах изумен,когато на първия ред в публиката видях кокетката Радо Стойчев.Мислех си,че човешката наглост има някакви граници.Стойчев ме опроверга.За този наглец граници няма.Едно е сигурно.В залата имаше един човек,който желаеше загубата на България по-силно от полските фенове - и това бе Стойчев.Трябва да си изключително безочлив,след злините които си направил за българския волейбол,да се появиш в залата и да гледаш момчетата,които заради теб и действията ти срещу отбора,останаха без медали от олимпиадата.
Стига с тези критики към Тошко,два,три пъти да е сбъркал,всичко друго направи както трябва.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
dimitar59 написа:И накрая останах изумен,когато на първия ред в публиката видях кокетката Радо Стойчев.Мислех си,че човешката наглост има някакви граници.Стойчев ме опроверга.За този наглец граници няма.Едно е сигурно.В залата имаше един човек,който желаеше загубата на България по-силно от полските фенове - и това бе Стойчев.Трябва да си изключително безочлив,след злините които си направил за българския волейбол,да се появиш в залата и да гледаш момчетата,които заради теб и действията ти срещу отбора,останаха без медали от олимпиадата.
Това можеш да го напишеш и за престъпника лазароф.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
То при 2 чисти победи за САЩ можем да погледнем и към първото място в групата
Но надали ще стане така, бразилците ще си играят за победа утре, за да си гарантират първото място и да са в група с Русия и Канада, където със сигурност са на полуфиналите
Полша вече отпаднаха, но това в никакъв случай не значи, че няма да искат да ни отмъстят, след като ги унижихме толкова брутално