Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот tevez » 12 юли 2013 20:04

zlobul написа:
zlobul написа:догодина чакайте Левски в групите (или ЛЕ или ШЛ) , колкото и абсурдно да ви звучи в момента . квото съм казал е ставало , така че .......

ПП: при Наско тия мърши пинто , старокин , рамос , силва и т.н , няма да виреят

И на мен в него ми е надеждата. Много е важен и тренерът, който Наско ще избере. Само да не е някой от добре познатите муцуни ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 юли 2013 20:13

zlobul написа:догодина чакайте Левски в групите (или ЛЕ или ШЛ) , колкото и абсурдно да ви звучи в момента . квото съм казал е ставало , така че .......

Бате,спри да влизаш пиян у форума :) Иначе от твоята уста в Божиите уши!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 12 юли 2013 20:51

Тоя Янкович веднага, голям левскар бил...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юли 2013 21:27

terata написа:

Бате,спри да влизаш пиян у форума :) Иначе от твоята уста в Божиите уши!

тера , първо бях "луд " , когато говорех , че гонзо ще ни докара до дъното , после пак бях луд , като казвах че ще преоткриваме нови хоризонти с тия играчи , после хранех мухите пинто , рамос , (дълъг е списъка ) после тоньо и т.н .
Изкарвай ме къвто си искаш , но догодина ще си говорим .

ПП: на никой не му е много хубаво след мача снощи , но ....има едно "но".
разкарат ли тия нещастници от Левски , заминавам за пловдив да ги подкрепям срещу тракия . В протибен случай ще се любувам само на телевизията .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 юли 2013 21:42

Много от вас се подиграват на феновете на ЦСКА, че режели греди, че копаели гробове на терена, само че така постъпват истинските фенове на отбора си когато са недоволни от управлението на отбора им, а не като вас които сте силни по форумите, обаче и гък не сте му казали на Батков .. големите фенове, Тара ви върти на малкото си пръстче и си прави каквото си иска, а за вас остава да търпите подигравките при поредния резил :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юли 2013 21:48

Batkoto написа:Много от вас се подиграват на феновете на ЦСКА, че режели греди, че копаели гробове на терена, само че така постъпват истинските фенове на отбора си когато са недоволни от управлението на отбора им, а не като вас които сте силни по форумите, обаче и гък не сте му казали на Батков .. големите фенове, Тара ви върти на малкото си пръстче и си прави каквото си иска, а за вас остава да търпите подигравките при поредния резил :idea:

бъди сигурен , че за Тара съм се изказал още преди мача с Тампере . Впоследствие дойде казанската афера , гонзо , съсипването на отбора и така нататък , но поне финансово сме стабилни . Я кажи ти като си толкова отворен , вас кой не ви въртя ? ....черепа ли , лупи ли ? титаните ли ?

Ако си мислиш , че умрелите ви протести , простирашщи се само до чупене на прозорци е допринесло за оттеглянето на гърнетатата , значи си напълно изтрещял . За останалото питай Цимбика :))) или си пусни видео от мача Перник - цска преди два сеона , да си видиш агитката
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 юли 2013 21:51

нашите протести може и да са умрели както ти ги наричаш, но поне са някакъв вид протест, а вас ви е страх и копче да му кажете на Батков, един път не сте извикали на мач дори против него, а агитката на ЦСКА пееше всеки мач против боклуците .. :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юли 2013 21:55

Batkoto написа:нашите протести може и да са умрели както ти ги наричаш, но поне са някакъв вид протест, а вас ви е страх и копче да му кажете на Батков, един път не сте извикали на мач дори против него, а агитката на ЦСКА пееше всеки мач против боклуците .. :idea:

Ако си мислиш , че тара е лицето което дърпа конците , значи още повече се подбиваш .
Той е чисто и просто едина "кукла на конци" и нищо друго . Единственото което прави е да се "облажва' от солидни коефициенти и нищо друго . Кривне ли - мъртъв е !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 12 юли 2013 21:59

да бе, понеже вие сте наясно с всичко, тарикати сте и сте комбина с мафията, затова си траете и му се смеете даже скришом на Батков :lol:
04.09.2013

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 12 юли 2013 22:03

момченце заблудено , ако си мислиш , че сте си сменяли собственика значи и ти си идиот . Титаните са хора на Лупи , тия новите "уж" пак са негови . познай кой ви е собственик от три пъти .

ПП: Ако има гении в лъжите , то Лупи е номер едно ! По ловък лъжец от него - няма . Да са ви честити новите собственици :)))

Върни се в “Левски”