Кои трябва да играят в националния?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кои трябва да играят в националния?
Е това е всички в България са треньори и разбират от футбол
Какви ли не "яки" състави се появиха от футболисти дето падат от Своге, до Бербатов резерва на Цачев 
В националния отбор трябва да играят футболисти, които като облекат националната фланелка се раздават докрай ! Задължително трябва да се следи и моментната форма на футболистите, а също и да не се правят постоянни експерименти със състава ...
Днес отивам да посрещна нашите герои на аерогарата ... Очаква се да пристигнат към 12 часа на обяд. Приготвил съм си два плаката : "Добре дошли СВЕТОВНИ ЕВРОИДИОТИ
Призовавам всички, които наистина милеят за футбола да дойдат, за да им "благодарим", че ни направиха за смях пред цял свят тези прескъпо платени лекенца ...
Не трябва да оставяме така нещата
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
- IVAN.CIPRUS
- Контакти:
Изцяло нов отбор,без "ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ".Има много млади футболисти,който за БЪЛГАРИЯ,ТРИКОЛЬОРА ЩЕ НАПРАВЯТ КАКВОТО ТРЯБВА.Треньор то чужбина.Тук в КИПЪР всички ни се меят днес,по улиците,по кафетата.СРАМОТА!!!!!!!!!!
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .
Може би трябва да се започне от клубовете...в Русия трябва да има поне 5-ма юноши в отбора.Да сложат квота и за чужденците.3-ма са достатъчни...Тогава ще има и младжки национален отбор,ще има и кой да се викне в мъжкият.Това е,от там трябва да се тръгне,а не някакви анонимници да идват на проби на по трийсет и кусур години
Nil satis nisi optimum

- aleks751226
- Контакти:
от КИПАРСКИЯТ отбор освен ТОЗИ НИКОЛАУ никои не познаваме но как играха .....САРЦЕТО му е маиката НЯМА6 ЛИ ТАКОВА НЯМА6 място в национала
!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
Г. Петков ("Левски")
О. Старокин (Черноморец Бургас)
М. Венков ("Литекс")
С. Манолев ("ПСВ Айндховен")
И. Иванов ("ЦСКА")
К. Дяков (Черноморец Бургас)
Л. Балтанов ("Левски)
С. Петров ("Астън Вила")
М. Петров ("Манчестър Сити")
Д. Бербатов ("Манчестър Юнайтед")
С. Делев ("ЦСКА")----И. Цачев ("Пирин")
О. Старокин (Черноморец Бургас)
М. Венков ("Литекс")
С. Манолев ("ПСВ Айндховен")
И. Иванов ("ЦСКА")
К. Дяков (Черноморец Бургас)
Л. Балтанов ("Левски)
С. Петров ("Астън Вила")
М. Петров ("Манчестър Сити")
Д. Бербатов ("Манчестър Юнайтед")
С. Делев ("ЦСКА")----И. Цачев ("Пирин")
[center]
[/center]
[/center]Re: Кои трябва да играят в националния?
трябва да играят тези, които заслужават, а не тия които по стечение на обстоятелствата се намират я в ЦСКА, я в Левски! Националния селекционер, трябва да има по-широка визия над всички отбори от А ПФГ, тогава щеше да знае че има можещи футболисти в тях и нямаше да вика недоразумения като Телкийски, Стоянов, Сърмов, Котев и Иванов, Домовчийски, Макриев, че даже и Кишишев! За да има такъв селекционер, то трябва и от БФС да го изберът с чиста съвест, а не с мениджерски замисли за комисионни!

е като гледам кой какви състави е писал , общото е че иванов трябва да е титуляр щото е най добрия защитник в България или аз нещо не съм разбрал ?
Никога, ама никога не пиши И. Иванов. Какво искате от Бербатов. Мача си вървеше добре ние изпускахме, но играехме добре. Докато не се намеси - играча за "поне 3 млн евро". Дори И. Стоянов не е правил такива глупости. Не знам дали българския футбол ще ше да се различава много, ако "набедения" не бе сгрешил така идиотски /много ми е интересно защо никой не каза, че тоя е продал мача, защото "професионалист" като него не прави такива неща/и второто полувреме обърнехме мача. Причините са много дълбоки, като започнеш от това, че шампиона ни се ръководи от глупак, бъдещият ни шампион е затънал в дългове и не плаща... /дано не гръмне отново някоя бомба, като при Томов/, Литекс е в миманса и заедно с Локото, черно море и Ч-ц имат манталитет колкото да вземат някоя и друга победа от Левски и ЦСКА и до тук...
- Levski 1914
- Контакти:
mig29 написа:Levski 1914 написа:
Каква срамна страница бе? Мачът със Сърбия не беше ли срам? Кой беше тогава треньорМачът с Чехия не беше ли срам? Мачът с Албания и Малта не беше ли срам
![]()
Не съм му адвокат на Мъри, в много отношения не го харесвам и аз, но това, което е постигнал като треньор на български отбор, скоро няма кой да постигне!
Приятелю,понякога чета форумите да видя мненията на други хора, та току виж съм научил нещо, но да не давам мнения по форумите особенно често. Тази вечер обаче, ше се регистрирам и ще пиша, може би за пръв и последен път защото съм бесен! Не знам ти на колко години си, но аз гледам футбол повече от 20 г. и загуба с 4:1 от 85-я отбор в ранглистата на ФИФА е най-големия срам, който някога съм виждал и дано никога не видя пак! Да, имало е издънки, имало е резил, но нито резилите от Испания, Швеция, Чехия, Сърбия, Полша, Израел, но нито те,нито хиксовете със слабаци не са били токова унизителни колкото загуба с 4:1 от отбора на 85-то място в света(!!!) Кипър, по-лошото след резултат дошъл след ужасяваща игра, и който дори можеше да е още по-лош за нас! И това е отбор, с който традиционно нямаме проблеми ! България не е от европейските грандове, но има репутация на добър отбор, може да се примирм със загуба, дори с резил, но такъв резултат срещу Кипър(!) е унижение! Не, това е падение! Смея да твърдя, че при Стаимир Стоилов, на който дори несъзнателно ставаш адвокат, националния отбор достигна дъното! Абсолютно объркан състав, който играе за първи път заедно, неясна и объркана тактика, истинска катастрофа! Без да му омаловажавам клубните успехи на Мъри, който нямат отношение по темата, има много по-успели в международно отношения български треньори преди него и той едва ли ще ги достигне, затова и тук хвалбите не са подходящи. Затова нека тоя "специалист" се разкара за доброто на отбора и на всички, и по-добре не му ставайте адвокати, защото след глупостите и изявленията си тази вечер, въобще не го заслужава!
Аз пак ти казва. Нито го защитавам Мъри, нито съм му адвокат. В много отношения и аз не го харесвам. Както всеки човек и той си има своите трески за дялане, но това което е постигнал като треньор на български отбор никой не го е постигал и не виждам кога ще дойде момента, в който пак ще се радваме на успехи в ЕКТ.
Хайде щом твърдиш, че следиш футбол от 20 години ми кажи кои футболисти да викне? Не виждаш ли, че първнството ни е една пародия на професионален футбол. Не виждаш ли, че всички наши клубни отбори нямат никаква стратегия за бъдещето. Работи се само ден за ден, на парче. Всички виждаме какви са резултатите.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/