Аз съм толкова потресен, че и Господ да дойде за треньор, вече не знам...( да ме прости за богохулството). Този селски тим трябваше и без треньор да го отстраним. Да паднеш от подобно недоразумение обезсмисля коментарите на футболна тема по дифолт. Или този резултат не е футболен, или сините нямат нищо общо с футбола. Точка.
Но бих заложил на Сале Янкович.
В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анкета: Вашите варианти за треньор на Левски
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- milen.hristov
- Контакти:
santiliana написа:milen.hristov написа:„Едно е сигурно - Митов няма да е треньор на Левски. Проведох разговор с него, постигнахме единодушно решение. Трябва да търсим друго решение за отбора. Желая му успех, но Левски ще има нов треньор“, заяви Сираков.
"Аз идеи за нов треньор имам, но доколко ще се осъществят – ще видим. Утре на Аерогара София ще мога да ви кажа повече по този въпрос. Имаме вариант и за българин, и за чужденец.''
Пич, както си направил темата за варианти за нов треньор на Левски, 100 пъти по- належащо е да се барне тема за варианти за нов ПРЕЗИДЕНТ на Левски...Не проумяхте ли, че всяка година едно и също упражнение за луди по няколко пъти правим бе, хора?! Къв треньор, кви нови играчи при константната величина лакомия глупендър от Смолянските села да продължава да се пъчи като собственик на любимия ни тим?! Да вървят на майната си всички, тия ебаха майката на честта и достойнството на един 100 годишен клуб...
Напълно съм съгласен, обаче някой да даде желаещи
- milen.hristov
- Контакти:
цар Лъв написа:ЗАЩО Ясен не е включен в анкетата,а са влючени разни недоразомения да не ги изброявам че ще засегна някой.САМО И ЕДИНСТВЕННО ЯСЕН ПЕТРОВ ЩЕ СЕ СПРАВИ С ТАЗИ СИТУАЦИЯ?
Има договор с друг клуб. Грозни го сложих поради многото желаещи, Кокала като последният направил ни шампиони, Цанко просто като заместник на Стоилов
от изброените треньари само Гочето и Любко биха имали смелостта да се противопоставят на Сирака, останалите ще са послушковци. А и всички им знаете възможностите, като изключим Бардон. Общо взето нищо интересно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
julijan написа:Тея чорбари се скъсаха да гласуват за Кокала
В грешка си като гледам това е агитката на Локото
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

- santiliana
има хиляди треньори по майката Земя, които могат да свършат качествена работа на Герена. Но кой уважаващ себе си специалист ще дойде при положение, че още с първия вопъл,че е нужен този или онзи, му се каже, че липсват пари и ще се дирят свободни агенти...Това е "Кауза пердута", левскарчета...
п.п. Дано пропадне договора с Газпром, че най-сетне този помашки търбух дето се пъчи като собственик да си обере чукалата от Герена завинаги...В противен случай ще се окопае за вечни времена с парите от братушките...
п.п. Дано пропадне договора с Газпром, че най-сетне този помашки търбух дето се пъчи като собственик да си обере чукалата от Герена завинаги...В противен случай ще се окопае за вечни времена с парите от братушките...
shwepi написа:julijan написа:Тея чорбари се скъсаха да гласуват за Кокала
В грешка си като гледам това е агитката на Локото
Не лъжи, тия немат толкова голяма агитка

егати избора ... еЕми Петрович нещоо Кокалаа е такива. Или постигналия успехи с Гарата ... Все пак човека зе точки в Европа !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
1977 не знам кой си но си смешен сам сети защо
-
- Контакти:
Не е вярно, че който и да дойде, няма да прокопса с Мустака отгоре. Ако дойде Илиана Раева, Боратков ще си премести всички офиси в Лондон. И ако трябва да лети до Израел, ще взема полет през Ванкувър, за да не навлиза във въздушното пространство над София.
А Наско ще тичка да реди конусите за тренировка. И то бързичко.
Понеже тренера е спец в бухалките
А Наско ще тичка да реди конусите за тренировка. И то бързичко.
Понеже тренера е спец в бухалките